Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • IJsblokjesmachines

  Holle ijsblokjesmachines

  Holle ijsblokjesmachines

  39 producten
  Volle ijsblokjesmachines

  Volle ijsblokjesmachines

  114 producten
  Schilfer ijsmachines

  Schilfer ijsmachines

  9 producten
  IJsblokjes bunker

  IJsblokjes bunker

  10 producten
  IJsblokjesmachine zonder bunker

  IJsblokjesmachine zonder bunker

  7 producten
  Korrel IJsmachines

  Korrel IJsmachines

  14 producten
  Hoshizaki IJsblokjesmachines

  Hoshizaki IJsblokjesmachines

  9 producten

  In horecazaken gaan er ontzettend veel ijsblokjes door. Dit gaat soms om honderden kilo´s per dag. Dit hangt uiteraard ook af van de grootte van de horecazaak. Een ijsblokjesmachine horeca mag dan ook niet ontbreken. Hierdoor hoeft uzelf geen ijsblokjes in te vriezen of ijsblokjes in te kopen en dit bespaart u op termijn veel geld en tijd. Een ijsblokjesmachine installeert u gemakkelijk in de keuken of onder een bar, zodat u drankjes direct van ijsblokjes kunt voorzien. Ook als u gerechten moet koelen met ijsblokjes, dan biedt een ijsblokjesmachine horeca voldoende vermogen om veel ijsblokjes aan te maken, zodat u grote schalen kunt koelen.

  Diverse soorten ijsblokjesmachines horeca

  U kunt diverse soorten ijsblokjesmachines horeca tegenkomen als u op zoek bent naar een exemplaar. Vrijstaande ijsblokjesmachines horeca zijn het meest gebruikt. Deze machines hebben een ingebouwde opslagtank waar het ijs wordt opgeslagen. Deze ijsblokjesmachines kunnen ook grote hoeveelheden ijsblokjes produceren, tot soms wel 400 kilogram ijs per dag. Wilt u een ijsblokjesmachine direct bij de bar installeren, dan is een onderbouw ijsblokjesmachine een uitkomst. Deze machine kunt u gemakkelijk plaatsen onder een werkblad van een bar, zodat u direct ijs in de buurt hebt bij het maken van drankjes. Heeft u niet zoveel ijsblokjes nodig, dan kunt u voldoende hebben aan een tafelmodel ijsblokjesmachine. Dit model kunt u gemakkelijk kwijt op een tafel of werkblad.

  Een ijsblokjesmachine horeca kopen bij Horecagemak

  Heeft u veel ijsblokjes nodig in uw horecazaak? Een ijsblokjesmachine is een welkome aanvulling. U heeft met een professionele ijsblokjesmachine altijd direct ijs ter beschikking voor uw dranken en gerechten. U kunt een ijsblokjesmachine horeca kopen bij Horecagemak. Wij hebben diverse modellen ijsblokjesmachines in ons assortiment, die u gemakkelijk online kunt bestellen. Weet u nog niet goed welk model geschikt is voor uw horecazaak, neemt u dan gerust contact met ons op.

  Vind de ultieme ijsblokjesmachines voor uw cateringbehoeften bij Horecagemak

  Horecagemak is een prominente leverancier van horeca benodigdheden en levert een verscheidenheid aan goederen voor gebruik in cafés, restaurants, hotels en voor evenementen. Bij ons vindt u gegarandeerd de beste ijsblokjesmachine die aan al uw eisen voldoet.

  Onze ijsblokmachines voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen, maar zijn ook efficiënt en betrouwbaar. Lees gerust verder en ontdek de verschillende ijsblokjesmachines die wij aanbieden, hun kenmerken en de voordelen van een ijsblokjesmachine voor uw horecaonderneming.

  Ijsblokmachines zijn een uitkomst voor horecagelegenheden

  De machines geven voortdurend nieuw ijs, zodat de dranken van de bezoekers koel en verfrissend blijven. Dankzij de verscheidenheid aan beschikbare machines kunt u gegarandeerd de ideale ijsblokmachine vinden die past bij uw behoeften en budget.

  Om aan verschillende behoeften te voldoen, hebben we bij Horecagemak een grote selectie van ijsblokjesmachines en horeca koelkasten. Bij ons kunt u een professionele ijsblokjesmachine kopen voor uw horecagelegenheid.

  Een professionele ijsblokmachine kopen

  Een professionele ijsblokmachine produceert sneller ijskristallen dan een simpele machine, waardoor de productiviteit van uw restaurant toeneemt. Professionele ijsblokjesmachines hebben onderdelen van de hoogste kwaliteit, waardoor betrouwbaarheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

  Bovendien leveren onze apparaten zuivere ijskristallen, waardoor de hygiëne van de klant gegarandeerd is. U kunt bij ons een professionele ijsblokmachine kopen in verschillende vormen en maten, met verschillende functies. Zo kunt u de machine kiezen die het best past bij uw voorkeuren en eisen.

  Ijsblokmachines van topmerken

  Op het gebied van ijsblokmachines bieden wij onze klanten een keuze uit machines van bekende bedrijven die bekendstaan om de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van hun producten. Hieronder volgen enkele van de meest gerenommeerde merken:

  • Scotsman wordt erkend als een van de meest innovatieve en vooraanstaande fabrikanten van ijsmachines ter wereld. Scotsman staat bekend om de productie van hoogwaardige producten die efficiënt omgaan met energie.
  • Hoshizaki is een Japans bedrijf dat bekend staat om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Deze machines produceren altijd kristalhelder en vlekkeloos ijs.
  • Brema is een Italiaans merk dat bekend staat om de stijlvolle en innovatieve ijsblokjesmachines. Deze machines spreken zowel de professionele als de huishoudelijke markt aan.

  Een ijsblokmachine vergelijken bij Horecagemak

  Voordat u een aankoop doet, is het van belang om de beschikbare ruimte in uw zaak te evalueren, naast uw vereisten voor de productie van ijs. Een grotere machine zal meer ijs produceren, maar neemt natuurlijk meer ruimte in beslag. Houd daar dus rekening mee bij het nemen van uw beslissing.

  Vergelijk tot slot de specificaties, kosten en kenmerken van de verschillende ijsblokmachines op de markt. Bekijk ons aanbod en kies de machine die het best past bij de vereisten en het budget van uw bedrijf. Met deze factoren in gedachten kunt u gemakkelijk de meest ideale ijsblokjesmachine voor uw horecaonderneming kopen.

  Wat is de beste machine voor uw horecazaak?

  Eigenaren van horecabedrijven willen begrijpelijkerwijs investeren in de beste ijsblokmachine voor hun unieke behoeften. Bij Horecagemak kunt u altijd de meest ideale oplossing vinden, want wij bieden een grote selectie van professionele ijsblokjesmachines aan voor de horeca. U kunt bij Horecagemak gegarandeerd vinden wat u zoekt, ongeacht of u een kleine of grote ijsblokjesmachine nodig heeft.

  De aanschaf van een ijsblokjesmachine voor uw horecabedrijf heeft veel voordelen. Doordat u bijvoorbeeld geen ijsblokjes hoeft te kopen of in te vriezen, kunt u geld en tijd besparen. U heeft altijd voldoende ijsblokjes bij de hand om drankjes en gerechten mee te koelen, omdat een professionele ijsblokjesmachine de kracht heeft om snel grote hoeveelheden ijs te produceren. Bekijk ook eens onze horeca vrieskasten; misschien heeft u daar meer aan!

  Wij staan u graag bij bij het maken van uw keuze

  Wij van Horecagemak helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Onze deskundige medewerkers zijn bereid al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijke begeleiding te bieden.

  Bij de bouw van onze commerciële ijsblokjesmachines worden onderdelen en materialen van hoge kwaliteit gebruikt, waardoor betrouwbaarheid en een lange levensduur worden gegarandeerd. Onze ijsblokjesmachines zijn ook uitgerust met geavanceerde technologie voor de beste ijsproductie en energie-efficiëntie.

  De beste professionele ijsblokjesmachines voor uw horecabedrijf vindt u kortom bij Horecagemak. Dankzij onze uitgebreide selectie en professionele ondersteuning bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw unieke behoeften en eisen.

  Waarom mensen voor Horecagemak kiezen

  Wij zijn ons ervan bewust dat elk bedrijf unieke behoeften en financiële beperkingen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan machines aan die aan verschillende eisen voldoen. Van instapmodellen tot professionele ijsblokjesmachines: u vindt het allemaal in ons assortiment.

  Wij leveren met veel plezier producten van hoge kwaliteit die afkomstig zijn van gerenommeerde leveranciers. Onze ijsblokjesmachines zijn betrouwbaar en gaan lang mee, zodat u het beste rendement op uw investering krijgt.

  Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste ijsblokjesmachine voor uw bedrijf. Wij kunnen u voorzien van persoonlijke begeleiding en doen suggesties op basis van uw unieke behoeften en smaak.

  Concurrerende prijzen

  Wij bieden onze ijsblokmachines aan voor voordelige prijzen. Dit doen wij om u de grootst mogelijke waarde te bieden. Wij hebben keukenapparatuur voor elk budget. Als u een kleine machine voor een café of een grote voor een drukke eetgelegenheid nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Wij zijn trots op onze klantenservice: wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste productkeuze en bij het oplossen van onverhoopte problemen na de aankoop. Ons team levert voorbeeldige service in elke fase, waardoor u op ons kunt vertrouwen.

  Uw horecaonderneming gaat erop vooruit als u beschikt over de juiste ijsblokjesmachine. U kunt de ideale ijsblokmachine voor uw onderneming vinden in ons assortiment. Door onze uitgebreide selectie, betaalbare prijzen en uitstekende klantenondersteuning kunt u vertrouwen hebben in uw beslissing en zich concentreren op het leveren van uitstekende service aan uw klanten.

  Advies voor het onderhoud van uw ijsblokmachine

  Het is belangrijk om de ijsblokmachine regelmatig te reinigen om de hygiëne en de normen voor ijsproductie te waarborgen. Reinig altijd in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant en gebruik altijd de aanbevolen reinigingsproducten.

  Het verwijderen van onzuiverheden uit het water waarmee ijs wordt gemaakt, is een van de belangrijkste taken van waterzuiveraars. Om ervoor te zorgen dat de ijsblokmachines kristalhelder en vlekkeloos ijs blijven produceren, moet u de filters af en toe vervangen volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

  Het inspecteren en onderhouden van de condensor

  Wanneer u beschikt over een professionele horeca ijsblokjesmachine, is het belangrijk om zo nu en dan een blik te werpen op de condensor. Dit is belangrijk omdat de condensor de warmte uit het koelsysteem verwijdert. De doeltreffendheid van uw ijsblokjesmachine kan afnemen als de condensor vervuild is, omdat deze dan verstopt kan raken. Daarom is het voor een optimaal resultaat noodzakelijk om deze regelmatig te reinigen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring in de horeca kunnen wij u er alles over vertellen!

  Vind de beste ijsblokjesmachine voor uw horecazaak

  Neem een kijkje in ons ruime assortiment van professionele ijsblokjesmachines en laat u eventueel adviseren door onze deskundige medewerkers. Op die manier vindt u ongetwijfeld de beste ijsblokjesmachine voor uw horecagelegenheid. Bij Horecagemak bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op en vind de perfecte ijsblokmachine voor uw horecazaak!

  Bekijk onze ijsblokmachines, ijscrushers en andere cateringbenodigdheden en laat Horecagemak uw betrouwbare partner zijn voor al uw horecabenodigdheden.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »