Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Papierdispensers

  Handdoekdispensers

  Handdoekdispensers

  40 producten
  Toiletpapierdispensers

  Toiletpapierdispensers

  29 producten
  Damesverband Producten

  Damesverband Producten

  10 producten

  Een goede papierdispenser voor de horeca

  Ben jij voor je horecabedrijf op zoek naar een goede papierdispenser? Dan ben je in het assortiment van Horecagemak aan het juiste adres. We raden je aan om hier dan ook op je gemak even te kijken om te zien wat er bij ons op dit gebied allemaal te krijgen is. We hebben verschillende dispensers voor je klaarstaan. Daarnaast verkopen we bij Horecagemak ook alle andere producten die je maar nodig kunt hebben bij je bedrijf. We hebben het meest complete aanbod aan producten voor horecabedrijven in onze webshop bij elkaar gezet.

  Op zoek naar papierdispensers?

  Papierdispensers zijn er in meerdere soorten te krijgen. Bij Horecagemak verkopen we zowel handdoekdispensers als toiletpapierdispensers. We verkopen deze dan ook nog eens in meerdere verschillende uitvoeringen. We hebben het dan zowel over grotere als kleinere dispensers. Neem dit aanbod dan ook eens goed door om te zien welke papierdispenser voor de horeca het beste op jouw wensen aansluit. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat alle papierdispensers die wij verkopen eenvoudig in het gebruik zijn. Het is niet alleen makkelijk voor je gasten om hier papier uit te krijgen, maar ook voor jou en je medewerkers om het papier te vervangen.

  De beste papierdispenser voor de horeca

  We vinden het belangrijk om jou een papierdispenser aan te bieden die van de hoogste kwaliteit is. Een dispenser die je zonder problemen kunt gebruiken en die gebruiksvriendelijk is voor je klanten. Maar daarnaast hebben we ook alle andere producten voor je horecagelegenheid in het assortiment staan. Denk hierbij onder andere aan meubilair, keukengerei, servies, bestek, keukenapparaten, ovens, vaatwassers en nog veel meer. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment om te zien wat er bij ons allemaal te krijgen is. We zorgen er daarna voor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »