x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koelwerkbanken

  Koelwerkbanken 1 Deur/Lade

  Koelwerkbanken 1 Deur/Lade

  12 producten
  Koelwerkbanken 2 Deuren/Laden

  Koelwerkbanken 2 Deuren/Laden

  211 producten
  Koelwerkbanken 3 Deuren/Laden

  Koelwerkbanken 3 Deuren/Laden

  218 producten
  Koelwerkbanken 4 Deuren/Laden

  Koelwerkbanken 4 Deuren/Laden

  137 producten
  Bakkerij Koelwerkbanken

  Bakkerij Koelwerkbanken

  44 producten
  Koelwerkbanken Glasdeuren

  Koelwerkbanken Glasdeuren

  30 producten
  Koelwerkbanken Toebehoren

  Koelwerkbanken Toebehoren

  124 producten

  Tijdens het koken heeft u regelmatig verse producten nodig. In een grote keuken, zult u dan telkens naar de koelkast of koelcel moeten lopen om uw gekoelde producten te halen. Wilt u een efficiënt werkende keuken, dan is deze wijze van werken niet ideaal. Helemaal niet in een horecakeuken die snel gerechten moet afleveren. Beter is het om altijd uw gekoelde gerechten bij de hand te hebben. Dit kan met een koelwerkbank. Een koelwerkbank is een werkbank inclusief gekoelde kasten en/of lades. Hierin kunt u al uw gekoelde ingrediënten bewaren en direct gebruiken als u op de werkbank uw gerechten klaarmaakt.

  Diverse soorten koelwerkbanken

  Een koelwerkbank maakt het u gemakkelijker in de keuken. Het keukenwerkblad is vrij en u hoeft niet voortdurend naar de koeling te lopen om uw verse producten te halen, want in een koelwerkbank heeft u alles gemakkelijk bij de hand. Er zijn koelwerkbanken in diverse soorten afmetingen. Heeft u ruimte in de keuken voor een grote koelwerkbank, dan zijn er modellen vanaf een meter tot meerdere meters. Maar heeft u weinig ruimte, dan zijn er ook kleine koelwerkbanken. Een koelwerkbank kan gekoeld worden vanaf =2° Celsius tot +8° Celsius, een ideale temperatuur voor veel gekoelde producten. Veel koelwerkbanken hebben een thermometer, zodat u gemakkelijk de temperatuur kunt aflezen. Koelwerkbanken zijn van hygiënisch RVS en voorzien van lades, deuren of een combinatie tussen beide, voor het gemakkelijk opbergen en koelen van ingrediënten.

  Een koelwerkbank kopen bij Horecagemak

  Voor gemak en efficiëntie in uw horecakeuken, kunt u een koelwerkbank kopen bij Horecagemak. Bij ons heeft u keuze uit koelwerkbanken in allerlei afmetingen. De koelwerkbank is ideaal als u veel verse pizza´s moet bereiden of voor bakkers die voorbereidende werkzaamheden moet uitvoeren. Bestel bij ons gemakkelijk online uw koelwerkbank, zodat u niet de deur uit hoeft. Wij zorgen voor een snelle levering van uw koelwerkbank en dit geheel gratis.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »