x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Drop-In | Inbouwapparatuur

  Inbouw Bain-Maries

  Inbouw Bain-Maries

  18 producten
  inbouw Friteuses

  inbouw Friteuses

  1 producten
  Inbouw Bakplaten

  Inbouw Bakplaten

  2 producten
  Inbouw Kookunits

  Inbouw Kookunits

  7 producten
  Inbouw Warmhouden

  Inbouw Warmhouden

  23 producten
  Inbouw Koelen

  Inbouw Koelen

  65 producten
  Inbouw Pastakoker

  Inbouw Pastakoker

  2 producten

  Horecagemak biedt een assortiment aan van de meest hoogwaardige drop-in/inbouwapparatuur. Deze inbouwapparatuur is met name praktisch en efficiënt wanneer u over een bestaand bureau beschikt of gewoonweg zelf u apparatuur wenst samen te stellen. Op deze manier kunt u uw ruimte(n) en oppervlakte(n) benutten zoals u wilt.

  Tegenwoordig is het geheel gebruikelijk dat professionals in hun professionele horecakeuken gebruik maken van drop-in/inbouwapparatuur.

  Assortiment drop-in/inbouwapparatuur

  Het assortiment van Horecagemak bestaat uit inbouw bain-maries; inbouw friteuses; inbouw bakplaten; inbouw kookunits; inbouw warmhouder; inbouw koelen en inbouw pastakoker. Het assortiment wordt daarnaast gekenmerkt door gerenommeerde merken zoals Diamond, Mach, Bartscher en nog vele andere topmerken.

  Inbouw bain-maries

  Ons grote assortiment in inbouwapparatuur beslaat ook inbouw bain-maries. Dit apparaat brengt efficiënte voordelen met zich mee. Een inbouw bain-marie is uiterst geschikt om gerechten die reeds gekookt zijn op temperatuur te houden. Indonesische en Thaise horecagelegenheden zijn hier een grote liefhebber van. Daarnaast zorgt u er zo voor dat u de gerechten die u wilt bewaren - maar niet per se gelijk gaat gebruiken - niet in de weg staan op uw werkplek. Gerechten waar veel vraag naar is, heeft u reeds gekookt waardoor u gemakkelijk en efficiënt uw tijd kunt benutten bij het koken van andere gerechten.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »