Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Drop-In | Inbouwapparatuur

  Inbouw Bain-Maries

  Inbouw Bain-Maries

  19 producten
  inbouw Friteuses

  inbouw Friteuses

  1 producten
  Inbouw Bakplaten

  Inbouw Bakplaten

  2 producten
  Inbouw Kookunits

  Inbouw Kookunits

  7 producten
  Inbouw Warmhouden

  Inbouw Warmhouden

  23 producten
  Inbouw Koelen

  Inbouw Koelen

  73 producten
  Inbouw Pastakoker

  Inbouw Pastakoker

  3 producten

  Horecagemak biedt een assortiment aan van de meest hoogwaardige drop-in/inbouwapparatuur. Deze inbouwapparatuur is met name praktisch en efficiënt wanneer u over een bestaand bureau beschikt of gewoonweg zelf u apparatuur wenst samen te stellen. Op deze manier kunt u uw ruimte(n) en oppervlakte(n) benutten zoals u wilt.

  Tegenwoordig is het geheel gebruikelijk dat professionals in hun professionele horecakeuken gebruik maken van drop-in/inbouwapparatuur.

  Assortiment drop-in/inbouwapparatuur

  Het assortiment van Horecagemak bestaat uit inbouw bain-maries; inbouw friteuses; inbouw bakplaten; inbouw kookunits; inbouw warmhouder; inbouw koelen en inbouw pastakoker. Het assortiment wordt daarnaast gekenmerkt door gerenommeerde merken zoals Diamond, Mach, Bartscher en nog vele andere topmerken.

  Inbouw bain-maries

  Ons grote assortiment in inbouwapparatuur beslaat ook inbouw bain-maries. Dit apparaat brengt efficiënte voordelen met zich mee. Een inbouw bain-marie is uiterst geschikt om gerechten die reeds gekookt zijn op temperatuur te houden. Indonesische en Thaise horecagelegenheden zijn hier een grote liefhebber van. Daarnaast zorgt u er zo voor dat u de gerechten die u wilt bewaren - maar niet per se gelijk gaat gebruiken - niet in de weg staan op uw werkplek. Gerechten waar veel vraag naar is, heeft u reeds gekookt waardoor u gemakkelijk en efficiënt uw tijd kunt benutten bij het koken van andere gerechten.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »