Categorieën

  • Recent bekeken

 • Drop-In | Inbouwapparatuur

  Inbouw Bain-Maries

  Inbouw Bain-Maries

  18 producten
  inbouw Friteuses

  inbouw Friteuses

  1 producten
  Inbouw Bakplaten

  Inbouw Bakplaten

  2 producten
  Inbouw Kookunits

  Inbouw Kookunits

  9 producten
  Inbouw Warmhouden

  Inbouw Warmhouden

  23 producten
  Inbouw Koelen

  Inbouw Koelen

  63 producten
  Inbouw Pastakoker

  Inbouw Pastakoker

  2 producten

  Horecagemak biedt een assortiment aan van de meest hoogwaardige drop-in/inbouwapparatuur. Deze inbouwapparatuur is met name praktisch en efficiënt wanneer u over een bestaand bureau beschikt of gewoonweg zelf u apparatuur wenst samen te stellen. Op deze manier kunt u uw ruimte(n) en oppervlakte(n) benutten zoals u wilt.

  Tegenwoordig is het geheel gebruikelijk dat professionals in hun professionele horecakeuken gebruik maken van drop-in/inbouwapparatuur.

  Assortiment drop-in/inbouwapparatuur

  Het assortiment van Horecagemak bestaat uit inbouw bain-maries; inbouw friteuses; inbouw bakplaten; inbouw kookunits; inbouw warmhouder; inbouw koelen en inbouw pastakoker. Het assortiment wordt daarnaast gekenmerkt door gerenommeerde merken zoals Diamond, Mach, Bartscher en nog vele andere topmerken.

  Inbouw bain-maries

  Ons grote assortiment in inbouwapparatuur beslaat ook inbouw bain-maries. Dit apparaat brengt efficiënte voordelen met zich mee. Een inbouw bain-marie is uiterst geschikt om gerechten die reeds gekookt zijn op temperatuur te houden. Indonesische en Thaise horecagelegenheden zijn hier een grote liefhebber van. Daarnaast zorgt u er zo voor dat u de gerechten die u wilt bewaren - maar niet per se gelijk gaat gebruiken - niet in de weg staan op uw werkplek. Gerechten waar veel vraag naar is, heeft u reeds gekookt waardoor u gemakkelijk en efficiënt uw tijd kunt benutten bij het koken van andere gerechten.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »