Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Diamond ALPHA 650 Line

  Diamond ALPHA 650 Gas

  Diamond ALPHA 650 Gas

  47 producten
  Diamond ALPHA 650 Elektrisch

  Diamond ALPHA 650 Elektrisch

  73 producten
  Diamond ALPHA 650 Accessoires

  Diamond ALPHA 650 Accessoires

  58 producten

  Diamond is het majestueuze merk dat zich al sinds 1985 keer op keer heeft bewezen in de professionele keuken- en koelapparatuur. Naast haar jarenlange succes, ijzersterke reputatie en een jaarlijkse omzet van meer dan 40 miljoen Euro, opereert zij wereldwijd. In meer dan 50 landen is het inmiddels van algemene bekendheid dat Diamond hét merk is voor professionele apparatuur in horecagelegenheden.

  Diamond blijft zich ondertussen ook verder ontwikkelen in haar kooklijnen. De Diamond Alpha 650 Line is niet zomaar een lijn van professionele apparatuur voor de professionele horecakeuken. Het is een nog robuustere kooklijn van apparatuur die gekenmerkt wordt door nog hoogwaardigere kwaliteit. Horecagemak heeft uiteraard deze lijn van apparatuur in haar assortiment opgenomen.

  Assortiment Diamond Alpha 650 Line bij Horecagemak

  In het assortiment van Diamond Alpha 650 Line vinden de liefhebbers van koken op gas de meest fantastische gas apparatuur zoals gasfornuizen of bakplaten/grillplaten. Enthousiastelingen van elektrisch koken vinden elektrische topapparatuur zoals roestvrijstalen kantelbare braadpannen of elektrische vitrokeramische platen met kookzones.

  Zowel de gas als de elektrische apparatuur van de Alpha 650 Line zijn door Horecagemak speciaal scherp geprijsd voor u. Of u nu een compacte horecakeuken heeft of een horeca etablissement met een grote keuken, Horecagemak beschikt over de juiste apparaten voor u.

  Diamond Alpha 650 Line apparatuur bestellen bij Horecagemak

  Hebt u een keuze kunnen maken uit de Diamond Alpha 650 Line apparatuur bij Horecagemak? Dan kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. De apparaten van Alpha 650 Line zijn op voorraad leverbaar en hierdoor leveren wij uw aankoop binnen 72 uur. Daarnaast bieden wij u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Daarnaast kunt u ons te allen tijde een mail sturen naar [email protected]. Naast deze 2 opties is het zelfs mogelijk om met ons te chatten op onze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »