Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • CombiSteel PRO 700

  CombiSteel PRO 700 Gas

  CombiSteel PRO 700 Gas

  0 producten
  CombiSteel PRO 700 Elektrisch

  CombiSteel PRO 700 Elektrisch

  0 producten
  CombiSteel PRO 700 Accessoires

  CombiSteel PRO 700 Accessoires

  4 producten

  Combisteel is een robuust merk dat voor professionele horeca apparatuur staat. Met de kooklijn van Combisteel Pro Line 700 gaat Combisteel nog een stap verder. De Pro Line 700 apparaten zijn nog kwalitatiever waarmee u uw gerechten naar een nieuw level brengt.

  Het assortiment van deze kooklijn is onderverdeeld in zowel de beste apparatuur voor gas als elektra. Daarnaast is er een ruim aanbod in accessoires.

  In de gas apparaten vindt u verscheidene kookunits, gasfornuizen, pasta kokers en friteuses op onderstel. De elektrische apparatuur van Combisteel bestaat naast de reguliere apparaten, uit elektrische bakplaten, bain maries, maar ook kookketels en kantelbare braadsledes. De accessoires die u eveneens bij Horecagemak kunt bestellen, zijn handig voor uw horecakeuken. Alle benodigdheden zoals frituurmanden, manden voor pasta kokers, onderstellen vertegenwoordigen het assortiment voor accessoires.

  Assortiment Combisteel Pro Line 700 bij Horecagemak

  De Pro 700 gas kookunit met 2 branders is een klein, maar zeer krachtig apparaat. Met een afmeting van 400x700x250(h) mm en een gewicht van 27 kg, is deze kookunit een handige aanwinst voor zowel een compacte als een grote horecakeuken. Een extra unit naast uw gas fornuis om op te koken is nooit weg. Daarnaast is hij gemakkelijk in onderhoud.

  Combisteel Pro Line 700 apparatuur en accessoires bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit het assortiment van Combisteel Pr0 Line 700 bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. Zowel de apparatuur als de accessoires van Combisteel Pro Line 700 zijn op voorraad leverbaar waardoor wij uw bestelling binnen 72 uur leveren. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072 of een mail sturen naar [email protected]. Naast deze 2 opties is het zelfs mogelijk om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »