Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

    • Recent bekeken

  • Pastakokers

    Pastakokers Tafelmodel

    Pastakokers Tafelmodel

    39 producten
    Pastakokers Met Onderstel

    Pastakokers Met Onderstel

    45 producten
    Pastakokers Toebehoren

    Pastakokers Toebehoren

    92 producten

    Pastakokers voor in je Professionele Horeca Keuken - De Beste Pastakokers vind je bij Horecagemak

    Welkom bij Horecagemak, dé specialist op het gebied van keukenapparatuur voor horecazaken. Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit pastakokers voor uw restaurant, hotel of café? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment biedt een grote variatie aan pastakokers, waaronder staande modellen en tafelmodellen, met verschillende verwarmingstypes en capaciteiten. Of u nu pasta, rijst, macaroni of andere pastagerechten wilt bereiden, onze pastakokers leveren keer op keer uitstekende resultaten.

     

    Denkt u er over na om een horeca pastakoker te kopen voor je horecazaak? Dan is het een goed idee om eens op website een kijkje te nemen. Daar vindt u steeds beste producten terug voor in uw horecazaak. Wenst u graag verdere hulp bij het kiezen van de ideale pasta koker voor in uw professionele keuken? Aarzel niet en neem contact op met ons! We helpen u graag verder.

     

    Professionele Pastakoker - Een Essentieel Onderdeel voor in een Drukke Horecakeuken

    Een professionele pastakoker biedt diverse voordelen die essentieel zijn in een drukke horecakeuken. Zeker voor restaurants die verschillende pastagerechten aanbieden is een goede pastakoker noodzakelijk voor een goede werking. Maar natuurlijk zijn er ook verschillende voordelen aan het aankopen van een pastakoker verbonden. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om een pastakoker aan te schaffen:

     

    Grote Capaciteit voor Efficiëntie en Kwaliteit

    Onze professionele pastakokers hebben een ruime inhoud en grote capaciteit, waardoor u gemakkelijk grote hoeveelheden pasta kunt koken voor uw gasten. Of u nu een a la carte menukaart heeft of een buffet wilt aanbieden, met een pastakoker kunt u snel en efficiënt aan de vraag voldoen.

     

    Bovendien zorgt de gastronorm capaciteit van onze pastakokers zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om verschillende soorten pasta en groenten tegelijkertijd te koken. Hierdoor kunt u tijd besparen en een gevarieerd assortiment aanbieden aan uw klanten.

     

    Hoogwaardige Kwaliteit voor Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

    De kokers om pasta mee te koken bij Horecagemak zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het roestvrijstalen materiaal is dan ook bestand tegen intensief gebruik in een professionele omgeving en is eenvoudig te reinigen.

     

    U kunt erop vertrouwen dat onze pastakokers lang meegaan en bestand zijn tegen de dagelijkse belasting in uw keuken. Daarnaast zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals het staand model verwarmingstype, tafelmodel pastakoker en een verwarmingstype elektrisch, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan uw keukenruimte.

     

    Verschillende Verwarmingstypes voor Flexibiliteit en Gemak

    Bij HorecaGemak begrijpen we dat elke keuken uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan kokers voor pasta's met verschillende verwarmingstypes. U kunt kiezen voor een elektrische pastakoker of een pastakoker op gas, afhankelijk van uw voorkeur en beschikbare aansluitspanning. Een verwarmingstype elektrisch biedt gemak en nauwkeurige temperatuurregeling, terwijl een pastakoker op gas snel het kokende water opwarmt en energie-efficiënt is. Het verwarmingstype dat u kiest, hangt af van uw specifieke behoeften en de infrastructuur van uw keuken.

     

    Pastakoker Kopen: Waarop te Letten bij het Kopen van een Pastakoker?

    Wil je de beste koker voor pasta's kopen voor in je horeca zaak? Dan zul je bij het kiezen van de ideale pastakoker met enkele belangrijke factoren rekening moeten houden. We overlopen deze even kort voor u.

     

    Verwarmingstype

    Overweeg of u een elektrische pastakoker of een pastakoker op gas nodig heeft. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus zorg ervoor dat u het verwarmingstype kiest dat het beste aansluit bij uw keukenbehoeften. Voor elektrische pastakokers moet u letten op de aansluitspanning om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met uw elektrische systeem.

     

    Capaciteit

    Denk na over de hoeveelheid pasta die u tegelijkertijd wilt kunnen koken. Kies een pastakoker met de juiste capaciteit om aan uw behoeften te voldoen. Houd ook rekening met de beschikbare ruimte in uw keuken. Zo biedt een staand model over her algemeen meer capaciteit, terwijl een tafelmodel handig is als u een beperkte ruimte heeft. Bedenk ook de mogelijke inhoud die je tegelijkertijd wenst te koken. Zo is het goed om steeds te kijken naar een staand model inhoud.

     

    Kwaliteit en Betrouwbaarheid

    Bij de aanschaf van een pastakoker is het belangrijk om te investeren in een kwaliteitsproduct van een betrouwbaar merk. Kies voor bekende merken die bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw pastakoker lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik in een professionele keukenomgeving.

     

    Extra Functies

    Bovendien zijn onze pastakokers voorzien van handige functies die het koken van pasta nog gemakkelijker maken. Veel van onze modellen zijn uitgerust met timers, zodat u de kooktijd nauwkeurig kunt instellen en de pasta altijd perfect al dente kunt serveren. Daarnaast hebben sommige pastakokers ook een ingebouwde waterbak, waardoor het vullen en legen van de koker snel en eenvoudig gaat.

     

    Pandiepte

    Een ander belangrijk aspect waar u op moet letten bij het kopen van een pastakoker is de diepte van de pan. De diepte bepaalt hoeveel water u kunt toevoegen en hoeveel pasta u tegelijkertijd kunt koken. Als u regelmatig grote hoeveelheden pasta wilt klaarmaken, kunt u het beste kiezen voor een pastakoker met een diepere pan. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om de pasta te laten koken zonder dat het water overkookt.

     

    Accessoires

    Daarnaast kunnen mandjes een handig accessoire zijn bij het koken van pasta in een pastakoker. Mandjes stellen u in staat om de pasta gemakkelijk in en uit de koker te halen, waardoor het afgieten en serveren van de pasta eenvoudig wordt. Zorg ervoor dat u voldoende mandjes heeft om efficiënt te kunnen werken, vooral tijdens drukke periodes.

     

    Veelzijdigheid

    Naast het koken van pasta kunnen pastakokers ook worden gebruikt voor het bereiden van andere gerechten zoals rijst, groenten en aardappelen of aardappels. Met een pastakoker kunt u verschillende ingrediënten gelijktijdig koken, wat tijd en energie bespaart in de keuken. Dit maakt de pastakoker een veelzijdig en waardevol apparaat voor elke horecazaak.

     

    Pastakoker Gebruiken? Een Gedetailleerde Uitleg Hoe je een Pastakoker Gebruikt

    Het gebruik van een pastakoker is eenvoudig en efficiënt. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

     

    1. Vul de waterbak van de koker voor pasta's met de benodigde hoeveelheid water. Zorg ervoor dat u niet te veel of te weinig water toevoegt, aangezien dit invloed kan hebben op de kooktijd en de kwaliteit van de pasta.

    2. Zet de pastakoker aan en stel de gewenste temperatuur in. De meeste pastakokers hebben een thermostaat waarmee u de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Vergeet niet dat elektrische pastakokers een geschikte aansluitspanning nodig hebben om correct te functioneren.

    3. Wacht tot het water de gewenste temperatuur heeft bereikt voordat u de pasta toevoegt. Volg de aanbevolen kooktijd op de verpakking van de pasta voor het beste resultaat. Roer de pasta af en toe door om te voorkomen dat deze aan elkaar plakt.

    4. Gebruik de mandjes om de pasta in en uit de pastakoker te halen. Zorg ervoor dat u de pasta niet te lang kookt, anders kan deze te zacht worden. Gebruik een aftapkraan om het overtollige water af te voeren voordat u de pasta serveert.

    5. Nadat de pasta gaar is, laat u deze uitlekken in de mandjes en serveert u deze direct aan uw gasten. Voor een optimaal resultaat kunt u de pasta serveren met uw favoriete sauzen en toppings. Experimenteer met verschillende pastasoorten en recepten om uw menukaart divers en aantrekkelijk te maken.

    Pastakokers Kopen voor in je Professionele Keuken? Dat doe je Uiteraard bij Horecagemak!

    Bij Horecagemak begrijpen we dat het assortiment en de mogelijkheden van pastakokers groot kunnen zijn. Daarom bieden we een ruime keuze aan verschillende modellen, zodat u de perfecte pastakoker kunt vinden die aan al uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een staand model met een grotere capaciteit voor drukke avonden of een compact tafelmodel voor een kleine keuken, wij hebben wat u nodig heeft.

     

    Als u op zoek bent naar een hoogwaardige pastakoker voor uw horecazaak, dan bent u bij HorecaGemak aan het juiste adres. Onze uitgebreide selectie van professionele pastakokers biedt u de mogelijkheid om efficiënt en met hoge kwaliteit pasta te koken.

     

    Bij HorecaGemak hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij alleen pastakokers van gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

     

    Deze merken hebben een lange geschiedenis in de horecabranche en zijn gekozen vanwege hun toewijding aan vakmanschap en innovatie. Bekende merken zoals Gastro M en Modular bieden een breed scala aan pastakokers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We stellen onze partners daan ook graag kort even aan u voor.

     

    Diamond

    Dit merk draagt sinds 1985 mee bij tot de evolutie van de sector in de professionele keuken- en koelapparatuur. Dankzij hun uitstekende reputatie en succes staan zij dan ook bovenaan in de top van Europa's beste distributeurs met een omzet van maar liefst 60 miljoen euro.

     

    Deze ultramoderne organisatie is ondertussen aanwezig in meer dan 50 verschillende landen met een distributienetwerk van meer dan 1300 wederverkopers-installateurs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we zo happig zijn op deze wonderlijke pastakokers.

     

    CombiSteel

    Voor zij die vaker op onze website naar horeca apparatuur of benodigdheden zoeken, zullen ongetwijfeld deze naam al ergens hebben zien staan. Wij werken dan ook ontzettend graag samen met hun samen!

     

    Bij Combisteel kun je je verwachten aan een nauw klantencontact met hun klanten, zowel in het binnen- als buitenland. Hun no-nonsne mentaliteit en persoonlijke aanpak zorgen dan ook voor een geweldige samenwerking.

     

    Combisteel is een groothandel met een goede 25 jaar ervaring in de setcor. Zij werken dan ook uitsluitend met dealers in de sector samen. Deze kunnen zich elk jaar verwachten aan een dealercatalogus met het nieuwste aanbod.

     

    Caterchef

    Overweeg je om een professionele oven van Caterchef te kopen? Dan kun je er van op aan gaan dat je een gebruiksvriendelijke pastakoker koopt. Dit bedrijf heeft bijna 25 jaar ervaring in de sector en biedt dan ook een breed gamma horeca producten aan.

     

    Saro

    Ben je op zoek naar een iets goedkopere pastakoker zonder in kwaliteit te moeten inboeten? Dan is Saro de ideale keuze voor je! Hun slogan is dan ook niet voor niet "We Make Quality Affordable".

     

    Saro is dan ook een wereldleider in de horecabranche en heeft er dan ook reeds meer dan 50 jaar ervaring achter de kiezen. Bekijk zeker ook hun website indien je het hele aanbod van Saro wens te bekijken.

     

    Mastro

    Mastro is een bekende producent van hoogwaardige pastakokers in de horecabranche. Met hun jarenlange ervaring en expertise hebben ze een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van professionele keukenapparatuur. Mastro pastakokers worden geprezen om hun kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende prestaties in drukke horecakeukens.

     

    Mastro biedt een breed scala aan pastakokers met verschillende modellen, verwarmingstypes en capaciteiten, zodat u de perfecte pastakoker kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu een staand model of een tafelmodel nodig heeft, elektrisch of gasgestookt, Mastro heeft een optie die aan uw wensen voldoet.

     

    Nog Steeds Twijfel bij het Kiezen van Beste Pastakoker voor je Horecazaak? Neem Dan Zeker Contact op met Ons!

    Met verschillende modellen, verwarmingstypes, capaciteiten en handige functies kunt u de perfecte pastakoker vinden die aansluit bij uw specifieke behoeften en ruimte. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek het brede assortiment aan pastakokers dat we te bieden hebben. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en u te voorzien van de beste apparatuur voor uw horecazaak.

     

    Twijfel je nog steeds over welke teppanyaki plaat je nu het beste kiest voor in je professionele keuken? Neem dan zeker contact op met ons. Je kunt ons steeds bereiken via het nummer +31(0)85-0606072 of via ons e-mail [email protected]. Wil je liever chatten met ons? Dan is dit ook een mogelijk op onze website. Wij helpen u uiteraard graag verder met al uw vragen!

     

    + Lees meer - Lees minder
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »