Categorieën

  • Recent bekeken

 • Contactgrills / Panini Grills

  Contactgrills | Panini grills Enkel

  Contactgrills | Panini grills Enkel

  60 producten
  Contactgrills | Panini grills Dubbel

  Contactgrills | Panini grills Dubbel

  31 producten

  Contactgrills zijn voor de professionele keuken onmisbaar bij het maken van tosti's en panini's, het grillen van vlees en andere grilgerechten, zoals gegrilde groenten. Daarom bieden wij bij Horecagemak een uitgebreid assortiment enkelvoudige contactgrills en dubbele contactgrills.

  Contactgrills kopen, waar moet je op letten?

  De eerste vraag is natuurlijk in welke soort keuken het grillapparaat geplaatst gaat worden. Om met de praktische zaken te beginnen: een enkelvoudige paninigrill neemt natuurlijk minder plaats in dan een dubbele contactgrill. Daarnaast is het van belang wat voor gerechten je gaat maken.

  Contactgrills met geribbelde of gladde platen

  De geribbelde platen zijn bij uitstek geschikt om een mooi grillpatroon op gerechten te maken. Denk daarbij aan tosti's of gegrild vlees. Daarnaast zijn geribbelde platen beter geschikt om van nature vettere gerechten of gerechten die veel vocht bevatten te grillen. Door de ribbelstructuur loopt vet en vloeistof makkelijker in de opvangbak. Omdat er natuurlijk ook gerechten zijn die een mooie 'roast' aan de bovenkant verdienen, maar aan de onderkant glad moeten blijven kun je ook kiezen voor een combinatie met bijvoorbeeld een geribbelde bovenplaat en gladde onderplaat.

  Contactgrills met keramische, gietijzeren, keramieken of inductieplaten

  Net zoals met pannen geldt dat je ook bij een contactgrill kunt kiezen uit verschillende soorten platen. De eigenschappen die een rol spelen bij de keuze van het materiaal pannen spelen dus ook een rol bij het materiaal platen voor een nieuwe contactgrill.

  Enkele of dubbele contactgrills?

  De enkele contactgrill is, zoals de naam al zegt, een contactgrill met één grillzone en één paar grillplaten. Dit is erg compact, maar heeft als nadeel dat je maar één soort gerecht tegelijk kunt grillen. De dubbele contactgrills zijn voorzien van twee grillzones die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Zo kan je de gegrilde groentes voor vegetariërs apart houden van het vlees of de tosti's voor andere gasten.

  Horecagemak is klantgemak

  Welke keuze u ook maakt, bij Horecagemak koopt u altijd contactgrills met onze laagsteprijsgarantie. Bovendien leveren wij uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur met één jaar garantie. Heeft u nog vragen of twijfelt u over de meest geschikte contactgrill voor uw horecakeuken? Als u telefonisch contact opneemt of tijdens de openingsuren de live chat gebruikt geven wij u graag verder advies.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »