Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Diamond PRO 600 Line

  Diamond PRO 600 Gas

  Diamond PRO 600 Gas

  33 producten
  Diamond PRO 600 Elektrisch

  Diamond PRO 600 Elektrisch

  56 producten
  Diamond PRO 600 Accessoires

  Diamond PRO 600 Accessoires

  43 producten

  Het majestueuze merk Diamond is sedert 1985 een sterspeler in de professionele keuken- en koelapparatuur. Zij heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen Euro. Dankzij haar opgebouwde succes en reputatie opereert Diamond niet alleen meer in Europa, maar wereldwijd. Inmiddels is zij in meer dan 50 landen hét merk als het om professionele apparatuur voor de professionele horecakeuken gaat. Immers, zij staat garant voor hoogwaardige kwaliteit!

  Horecagemak biedt het assortiment van Diamond Pro 600 Line bestaande uit de meest imponerende apparaten voor uw horecagelegenheid. Bent u op zoek naar de beste apparatuur? Dan moet u bij de kooklijn van Diamond Pro 600 Line zijn!

  Horecagemak heeft er daarnaast persoonlijk voor gezorgd dat alle apparatuur van deze kooklijn zo scherp mogelijk is geprijsd voor u!

  Assortiment Diamond Pro 600 Line bij Horecagemak

  Het assortiment Pro 600 Line van Diamond heeft gas en elektrische apparatuur.

  De gas apparaten omvatten verschillende gas fornuizen met of zonder onderstel en bakplaten/grillplaten. Deze apparaten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De liefhebbers van elektrisch koken blijven uiteraard niet achter. U vindt dit aanbod eveneens bij de elektrische apparatuur.

  Diamond Pro 600 Line apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit de Diamond Pro 600 Line gas en elektrische apparatuur bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. De apparaten van Diamond Pro 600 Line zijn op voorraad leverbaar en hierdoor leveren wij al uw apparaten binnen 72 uur. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Bent u er nog uit? Hebt u nog vragen of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Daarnaast kunt u ons te allen tijde een mail sturen naar [email protected]. Naast deze 2 opties bieden wij u zelfs de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »