Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Glaswerk

  Onbreekbaar Glaswerk

  Onbreekbaar Glaswerk

  31 producten
  Disposable Glaswerk

  Disposable Glaswerk

  9 producten
  Overig Glaswerk

  Overig Glaswerk

  219 producten

  Zorg voor een uitgebreide collectie horeca glazen

  In iedere horecazaak heeft u een grote collectie horeca glazen nodig. Horeca glazen behoren tot de basisinventaris van een horecazaak. Waarom u veel glazen nodig heeft, zal duidelijk zijn. U krijgt misschien veel gasten over de vloer die een drankje bestellen. Een glas wordt maar eenmaal gebruikt, dus u moet ook zo weer een schoon glas tevoorschijn halen. U moet er ook rekening mee houden dat een deel van de glazen sneuvelt, want glas blijft natuurlijk gevoelig als het valt. Daarnaast moet u ook veel verschillende soorten horeca glazen hebben. Bij ieder soort drankje hoort ook een ander glas.

  Welke horeca glaswerk moet u nog aanschaffen?

  Welk soort horeca glaswerk u moet aanschaffen, is vooral afhankelijk van welke dranken u schenkt. U past hierop het horeca glaswerk aan. Schenkt u koffie en thee? Theeglazen zijn dan vanzelfsprekend en ook koffieglazen zijn tegenwoordig een trend. Als u een biertap heeft en voor uw gasten een biertje tapt, dan heeft u hiervoor bierglazen nodig. Soms zijn dit bierglazen van een biermerk, maar u kunt het ook neutraal houden door uw eigen bierglazen te gebruiken. Ook wijn en champagne wordt veelvuldig geschonken in een horecazaak en hiervoor kunt u speciale wijn- en champagneglazen gebruiken. Veruit de meeste gasten zullen frisdrank of limonade drinken. Een longdrinkglas is hiervoor perfect.

  Glazen voor de horeca bestelt u gemakkelijk bij Horecagemak

  Of u nu waterglazen nodig heeft, cocktailglazen of een mooie karaf, voor glazen voor de horeca kunt u terecht bij Horecagemak. U hoeft voor uw glaswerk niet de deur uit, u bestelt gemakkelijk en snel in onze webshop. Hier hebben wij een groot aanbod van verschillende soorten horeca glaswerk. Per glassoort kunt u in onze webshop direct zien of deze nog op voorraad is en hoelang de levertijd is. Bij een bestelling vanaf € 75,- hoeft u geen verzendkosten te betalen, die nemen wij dan voor onze rekening en wij leveren binnen 3 werkdagen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »