Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Overig

  Koffiemachines

  Koffiemachines

  117 producten
  Kassasystemen & Telmachines

  Kassasystemen & Telmachines

  238 producten
  Suikerspinmachines

  Suikerspinmachines

  6 producten
  Barbecue Accessoires

  Barbecue Accessoires

  1 producten
  Kokskleding | Serveerkleding

  Kokskleding | Serveerkleding

  164 producten
  Beker Dispensers

  Beker Dispensers

  4 producten
  Hotel Benodigdheden

  Hotel Benodigdheden

  66 producten
  Kaas en Ham Houders en Raclette Apparaten

  Kaas en Ham Houders en Raclette Apparate...

  7 producten
  Anti Allergeen Horeca

  Anti Allergeen Horeca

  1 producten
  Labelmachines en Stickers

  Labelmachines en Stickers

  58 producten
  Onderdelen

  Onderdelen

  50 producten
  Overige

  Overige

  33 producten
  Patatsnijders

  Patatsnijders

  46 producten
  Paté-Vormen

  Paté-Vormen

  22 producten
  Popcorn Machines

  Popcorn Machines

  6 producten
  Privacyscherm

  Privacyscherm

  1 producten
  Schoenpoetsmachines

  Schoenpoetsmachines

  3 producten
  Slagroomspuiten | Slagroompatronen

  Slagroomspuiten | Slagroompatronen

  19 producten
  Vacuum Verpakkings Zakken

  Vacuum Verpakkings Zakken

  62 producten
  Folie & Foliedispensers

  Folie & Foliedispensers

  56 producten
  Flambeerwagen

  Flambeerwagen

  3 producten

  Bij Horecagemak kunt u niet alleen terecht voor horeca keukenapparatuur, klein materiaal, hygiëneproducten en presentatiemateriaal, maar ook voor alle andere artikelen die u voor uw horecazaak nodig heeft! Kunt u in onze andere categorieën niet vinden wat u zoekt? Dan vindt u dit waarschijnlijk wel op deze pagina bij onze overige horeca-producten.

  Kwaliteitsproducten

  Ook de producten in deze categorie zijn uiteraard allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. U vindt hier ook alleen producten van de beste A-merken. Bij onze overige horecaproducten vindt u bijvoorbeeld barbecues van merken als Hendi, hakblokken, koffiemachines, popcornmachines, suikerspinmachines en weegschalen.

  Welke horeca artikelen heeft u nodig?

  Vaak is het niet zo moeilijk om te bepalen welke horeca keukenapparatuur u nodig heeft. U zult waarschijnlijk ook wel weten of u naast de standaard keukenapparatuur ook nog een koffiemachine of een suikerspinmachine nodig heeft. Maar het is soms wat lastiger om te bepalen welke overige horeca artikelen u nodig heeft. Sommige producten kunnen enorm handig zijn en u helpen om veel efficiënter te werken, zoals sapcentrifuges, slagroomspuiten en patatsnijders. Bij het (opnieuw) inrichten van uw horecakeuken denkt u hier echter vaak niet meteen aan.

  Gelukkig kan onze klantenservice u ook helpen bij het maken van uw keuze. Zij kunnen u adviseren over de producten die u nodig heeft. Verder kunt u ook altijd bij onze klantenservice terecht met vragen over een bestelling of een product. Neem voor advies of bij vragen contact op met [email protected].

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »