Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Thermische Containers

  Thermo Boxen

  Thermo Boxen

  48 producten
  Warmhoud-Bezorgtassen

  Warmhoud-Bezorgtassen

  15 producten
  Verwarmde containers

  Verwarmde containers

  4 producten
  Elementen & Overig

  Elementen & Overig

  10 producten

  De beste thermische containers voor je horecabedrijf

  Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met de horeca te maken heeft? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Horecagemak. We hebben een zeer ruim assortiment voor je klaarstaan, waarmee jij er zeker van kunt zijn dat je de hoogste kwaliteit aan producten bij elkaar vindt. Zo verkopen wij onder andere thermische containers. Met deze containers zorg je ervoor dat etenswaren goed worden bewaard, zonder dat je jezelf er zorgen over hoeft te maken of dit ten nadele gaat van kwaliteit of smaak.

  Thermische containers voor de horeca

  Wil jij thermische containers voor de horeca kopen? We hebben een ruim aanbod aan verschillende containers voor je in de webshop neergezet. Bekijk welke containers jij het beste kunt gebruiken. We hebben verschillende uitvoeringen, in meerdere formaten. Heb je voor jouw bedrijf grote of kleine containers nodig? Wat er ook nodig is, we helpen je graag zo snel mogelijk aan dit product. Als je bij ons een bestelling maakt zorgen wij ervoor dat je deze snel in huis hebt. Je hoeft bij ons nooit bang te zijn dat het product dat je bestelt tegen een te hoge prijs aangeschaft moet worden. We bieden ons gehele assortiment namelijk aan tegen scherpe prijzen.

  Meer weten over thermische containers?

  Als jij thermische containers voor de horeca wil kopen, maar hier nog vragen over hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Onze specialisten op het gebied van een horeca inrichting staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken welke producten er het beste op je persoonlijke wensen aansluiten. Als je bij ons op een werkdag een bestelling maakt, dan is deze normaal gesproken de volgende dag al bij je afgeleverd.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »