Pizzapletters
In goedlopende pizzeria´s zijn de pizzabakkers voortdurend aan het werk om de ene pizza na de andere pizza te maken. Als het erg druk is, dan kan het bijna lopende band werk zijn. Hoewel u misschien traditionele met de hand gemaakte pizza´s belooft, kan het lastig zijn om dit waar te maken. Met een groot aantal bestellingen gaat u het niet redden om alle pizza´s met de hand te maken. Daarnaast bestaat het maken van pizza uit een aantal stappen. Dit begint met het maken van de pizzabodem. Als u dit nu kunt automatiseren, dan kunt u de pizza verder nog handmatig beleggen en op traditionele wijze bakken. Een pizzabodem maken gaat gemakkelijker met een pizzapletter.
Hoe werkt een pizzapletter horeca?
Een pizzapletter doet zijn werk zeer goed in pizzeria´s waar de pizza´s de deur uitvliegen. Het maken van de pizzabodem is misschien wel het meeste werk. Hiervoor hoeft u niet handmatig het pizzadeeg meer uit rollen. Het enige waar u voor moet zorgen zijn bolletjes pizzadeeg. Deze bolletjes deeg legt u op de pizzapletter. Een (verwarmde) plaat drukt het bolletje deeg plat en u krijgt hiermee de perfecte pizzabodem zonder randen. De bodem is overal perfect op dezelfde dikte. Omdat een pizzapletter snel werkt, kunt u per uur tot wel 400 pizzabodems maken. Hiermee wint u enorm veel tijd en heeft u meer tijd om pizza´s beter te beleggen en te bakken.
Een pizzapletter kopen bij Horecagemak
Heeft u ook een drukbezochte pizzeria? Maak dan gebruik van de nieuwste technieken om perfecte pizza´s te maken. Hieronder een pizzapletter. U kunt een pizzapletter kopen bij Horecagemak. U heeft bij ons keuze uit diverse soorten pizzapletters, afhankelijk van de afmetingen van uw pizza´s. Onze pizzapletters zijn van RVS en dus zeer gemakkelijk in onderhoud. Bestel gemakkelijk online uw pizzapletter, dan zorgen wij voor een snelle levering.