x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Disclaimer

Copyright

Op alle inhoud (teksten, foto’s, afbeeldingen, illustraties, ontwerpen, afbeeldingen, regelingen en andere zaken) van deze website van Horecagemak.nl en afgeleide versies gelden copyright en beschermende wetten. Het is enkel toegestaan om de inhoud van deze website te gebruiken volgens de voorschriften van het internet. Het is verboden om deze inhoud te integreren op andere websites of in andere programma’s of voor andere doelen te gebruiken, behalve als dit uitdrukkelijk en schriftelijk is overeengekomen met Horecagemak.nl.

Op deze website kunnen elementen staan waarop copyright geldt of andere wetten onderworpen aan copyright van derden. Vanuit dit copyright en deze wetten zijn deze elementen beschermd voor deze derden.

Aansprakelijkheid

De inhoud van de website van Horecagemak.nl is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kan de informatie op deze website onjuist of verouderd zijn. De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Horecagemak.nl wijst elke aansprakelijkheid voor schade en garantievorderingen ten aanzien van juistheid, actualiteit en volledigheid van de inhoud en het gebruik van de website uitdrukkelijk van de hand.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »