Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Chafing Dishes

  Chafing Dishes

  Chafing Dishes

  50 producten
  Elektrische Chafing Dishes

  Elektrische Chafing Dishes

  20 producten
  Verwarmingselement

  Verwarmingselement

  8 producten
  Chafing Dish Waterpannen

  Chafing Dish Waterpannen

  7 producten
  Chafing Dish Voedselpannen

  Chafing Dish Voedselpannen

  8 producten
  Chafing Dish Deksels

  Chafing Dish Deksels

  9 producten
  Brandpastahouders

  Brandpastahouders

  4 producten

  De perfecte warmhoudbak en chafing dish voor de horeca

  Ben jij op zoek naar een goede warmhoudbak voor de horeca? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij bij Horecagemak voor je klaar hebben staan. We verkopen een groot aantal verschillende producten die jij in kunt zetten bij jouw horecagelegenheid. Ook de warmhoudbak hoort hier natuurlijk bij. Dit is een product dat wordt gebruik om gebakken friet goed warm te houden. Heb jij dan ook een snackbar of eetcafe waar friet wordt geserveerd, dan raden wij je aan om de aanschaf van een dergelijke bak zeker eens te overwegen.

  De beste warmhoudbakken en chafing dishes voor je bedrijf

  Ook van onze warmhoudbakken verwacht je natuurlijk de hoogste kwaliteit. Dat komt goed uit, want we willen er bij Horecagemak voor zorgen dat onze klanten altijd de beste producten in huis halen. De warmhoudbak voor de horeca hebben wij in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Kijk eens of je hier voor een elektrisch exemplaar wilt gaan en van welk formaat deze warmhoudbak dan moet zijn. Wij zorgen er na je bestelling voor dat je warmhoudbak zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. We vinden het belangrijk om onze klanten de beste kwaliteit te leveren die er voorradig is. We selecteren de producten die wij verkopen dan ook altijd met de grootste mate van zorgvuldigheid.

  Een warmhoudbak of chafing dish voor de horeca kiezen

  We helpen je graag met het maken van een keuze voor de beste warmhoudbak voor je horecazaak. Maar we hebben daarnaast ook vele andere artikelen voor je klaarstaan. Denk hierbij onder andere aan keukengerei, servies, bestek, ovens, bakplaten en nog veel meer. Alle onderdelen die bij de inrichting van een horecazaak eigenlijk onmisbaar zijn, vind je terug in ons assortiment. Horecagemak is de specialist op het gebied van alles wat maar in een horecabedrijf gebruikt kan worden.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »