Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Pastamachines

  Pastamachines | Deegmachines

  Pastamachines | Deegmachines

  19 producten
  Pastamachines Toebehoren

  Pastamachines Toebehoren

  35 producten

  Professionele pastamachines voor je horecabedrijf

  Wil jij de lekkerste pasta serveren aan je gasten? Dan weet je natuurlijk als geen ander dat de beste pasta zelfgemaakte pasta is. Maar hoe maak je deze pasta? En gaat dat niet teveel tijd kosten? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Als jij werkt met goede pastamachines, dan kan je er op rekenen dat de pasta er heerlijk uitkomt. Pasta die daarbij ook nog eens perfect is bereid. Het enige wat dan nog nodig is, is een lekkere saus die hier perfect bij past. We helpen je graag met het maken van een keuze voor die bijzondere pasta. Neem een kijkje in ons assortiment professionele pastamachines om hier de perfecte machine voor jouw bedrijf te vinden.

  Aan de slag met professionele pastamachines

  We hebben in ons assortiment pastamachines klaarstaan die professioneel zijn. Dit zijn machines waar je de lekkerste pasta mee maakt. We hebben machines waarmee je in korte tijd een grote hoeveelheid pasta kunt maken, maar ook kleinere machines voor kleinere behoeften. We raden je dan ook aan om een kijkje te nemen om te zien welke machine het beste op de omvang en wensen van jouw bedrijf aansluit. We helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze pastamachines en als je wil weten wat je van een bepaalde machine allemaal kan verwachten. Wij zorgen er dan voor dat je de machine snel in huis hebt.

  De lekkerste pasta met pastamachines die professioneel werken

  Met professionele pastamachines zorg je ervoor dat in jouw restaurant de lekkerste pasta wordt geserveerd. We bieden deze machines aan tegen de scherpste prijzen die hiervoor online zijn te vinden. Maak je ook geen zorgen over de verzendkosten: wanneer jouw bestelling boven de 75 euro uitkomt hoef je deze namelijk niet te betalen. Als je bij ons een bestelling maakt sturen wij je deze razendsnel toe. In de regel heb je een bestelling op de volgende werkdag al in huis. Dit geldt voor alle artikelen die wij in ons assortiment verkopen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »