Zoekresultaten voor ""
Sorteer op
Filters
Geen producten gevonden...

Categorieën

Bestek Horeca
  • Recent bekeken

 • Koelwerkbanken

  Koelwerkbank 1 Deurs

  Koelwerkbank 1 Deurs

  15 producten
  Koelwerkbank 2 Deurs

  Koelwerkbank 2 Deurs

  110 producten
  Koelwerkbank 3 Deurs

  Koelwerkbank 3 Deurs

  132 producten
  Koelwerkbank 4 Deurs

  Koelwerkbank 4 Deurs

  67 producten
  Koelwerkbank 5 Deurs

  Koelwerkbank 5 Deurs

  8 producten
  Bakkerij Koelwerkbanken

  Bakkerij Koelwerkbanken

  17 producten
  Koelwerkbank Accessoires

  Koelwerkbank Accessoires

  6 producten

  Tijdens het koken heeft u regelmatig verse producten nodig. In een grote keuken, zult u dan telkens naar de koelkast of koelcel moeten lopen om uw gekoelde producten te halen. Wilt u een efficiënt werkende keuken, dan is deze wijze van werken niet ideaal. Helemaal niet in een horecakeuken die snel gerechten moet afleveren. Beter is het om altijd uw gekoelde gerechten bij de hand te hebben. Dit kan met een koelwerkbank. Een koelwerkbank is een werkbank inclusief gekoelde kasten en/of lades. Hierin kunt u al uw gekoelde ingrediënten bewaren en direct gebruiken als u op de werkbank uw gerechten klaarmaakt.

  Diverse soorten koelwerkbanken

  Een koelwerkbank maakt het u gemakkelijker in de keuken. Het keukenwerkblad is vrij en u hoeft niet voortdurend naar de koeling te lopen om uw verse producten te halen, want in een koelwerkbank heeft u alles gemakkelijk bij de hand. Er zijn koelwerkbanken in diverse soorten afmetingen. Heeft u ruimte in de keuken voor een grote koelwerkbank, dan zijn er modellen vanaf een meter tot meerdere meters. Maar heeft u weinig ruimte, dan zijn er ook kleine koelwerkbanken. Een koelwerkbank kan gekoeld worden vanaf =2° Celsius tot +8° Celsius, een ideale temperatuur voor veel gekoelde producten. Veel koelwerkbanken hebben een thermometer, zodat u gemakkelijk de temperatuur kunt aflezen. Koelwerkbanken zijn van hygiënisch RVS en voorzien van lades, deuren of een combinatie tussen beide, voor het gemakkelijk opbergen en koelen van ingrediënten.

  Een koelwerkbank kopen bij Horecagemak

  Voor gemak en efficiëntie in uw horecakeuken, kunt u een koelwerkbank kopen bij Horecagemak. Bij ons heeft u keuze uit koelwerkbanken in allerlei afmetingen. De koelwerkbank is ideaal als u veel verse pizza´s moet bereiden of voor bakkers die voorbereidende werkzaamheden moet uitvoeren. Bestel bij ons gemakkelijk online uw koelwerkbank, zodat u niet de deur uit hoeft. Wij zorgen voor een snelle levering van uw koelwerkbank en dit geheel gratis.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »