Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Disclaimer

Copyright

Op alle inhoud (teksten, foto’s, afbeeldingen, illustraties, ontwerpen, afbeeldingen, regelingen en andere zaken) van deze website van Horecagemak.nl en afgeleide versies gelden copyright en beschermende wetten. Het is enkel toegestaan om de inhoud van deze website te gebruiken volgens de voorschriften van het internet. Het is verboden om deze inhoud te integreren op andere websites of in andere programma’s of voor andere doelen te gebruiken, behalve als dit uitdrukkelijk en schriftelijk is overeengekomen met Horecagemak.nl.

Op deze website kunnen elementen staan waarop copyright geldt of andere wetten onderworpen aan copyright van derden. Vanuit dit copyright en deze wetten zijn deze elementen beschermd voor deze derden.

Aansprakelijkheid

De inhoud van de website van Horecagemak.nl is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kan de informatie op deze website onjuist of verouderd zijn. De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Horecagemak.nl wijst elke aansprakelijkheid voor schade en garantievorderingen ten aanzien van juistheid, actualiteit en volledigheid van de inhoud en het gebruik van de website uitdrukkelijk van de hand.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »