Categorieën

  • Recent bekeken

 • Papierdispensers

  Handdoekdispensers

  Handdoekdispensers

  12 producten
  Toiletpapierdispensers

  Toiletpapierdispensers

  13 producten

  Een goede papierdispenser voor de horeca

  Ben jij voor je horecabedrijf op zoek naar een goede papierdispenser? Dan ben je in het assortiment van Horecagemak aan het juiste adres. We raden je aan om hier dan ook op je gemak even te kijken om te zien wat er bij ons op dit gebied allemaal te krijgen is. We hebben verschillende dispensers voor je klaarstaan. Daarnaast verkopen we bij Horecagemak ook alle andere producten die je maar nodig kunt hebben bij je bedrijf. We hebben het meest complete aanbod aan producten voor horecabedrijven in onze webshop bij elkaar gezet.

  Op zoek naar papierdispensers?

  Papierdispensers zijn er in meerdere soorten te krijgen. Bij Horecagemak verkopen we zowel handdoekdispensers als toiletpapierdispensers. We verkopen deze dan ook nog eens in meerdere verschillende uitvoeringen. We hebben het dan zowel over grotere als kleinere dispensers. Neem dit aanbod dan ook eens goed door om te zien welke papierdispenser voor de horeca het beste op jouw wensen aansluit. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat alle papierdispensers die wij verkopen eenvoudig in het gebruik zijn. Het is niet alleen makkelijk voor je gasten om hier papier uit te krijgen, maar ook voor jou en je medewerkers om het papier te vervangen.

  De beste papierdispenser voor de horeca

  We vinden het belangrijk om jou een papierdispenser aan te bieden die van de hoogste kwaliteit is. Een dispenser die je zonder problemen kunt gebruiken en die gebruiksvriendelijk is voor je klanten. Maar daarnaast hebben we ook alle andere producten voor je horecagelegenheid in het assortiment staan. Denk hierbij onder andere aan meubilair, keukengerei, servies, bestek, keukenapparaten, ovens, vaatwassers en nog veel meer. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment om te zien wat er bij ons allemaal te krijgen is. We zorgen er daarna voor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »