Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • CombiSteel BASE 600

  CombiSteel BASE 600 Gas

  CombiSteel BASE 600 Gas

  8 producten
  CombiSteel BASE 600 Elektrisch

  CombiSteel BASE 600 Elektrisch

  14 producten
  CombiSteel BASE 600 Accessoires

  CombiSteel BASE 600 Accessoires

  7 producten

  Sedert 1999 is Combisteel importeur en distributeur van grootkeuken- en cateringapparatuur. Dit internationaal opererende bedrijf is ingespeeld op de behoeften van haar klanten. Dankzij haar jarenlange ervaring en expertise heeft Combisteel een uiterst indrukwekkend assortiment van de hoogste kwaliteit met de langste levensduur. Zij biedt innovatieve oplossing voor de professionele horecakeuken. De kracht van Combisteel zit hem hierin: zij blijft niet stil zitten, maar blijft zich verder ontwikkelen op het gebied van professionele horeca apparatuur.

  Bij Horecagemak vindt u het Combisteel Base Line 600 assortiment bestaande uit alle professionele gas en elektrische apparatuur voor uw etablissement. Deze bevat kooktafels, bakplaten, lavasteen grills, friteuses en zelfs bain maries. Daarnaast hebben wij eveneens de accessoires van Combisteel Base Line 600 in ons assortiment. U vindt hierin frituurmanden, onderstellen met 1 of 2 deuren of wat dacht u van een stevige werktafel met bodemschap?

  Assortiment Combisteel Base Line 600 bij Horecagemak

  Een fraai apparaat in het assortiment van Horecagemak is de Base 600 lavasteen grill die op gas werkt. De afmeting van deze grill is 600x60x300(h) mm en heeft een gewicht van 41 kg. De lavasteen grill beschikt over een vermogen van 8,5 kW gas. Met het strakke design van deze grill zal hij niet alleen qua kwaliteit schitteren in uw professionele horecakeuken.

  Alle apparatuur en accessoires van Combisteel Base Line 600 zijn bij Horecagemak scherp geprijsd en zijn op voorraad leverbaar!

  Combisteel Base line 600 bestellen bij Horecagemak

  Als u al uw professionele Combisteel Base Line 600 apparatuur voor uw horecazaak hebt gevonden, kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling in onze webshop afronden. Wij leveren uw bestelling binnen 72 uur en bieden u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen? Of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »