Categorieën

  • Recent bekeken

 • Vrieskasten

  Vrieskasten Dichte Deur

  Vrieskasten Dichte Deur

  133 producten
  Vrieskasten 2 Dichte Deuren

  Vrieskasten 2 Dichte Deuren

  53 producten
  Vrieskasten Glasdeur

  Vrieskasten Glasdeur

  57 producten
  Vrieskasten 2 Glasdeuren

  Vrieskasten 2 Glasdeuren

  28 producten
  Vrieskasten 3 Glasdeuren

  Vrieskasten 3 Glasdeuren

  7 producten
  Vrieskasten 4 Glasdeuren

  Vrieskasten 4 Glasdeuren

  2 producten
  Bakkerij Vrieskasten

  Bakkerij Vrieskasten

  20 producten
  IJsvrieskasten

  IJsvrieskasten

  11 producten
  Mini- & Tafelmodel Vrieskasten

  Mini- & Tafelmodel Vrieskasten

  27 producten
  Inrij-/Doorrij-Vrieskasten

  Inrij-/Doorrij-Vrieskasten

  4 producten
  Vrieskasten Toebehoren

  Vrieskasten Toebehoren

  50 producten

  Horeca vrieskasten kopen bij Horeca Gemak

  Bent u voor uw horecabedrijf op zoek naar een goede horeca vrieskast? Het is dan belangrijk om er op te letten wat voor vrieskast u precies nodig heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het formaat van de vrieskast. Bij Horeca Gemak vind u een ruim assortiment aan allerhande apparatuur die u in kunt zetten bij uw horecagelegenheid. Uiteraard hebben wij op dit gebied ook meerdere verschillende horeca vrieskasten voor u klaarstaan. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat voor vrieskast u precies nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.

  De beste horeca vrieskasten voor uw bedrijf

  Elk horecabedrijf heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van de apparatuur die er gebruikt wordt. Zo gaat dat ook als het op vrieskasten aankomt. Een kleine snackbar zal andere wensen hebben dan een groot restaurant. Vandaar ook dat wij verschillende opties in het assortiment hebben klaarstaan. Vrieskasten waarbij u er op kunt rekenen dat deze van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze alle producten die u daar in doet goed zullen koelen. Maar we verkopen bijvoorbeeld ook meerdere uitvoeringen van de horeca vrieskast met een glazen deur. Deze is ideaal als u aan klanten wil laten zien wat u allemaal in het assortiment klaar heeft liggen.

  Meer weten over onze vrieskast voor de horeca?

  We vertellen u graag meer over wat wij precies voor producten voor u klaar hebben staan. Horeca Gemak is de partner voor een groot aantal horecagelegenheden, wij leveren graag ook de beste apparatuur aan uw bedrijf. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie klaarstaan over onze producten, u kunt hier ook altijd even contact over opnemen met ons. Als u dan bij ons een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelde apparatuur zo snel mogelijk in huis heeft. U krijgt hierbij dan altijd 100% garantie op de kwaliteit van onze artikelen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »