Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Vrieskast

  Vrieskasten Dichte Deur

  Vrieskasten Dichte Deur

  198 producten
  Vrieskasten 2 Dichte Deuren

  Vrieskasten 2 Dichte Deuren

  67 producten
  Vrieskasten Glasdeur

  Vrieskasten Glasdeur

  84 producten
  Vrieskasten 2 Glasdeuren

  Vrieskasten 2 Glasdeuren

  35 producten
  Vrieskasten 3 Glasdeuren

  Vrieskasten 3 Glasdeuren

  13 producten
  Vrieskasten 4 Glasdeuren

  Vrieskasten 4 Glasdeuren

  2 producten
  Bakkerij Vrieskasten

  Bakkerij Vrieskasten

  29 producten
  IJsvrieskasten

  IJsvrieskasten

  11 producten
  Mini- & Tafelmodel Vrieskasten

  Mini- & Tafelmodel Vrieskasten

  52 producten
  Inrij-/Doorrij-Vrieskasten

  Inrij-/Doorrij-Vrieskasten

  7 producten
  Vrieskasten Toebehoren

  Vrieskasten Toebehoren

  121 producten

  Vrieskast kopen? Horeca vrieskasten van Horecagemak

  Bent u voor uw horecabedrijf op zoek naar een goede horeca vrieskast? Het is dan belangrijk om er op te letten wat voor vrieskast u precies nodig heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het formaat van de vrieskast. Bij Horeca Gemak vind u een ruim assortiment aan allerhande apparatuur die u in kunt zetten bij uw horecagelegenheid. Uiteraard hebben wij op dit gebied ook meerdere verschillende horeca vrieskasten voor u klaarstaan. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat voor vrieskast u precies nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.

  De beste horeca vrieskasten voor uw bedrijf

  Elk horecabedrijf heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van de apparatuur die er gebruikt wordt. Zo gaat dat ook als het op vries kasten aankomt. Een kleine snackbar zal andere wensen hebben dan een groot restaurant. Vandaar ook dat wij verschillende opties in het assortiment hebben klaarstaan. Vries kasten waarbij u er op kunt rekenen dat deze van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze alle producten die u daar in doet goed zullen koelen. Maar we verkopen bijvoorbeeld ook meerdere uitvoeringen van de horeca vrieskast met een glazen deur. Deze is ideaal als u aan klanten wil laten zien wat u allemaal in het assortiment klaar heeft liggen.

  Meer weten over onze vrieskast voor de horeca?

  We vertellen u graag meer over wat wij precies voor producten voor u klaar hebben staan. Horeca Gemak is de partner voor een groot aantal horecagelegenheden, wij leveren graag ook de beste apparatuur aan uw bedrijf. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie klaarstaan over onze producten, u kunt hier ook altijd even contact over opnemen met ons. Als u dan bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelde apparatuur zo snel mogelijk in huis heeft. U krijgt hierbij dan altijd 100% garantie op de kwaliteit van onze artikelen.

  Waar op Letten bij het Aankopen van een Vrieskast voor je Horecazaak?

  Het runnen van een bloeiende horecazaak vereist aandacht voor elk detail, en een van de essentiële apparaten in je keuken is ongetwijfeld de vrieskast. Een goed gekozen vrieskast kan niet alleen de kwaliteit van je gerechten handhaven, maar ook kosten besparen en jouw bedrijf efficiënter maken.

  Bovendien is een vrieskast kopen een goede investering voor je horecazaak. Wil je een vrieskast kopen? Lees dan nu verder en bekijk zelf waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe vrieskast. horecazaak.

  1. Type Vrieskasten

  Bij het overwegen van vrieskasten zijn er verschillende types om uit te kiezen:

  • Vrijstaande vriezer: Deze klassieke vrieskasten kunnen overal in de keuken worden geplaatst en zijn flexibel in gebruik.
  • Tafelmodel vriezer: Ideaal voor kleinere keukens, biedt deze compacte optie extra opbergruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen.
  • No frost vriezer of nofrost vrieskast: Deze geavanceerde vriezers voorkomen ijsvorming en het ontdooien van voedsel dankzij de nofrost functie, waardoor onderhoud een stuk comfortabeler wordt en tot een minimum wordt beperkt.Energie-efficiëntieklasse

  Houd rekening met de energie-efficiëntieklasse van de vrieskast. Een vriezer die energiezuinig is, kan op lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren op je elektriciteitsrekening dankzij een lager energieverbruik. Zorg ervoor dat je investeert in een vrieskast met een goede energieklasse en een laag energieverbruik.

  1. Netto Inhoud

  De netto inhoud van de vrieskast is cruciaal, vooral in een drukke horecakeuken. Zorg ervoor dat je voldoende opbergruimte hebt voor al je diepvriesvoorraad en etenswaren te bewaren. Overweeg ook het aantal compartimenten en planken voor een georganiseerde opslag voor grotere hoeveelheden.

  1. Onderhoud en Ontdooien

  Het ontdooien van een vries kast kan tijdrovend zijn, dus bekijk modellen met handige ontdooifuncties. Sommige moderne vriezers hebben zelfs automatische ontdooiing, wat je kostbare tijd bespaart. Bovendien is het een goed idee on een nofrost vries kast te kiezen. Met een nofrost vries kast hoef je namelijk geen bang te hebben van ijsvorming waardoor je minder lang moet ontdooien.

  1. Extra Porties en Investering

  Een goed gekozen vries kast kan helpen bij het bewaren van extra porties van je gerechten, wat op drukke dagen van onschatbare waarde kan zijn. Denk aan je behoeften op de lange termijn en beschouw het als een investering in de groei van je horecazaak.

  Bij HorecaGemak hebben een ruim aanbod van de beste vries kasten voor in je horecazaak. Of je nu de voorkeur geeft aan een vrij staande vries kast, een no frost vriezer, een energiezuinige vriezer of een diepvrieskast met een goede klimaatklasse, je vindt het bij HorecaGemak!

  Waarom Rekening Houden met het Vloeroppervlakte en Draairichting bij het Aankopen van een Vrieskast?

  Als horecaondernemer begrijpt u ongetwijfeld het belang van een goed functionerende vries kast in uw bedrijf. Of u nu een restaurant, café, of een andere horecagelegenheid runt, een vries kast is een essentieel onderdeel van uw keukenapparatuur. Bij het aankopen van een nieuwe vries kast zijn er buiten de hierboven vermelde punten nog andere zaken die belangrijk zijn, waaronder het vloeroppervlakte en de draairichting van de deur.

  1. Optimale Benutting van Vloeroppervlakte

  In een drukke horecakeuken is ruimte een kostbaar goed. Het vloeroppervlakte is vaak beperkt, en daarom is het van groot belang om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Bij het kiezen van een vries kast is het cruciaal om de afmetingen van de kast af te stemmen op de beschikbare ruimte. Meet de ruimte waarin de vries kast moet komen zorgvuldig op, inclusief hoogte, breedte en diepte. Zo voorkomt u problemen met het plaatsen van de kast en zorgt u voor een efficiënte indeling van uw keuken.

  1. Draairichting van de Deur

  Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar van groot belang is, is de draairichting van de deur van de vries kast. De draairichting kan bepalen hoe handig en veilig de vries kast in uw keuken kan worden gebruikt. Overweeg waar de vries kast wordt geplaatst en hoe de deuropening uw workflow kan beïnvloeden. Wanneer u een kast in een hoek plaatst, kan de draairichting ervoor zorgen dat de deur gemakkelijk kan worden geopend zonder obstakels in de weg. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de veiligheid in uw keuken.

  Wat is het Verschil Tussen een Vrieskast en een Vrieskist?

  Als eigenaar van een horecazaak is het cruciaal om de juiste apparatuur te kiezen voor je opslagbehoeften. Bij het overwegen van diepvriesopslag zijn twee van de meest voorkomende opties de staande vriezer, ook wel bekend als een vries kast, en de diepvrieskist. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee apparaten? Laten we dit nader bekijken.

  Vrieskast vs. Vrieskist

  1. Ruimte en Toegankelijkheid
  • Staande Vriezer (Vrieskast): Een vries kast biedt verticale opslagruimte met meerdere compartimenten en planken. Hierdoor kun je je etenswaren georganiseerd bewaren en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.
  • Vrieskist: Een vrieskist daarentegen biedt meer horizontale opslagruimte en is ideaal voor grotere items. Echter, het kan soms moeilijker zijn om specifieke items te vinden vanwege de diepte.
  1. Nieuwe Vrieskast en Diepvrieskast Kopen
  • Als je op zoek bent naar een nieuwe vries kast of diepvrieskast, overweeg dan de beschikbare ruimte in je keuken. Een vries kast is meestal compacter en past beter in kleinere ruimtes, terwijl een diepvrieskist meer ruimte vereist.
  1. No Frost en Ontdooien
  • No Frost: Zowel vrieskasten als diepvrieskisten kunnen beschikbaar zijn met no frost-technologie, wat ijsvorming voorkomt en het ontdooien elimineert. Dit vermindert de noodzaak van handmatig ontdooien.
  • Ontdooien: Als je kiest voor een model zonder no frost, moet je wellicht periodiek handmatig ontdooien. Dit kan een factor zijn om te overwegen bij je aankoop.
  1. Geluidsniveau
  • Over het algemeen produceren vries kasten minder geluid dan diepvrieskisten. Dit kan belangrijk zijn als je de vriezer in een ruimte plaatst waar geluidsoverlast een zorg is.
  1. Vriezen en Opslag van Etenswaren
  • Beide apparaten zijn effectief in het bewaren van etenswaren bij lage temperaturen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met je specifieke opslagbehoeften. Als je veel grote items hebt, kan een diepvrieskist handiger zijn.

  Het verschil tussen een vries kast en een diepvrieskist komt voornamelijk neer op de ruimte, toegankelijkheid en geluidsniveau. Beide zijn geschikt voor het bewaren van etenswaren, maar je keuze moet gebaseerd zijn op je specifieke behoeften en beschikbare ruimte in je horecazaak. Vergeet niet om te overwegen of je een model met no frost wilt, en of geluidsniveau een belangrijke factor is in jouw keukenomgeving.

  Bij het kopen van een nieuwe vries kast of diepvrieskist is het essentieel om al deze factoren in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt die voldoet aan de behoeften van je horecazaak.

  De Geschiedenis van de Vrieskast

  De vries kast, een essentieel onderdeel van de moderne horecakeuken, heeft een opmerkelijke evolutie doorgemaakt om te worden wat het vandaag de dag is. Laten we teruggaan in de tijd en ontdekken hoe deze innovatieve apparaten zijn ontstaan en geëvolueerd tot de betrouwbare bondgenoten van de hedendaagse horeca.

  De Oorsprong van Koude Opslag

  Het concept van koude opslag dateert terug tot de oude beschavingen. Mensen in koude klimaten, zoals de Vikingen in Scandinavië, gebruikten natuurlijke ijskelders om voedsel te bewaren. Ze begrepen al vroeg dat lage temperaturen voedselbederf konden vertragen.

  Uitvinding van de IJskast

  De ware revolutie in het bewaren van voedsel kwam echter met de uitvinding van de ijskast. In de 19e eeuw werden verschillende versies van deze vroege koelkasten ontwikkeld. Ze maakten gebruik van ijsblokken om de temperatuur te verlagen en voedselverspilling te verminderen.

  Elektrische Vrieskasten

  De volgende grote sprong voorwaarts was de introductie van elektrische vrieskasten in de 20e eeuw. Het jaar 1927 markeerde een mijlpaal met de creatie van 's werelds eerste zelfstandige vries kast. Deze apparaten maakten gebruik van koeltechnologie om voedsel op lange termijn te bewaren zonder de noodzaak van handmatige ijsblokken.

  Van Vrieskist naar Vrieskast

  Oorspronkelijk waren vrieskisten populairder dan vries kasten vanwege hun ruime opslagcapaciteit. Maar met de tijd begon de trend te verschuiven. Vries kasten werden steeds compacter en praktischer, waardoor ze beter pasten in moderne keukens, waaronder die in de horeca.

  No Frost en Efficiëntie

  De voortdurende evolutie van vrieskasten heeft geleid tot innovaties zoals no frost-technologie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Bovendien zijn vrieskasten tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende energie-efficiëntieklassen, wat zowel kostenbesparingen als milieuvriendelijkheid bevordert.

  De Moderne Horecazaak en Vrieskasten

  Vandaag de dag zijn vrieskasten een onmisbaar onderdeel van elke horecazaak. Ze bieden niet alleen de mogelijkheid om etenswaren veilig en langdurig te bewaren, maar helpen ook bij het minimaliseren van voedselverspilling, waardoor zowel de winst als de duurzaamheid van een bedrijf worden bevorderd.

  De geschiedenis van de vries kast illustreert de voortdurende drang naar verbetering en efficiëntie in de horecasector. Van ijskelders tot geavanceerde vrieskasten, deze apparaten hebben een lange weg afgelegd om te voldoen aan de behoeften van moderne horecaondernemingen. Het is een verhaal van innovatie en vooruitgang dat blijft voortduren, terwijl vries kasten blijven evolueren om aan de eisen van de hedendaagse culinaire wereld te voldoen.

   HorecaGemak, de Specialist voor Horeca Benodigdheden met Persoonlijk Advies

  In de wereld van de horeca, waar elk detail telt en kwaliteit essentieel is, is de keuze van de juiste horeca benodigdheden van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. Bij HorecaGemak begrijpen we dat als geen ander. Als de specialist in horeca benodigdheden, bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit, maar we gaan ook een stap verder met persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw onderneming floreert.

  Een Uitgebreid Assortiment voor Elke Horecaondernemer

  Bij HorecaGemak begrijpen we de diversiteit binnen de horecabranche. Ons uitgebreide assortiment omvat alles, van professionele keukenapparatuur en meubilair tot servies, bestek en barbenodigdheden. Wat uw behoeften ook zijn, HorecaGemak heeft het.

  Kwaliteit boven Alles

  Wij begrijpen dat in de horeca alleen het beste goed genoeg is. Daarom selecteren we zorgvuldig al onze producten op basis van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Onze vries kasten, bijvoorbeeld, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen in de branche.

  Persoonlijk Advies op Maat

  Wat HorecaGemak echt onderscheidt, is ons toegewijde team van experts. We begrijpen dat elke horecaonderneming uniek is, met zijn eigen specifieke behoeften en uitdagingen. Daarom bieden we persoonlijk advies op maat om u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf.

  Online Gemak en Betrouwbaarheid

  Bij HorecaGemak begrijpen we ook het belang van efficiëntie in uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we u online gemak met een eenvoudig te gebruiken webwinkel. U kunt eenvoudig door ons uitgebreide assortiment bladeren, producten vergelijken en bestellen wanneer het u uitkomt.

  Kies voor HorecaGemak, waar kwaliteit, diversiteit en persoonlijk advies samenkomen om uw horecaonderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

  Meest gestelde vragen

  Wat is zuiniger, vrieskist of vrieskast?

  Over het algemeen zijn vrieskasten zuiniger dan vrieskisten omdat bij het openen van een vrieskast minder koude lucht ontsnapt, waardoor de vrieskast minder energie nodig heeft om de temperatuur te handhaven.

  Wat verbruikt een vrieskast?

  Het energieverbruik van een vrieskast varieert afhankelijk van het model, de grootte en de energie-efficiëntie. Moderne vrieskasten zijn ontworpen om efficiënt te zijn en hebben een jaarlijks energieverbruik dat wordt aangegeven op het energielabel.

  Wat is de beste vrieskast?

  De "beste" vrieskast hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Overweeg factoren zoals energie-efficiëntie, capaciteit, merk en extra functies. Lees ook beoordelingen en vergelijk modellen om de beste keuze te maken.

  Wat is een barkoelkast?

  Een barkoelkast is een koelapparaat dat speciaal is ontworpen voor gebruik in bars en horecagelegenheden. Het wordt gebruikt om dranken zoals bier, wijn en frisdranken op de juiste temperatuur te houden, zodat ze direct geserveerd kunnen worden.

  Hoe lang gaat een vrieskast mee?

  De levensduur van een vrieskast varieert, maar veel moderne vrieskasten kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan, afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het onderhoud.

  Welke vrieskast kopen?

  Bij het kiezen van een vrieskast, overweeg de capaciteit, energie-efficiëntie, extra functies en de beschikbare ruimte. Lees beoordelingen en vergelijk modellen om de beste keuze voor jouw behoeften te maken.

  Hoe vrieskast ontdooien?

  Ontdooiing kan handmatig gebeuren door de vrieskast uit te schakelen en het ijs te laten smelten. Sommige modellen hebben een automatische ontdooifunctie die dit proces vergemakkelijkt.

  Hoe lang gaat een tafelmodel vrieskast mee?

  De levensduur van een tafelmodel vrieskast is vergelijkbaar met andere vrieskasten en kan tussen de 10 en 20 jaar liggen, afhankelijk van verschillende factoren.

  Welke temperatuur vrieskast?

  De aanbevolen temperatuur voor een vrieskast ligt tussen -18 en -20 graden Celsius om voedsel veilig te bewaren.

  Waar zit de thermostaat van een vrieskast?

  De thermostaat van een vrieskast bevindt zich meestal ergens aan de binnenkant van de koelruimte, vaak in de buurt van het bedieningspaneel.

  Wat is de beste no-frost vrieskast?

  De beste no-frost vrieskast kan variëren afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Populaire merken zoals Bosch, Siemens, Liebherr en Samsung bieden doorgaans betrouwbare no-frost modellen.

  Miele vrieskast, waarom blijft hij piepen bij kleine hoeveelheid om in te vriezen?

  Het piepen van een Miele vrieskast kan verschillende oorzaken hebben, waaronder het waarschuwen voor een open deur, temperatuuralarm of andere storingen. Raadpleeg de handleiding of neem contact op met de klantenservice voor specifieke informatie.

  Wat is een no-frost vrieskast?

  Een no-frost vrieskast is ontworpen om ijsvorming te minimaliseren door middel van een ventilatiesysteem dat vocht uit de lucht verwijdert. Hierdoor hoef je de vrieskast niet handmatig te ontdooien.

  Wat kost een vrieskast?

  De kosten van een vrieskast variëren sterk afhankelijk van het merk, de capaciteit, energie-efficiëntie en extra functies. Prijzen kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »