Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Dienbladen

  Ronde & Ovale Dienbladen

  Ronde & Ovale Dienbladen

  47 producten
  Rechthoekige Horeca Dienbladen

  Rechthoekige Horeca Dienbladen

  142 producten

  Stijlvol bedienen met een horeca dienblad

  Een horeca dienblad is in een restaurant, bar of café uiteraard onmisbaar. Bij het bedienen van uw gasten, kunt u op een horeca dienblad meer kwijt dan wanneer u alles met de hand moet serveren. Er is met een dienblad veel minder kans dat u servies laat vallen. U kunt er zelf voor kiezen of u een dienblad met één hand vasthoudt, zoals veel ervaren horecamedewerkers doen of lekker veilig met twee handen. Een dienblad ziet er soms erg saai uit, maar u kunt ook voor een opvallend dienblad kiezen of voor een dienblad met design. Hierdoor draagt een horeca dienblad ook bij aan de uitstraling van uw horecazaak.

  Een dienblad voor de horeca die bij u past

  Welk soort dienblad in de horeca u wilt gebruiken, is afhankelijk van uw smaak en wensen. Zo zijn er diverse vormen dienbladen mogelijk. Het bekende ronde dienblad is vaak wat compacter dan een rechthoekig dienblad, waardoor serveren gemakkelijker gaat. Vooral als u een dienblad stijlvol met één hand wilt vasthouden, dan is een rond dienblad in de horeca veelgebruikt. Op een groot rechthoekig dienblad heeft u dan weer meer ruimte om dingen op te zetten. Voor welke vorm of afmeting dienblad u ook kiest, ook het materiaalgebruik is erg belangrijk bij uw keuze voor een dienblad voor in de horeca. U kiest het beste voor lichte materialen, zoals polycarbonaat of aluminium. Ook is het aan te raden om een dienblad te gebruiken met een antisliplaag of plaats hierin een separaat antislipmatje.

  Een horeca dienblad kopen kan bij Horecagemak

  Wilt u met gemak shoppen naar horecabenodigdheden, zoals een horeca dienblad? U kunt een horeca dienblad kopen in de webshop van Horecagemak. Online shoppen in onze webshop is erg gemakkelijk en wij hebben ontzettend veel keuze uit vele soorten horeca dienbladen. Om uw bestelling af te ronden en een snelle levering te garanderen, kunt u kiezen uit één van de vele betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Voor al uw vragen omtrent dienbladen, zit onze deskundige klantenservice altijd voor u klaar.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »