Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Over ons

Dé groothandel voor professionele horeca apparatuur

Bent u op zoek naar kwalitatieve horeca apparatuur voor uw professionele keuken? Bij Horecagemak bent u voor al uw horecabenodigdheden aan het juiste adres. In onze groothandel vindt u verschillende soorten keukenapparatuur, koel- en vriesapparaten, presentatiebenodigdheden, schoonmaakapparatuur en -artikelen en klein materiaal. Als u een nieuwe koeling, heteluchtoven, slowcooker, handdroger, etagere, ijsblokjesmachine of ander horeca apparaat nodig hebt, kunt u bij ons terecht!

Wij garanderen topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en onze horeca apparatuur wordt altijd snel geleverd. Het assortiment van Horecagemak is zeer uitgebreid, waardoor u al uw horecabenodigdheden bij één groothandel kunt aanschaffen.

Professionele keuken

Als horecabedrijf heeft u natuurlijk een professionele keuken nodig. U wilt met gemak in de keuken kunnen werken en u wilt dat de horeca apparatuur van goede kwaliteit is. De hoogwaardige horeca apparatuur van Horecagemak gaat ook jarenlang mee, waardoor u niet zomaar een onderdeel of het gehele apparaat hoeft te vervangen. Dit scheelt u enorm veel tijd en het werken met professionele horeca apparatuur werkt fijner én efficiënter.

Met de juiste horeca apparatuur en benodigdheden kunt u met gemak gerechten bereiden, bijvoorbeeld met combisteamers, (pizza)-ovens, friteuses en deegrollers. Professionele koelkasten, vrieskisten en saladebars houden uw gerechten en voedingsmiddelen koel. Om de keuken goed schoon en hygiënisch te houden kunt u vaatwassers plaatsen en gebruikmaken van de juiste schoonmaakmiddelen.

De allerbeste merken

Bij Horecagemak vindt u enkel horeca apparatuur van de allerbeste A-merken. Al onze horeca apparaten en benodigdheden – zoals combisteamers, koelkasten, ijsmachines, vaatwassers en handdrogers – zijn uitvoerig getest op technische functionaliteiten, hygiëne, gebruik van energie en onderhoudsvriendelijkheid. De hoogwaardige kwaliteit van de horeca apparatuur zorgt ervoor dat de apparatuur jarenlang meegaat, ook als u de apparaten dagelijks gebruikt in uw professionele keuken. Zo weet u zeker dat u in ieder geval de komende jaren niet zomaar een dag zonder uw horeca apparatuur komt te zitten.

Richtlijnen

In de horeca is het belangrijk dat u zich aan de voorgeschreven richtlijnen houdt. U kunt niet zomaar elke koelkast of vaatwasser in uw horecagelegenheid plaatsen. Bij Horecagemak vindt u enkel horeca apparatuur en benodigdheden die aan de richtlijnen voldoen. Alle apparaten zijn uitvoerig getest, zoals onze koelkasten, vriezers, vaatwassers, heteluchtovens, ijsblokjesmachines, wasbakken en handdrogers.

Advies inwinnen

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw horecazaak of vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende horeca apparaten? Dan kunt u ook advies bij ons inwinnen. Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »