Categorieën

  • Recent bekeken

 • IJsblokjesmachines

  Holle ijsblokjesmachines

  Holle ijsblokjesmachines

  28 producten
  Volle ijsblokjesmachines

  Volle ijsblokjesmachines

  92 producten
  Schilfer ijsmachines

  Schilfer ijsmachines

  13 producten
  IJsblokjes bunker

  IJsblokjes bunker

  10 producten
  IJsblokjesmachine zonder bunker

  IJsblokjesmachine zonder bunker

  7 producten
  Korrel IJsmachines

  Korrel IJsmachines

  12 producten
  Hoshizaki IJsblokjesmachines

  Hoshizaki IJsblokjesmachines

  9 producten

  In horecazaken gaan er ontzettend veel ijsblokjes door. Dit gaat soms om honderden kilo´s per dag. Dit hangt uiteraard ook af van de grootte van de horecazaak. Een ijsblokjesmachine horeca mag dan ook niet ontbreken. Hierdoor hoeft uzelf geen ijsblokjes in te vriezen of ijsblokjes in te kopen en dit bespaart u op termijn veel geld en tijd. Een ijsblokjesmachine installeert u gemakkelijk in de keuken of onder een bar, zodat u drankjes direct van ijsblokjes kunt voorzien. Ook als u gerechten moet koelen met ijsblokjes, dan biedt een ijsblokjesmachine horeca voldoende vermogen om veel ijsblokjes aan te maken, zodat u grote schalen kunt koelen.

  Diverse soorten ijsblokjesmachines horeca

  U kunt diverse soorten ijsblokjesmachines horeca tegenkomen als u op zoek bent naar een exemplaar. Vrijstaande ijsblokjesmachines horeca zijn het meest gebruikt. Deze machines hebben een ingebouwde opslagtank waar het ijs wordt opgeslagen. Deze ijsblokjesmachines kunnen ook grote hoeveelheden ijsblokjes produceren, tot soms wel 400 kilogram ijs per dag. Wilt u een ijsblokjesmachine direct bij de bar installeren, dan is een onderbouw ijsblokjesmachine een uitkomst. Deze machine kunt u gemakkelijk plaatsen onder een werkblad van een bar, zodat u direct ijs in de buurt hebt bij het maken van drankjes. Heeft u niet zoveel ijsblokjes nodig, dan kunt u voldoende hebben aan een tafelmodel ijsblokjesmachine. Dit model kunt u gemakkelijk kwijt op een tafel of werkblad.

  Een ijsblokjesmachine horeca kopen bij Horecagemak

  Heeft u veel ijsblokjes nodig in uw horecazaak? Een ijsblokjesmachine is een welkome aanvulling. U heeft met een professionele ijsblokjesmachine altijd direct ijs ter beschikking voor uw dranken en gerechten. U kunt een ijsblokjesmachine horeca kopen bij Horecagemak. Wij hebben diverse modellen ijsblokjesmachines in ons assortiment, die u gemakkelijk online kunt bestellen. Weet u nog niet goed welk model geschikt is voor uw horecazaak, neemt u dan gerust contact met ons op.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »