Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Kranen | Voorspoeldouches

  Kranen

  Kranen

  50 producten
  Voorspoeldouches

  Voorspoeldouches

  34 producten

  Voorspoeldouche Kraan: Een Onmisbaar Hulpmiddel in de Horeca, Ziekenhuizen en Meer

  In de dynamische wereld van de professionele keukens in de horeca, grootkeukens, ziekenhuizen en kantines is efficiëntie van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om het bereiden van heerlijke maaltijden, maar ook om het handhaven van strikte hygiënenormen en het maximaliseren van de productiviteit. Een onmisbaar hulpmiddel in deze omgevingen is de voorspoeldouche kraan. In dit uitgebreide artikel verkennen we de verschillende aspecten van voorspoeldouche kranen, hun voordelen, toepassingen en waarom ze de juiste keuze zijn voor professionele keukens.

  Wat is een Voorspoeldouche Kraan?

  Een voorspoeldouche kraan, ook wel bekend als een voorspoeldouche armatuur of pre-rinse kraan, is een speciaal ontworpen kraan die wordt gebruikt om serviesgoed, bestek en keukengerei grondig voor te spoelen voordat ze de vaatwasser ingaan. Deze kranen hebben doorgaans een krachtige straal en een flexibele slang, wat het gemakkelijk maakt om etensresten en vuil te verwijderen voordat de vaat wordt gereinigd.

  Voordelen van Voorspoeldouche Kranen

  Verbeterde Hygiëne

  In omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is, zoals ziekenhuizen en professionele keukens, bieden voorspoeldouche kranen een uitstekende oplossing. Ze zorgen ervoor dat alle gerechten en keukengerei grondig worden gereinigd voordat ze worden gedesinfecteerd of in de vaatwasser worden geplaatst, waardoor de verspreiding van ziekteverwekkers wordt geminimaliseerd.

  Tijdsbesparing

  Voorspoeldouche kranen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Ze stellen keukenpersoneel in staat om de vaat snel voor te spoelen, waardoor de doorvoercapaciteit van de keuken wordt verhoogd. Dit vertaalt zich in kortere wachttijden voor maaltijden en een hogere klanttevredenheid in restaurants en kantines.

  Duurzaamheid

  Moderne voorspoeldouche kranen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, wat betekent dat ze bestand zijn tegen zware dagelijkse gebruik en bestand zijn tegen corrosie. Dit maakt ze kosteneffectief op de lange termijn, omdat ze minder snel vervangen hoeven te worden.

  Ergonomisch Ontwerp

  Voorspoeldouche kranen zijn ontworpen met het oog op het comfort van het personeel. Ze zijn voorzien van handgrepen en hendels die gemakkelijk te bedienen zijn, zelfs tijdens drukke diensten, wat resulteert in minder vermoeidheid en meer productiviteit.

  Toepassingen van Voorspoeldouche Kranen

  Horeca Keukens

  In de hectische omgeving van een horecakeuken is een voorspoeldouche kraan essentieel om snel servies en keukengerei voor te spoelen voordat ze de vaatwasser ingaan. Dit versnelt het hele proces en zorgt ervoor dat gerechten snel kunnen worden geserveerd.

  Grootkeukens

  Grootkeukens, vaak gebruikt in grootschalige evenementen en catering, vertrouwen op voorspoeldouche kranen om grote hoeveelheden servies en keukengerei snel schoon te maken. De krachtige straal van deze kranen is bijzonder handig bij het verwijderen van hardnekkige vlekken.

  Ziekenhuizen

  In ziekenhuizen is infectiepreventie van het grootste belang. Voorspoeldouche kranen helpen ervoor te zorgen dat alle gerechten en keukengerei grondig worden gereinigd voordat ze worden gesteriliseerd, wat de verspreiding van ziekteverwekkers minimaliseert.

  Kantines

  Kantines, of het nu gaat om bedrijfskantines of scholen, verwerken dagelijks grote aantallen gerechten. Voorspoeldouche kranen helpen bij het efficiënt voorbereiden van deze gerechten voor reiniging en desinfectie.

  Waarom Kiezen voor Voorspoeldouche Kranen?

  Voorspoeldouche kranen zijn de perfecte keuze voor professionele keukens en andere veeleisende omgevingen om verschillende redenen:

  Efficiëntie: Ze versnellen het reinigingsproces en verhogen de productiviteit.

  Hygiëne: Ze zorgen voor een grondige reiniging, essentieel voor voedselbereiding en gezondheidszorgomgevingen.

  Duurzaamheid: Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

  Ergonomie: Het ontwerp is gebruiksvriendelijk en vermindert de belasting van het personeel.

  Voorspoeldouche Kranen Kopen

  Wanneer u overweegt om voorspoeldouche kranen aan te schaffen voor uw professionele keuken, is het essentieel om te weten waar u op moet letten:

  Kwaliteit: Kies voor kranen van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal.

  Kracht en Sproeipatronen: Let op de kracht van de straal en de beschikbare sproeipatronen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »