Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Contactgrills / Panini Grills

  Contactgrills | Panini Grills Enkel

  Contactgrills | Panini Grills Enkel

  89 producten
  Contactgrills | Panini Grills Dubbel

  Contactgrills | Panini Grills Dubbel

  50 producten

  Veelzijdige Contactgrills & Panini Grills: Een Culinaire Toevoeging voor je Professionele Keuken!

  Wil je graag een contactgrill kopen voor je professionele keuken, maar weet je niet waar beginnen? Geen probleem! Bij Horecagemak vind je de beste contactgrills tegen de beste prijs! In ons assortiment vind je verschillende contactgrills terug. Of je nu op zoek bent naar een multifunctionele grill, een enkelzijdige grill, een dubbelzijdige grill of een grill met een instelbare temperatuur, wij hebben het allemaal!

  En dankzij de veelzijdigheid van een contactgrill kun je dan ook verschillende etenswaren zoals de lekkerste tosti's, heerlijke panini's en gezonde groenten grillen. Neem daarom snel een kijkje tussen ons aanbod van de beste contactgrills hier bij Horecagemak!

  Contactgrill: Wat is het en Waarvoor kun Je een Contactgrill Gebruiken?

  Een contactgrill, ook wel een panini grill genaamd, is een veelzijdig keukenapparaat dat gebruikt kan worden voor het bereiden en grillen van verschillende gerechten. Dit keukenapparaat bestaat uit twee verschillende grillplaten waartussen je vlees, vis, tosti's, panini's en andere etenswaren kunt bakken.

  De geribbelde platen van een contactgrill zijn voorzien van twee aluminium anti-aanbakplaten waardoor je geen olie hoeft te gebruiken tijdens het bakken van je voedsel. Ook kan het overtollig vet makkelijk weglopen bij het grillen. Dit zorgt ervoor dat vaak gezonder is dan bij andere kookmethodes. Het is daarom een uitstekend keukenapparaat voor in elke professionele keuken!

  Verschillende Soorten Contactgrills: Voor Elke Keuken!

  Wanneer je een contactgrill koopt, kun je tussen verschillende modellen kiezen. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen waardoor je steeds een ander resultaat krijgt. Belangrijk om te weten is dat op het gebied van voedsel bereiden, er weinig tot geen verschil is. Hieronder hebben we even de meest voorkomende modellen op een rijtje gezet.

  Platen Contactgrill

  Deze contactgrill is de meest voorkomende grill en bestaat dan ook uit twee verschillende platen die beide een anti-aanbaklaag hebben. Door het drukken van deze platen op het voedsel, wordt er een gelijkmatige warmteoverdracht gegarandeerd voor een gezonde bereiding. Met deze contactgrill is uitermate geschikt voor het grillen van verschillende etenswaren zoals vlees, vis, groenten, panini's, tosti's, sandwiches en kebabs.

  Multifunctionele Grill Apparaat

  Wat erg prettig is aan deze soort grills is dat ze op verschillende manieren kunnen gebruikt worden. Zo kun je hiermee net als met een platen contactgrill allerlei gerechten verwarmen. De uitneembare platen zorgen er echter voor dat je deze grill ook als open grill of tafelgrill kunt gebruiken. Bovendien kun je dankzij de verwisselbare platen ook kiezen of je liever geribbeld je eten verwarmd of glad.

  Dubbele Contactgrills

  Kies je voor een dubbele contactgrill? Dan heb je in plaats van één plek om je eten te grillen, twee plekken. Zo kun je tegelijk meerdere gerechten bereiden. Met een dubbele contactgrill maak je in no-time de heerlijkste maaltijden op een gezonde manier voor je gasten klaar! Ideaal wanneer je twee tosti's tegelijk wilt gaan bakken.

  Voordelen van een Contactgrill: Van Gezondere Gerechten tot Tijdsbesparing

  Er zijn verschillende redenen waarom een contactgrill zo geliefd is in de horeca. Niet alleen maak je er heerlijk gezonde gerechten mee, een contactgrill bespaart je ook een heleboel tijd in de keuken. Hieronder vind je de verschillende voordelen van een contactgrill in je professionele keuken!

  Gezondere Maaltijden Dankzij de Anti-Aanbaklaag

  Het grote voordeel van elke goede contactgrill is dat deze voorzien is van een goede anti-aanbaklaag waardoor je geen extra vet of olie hoeft te gebruiken en je gerecht niet blijft kleven aan de platen. Omdat je grillplaat geen extra vetstof bevat, zorg je ervoor dat ook je bereide maaltijd minder vettig is.

  De anti-aanbaklaag zorgt er bovendien ook voor dat je contactgrill makkelijker te reinigen is. Etenresten blijven namelijk niet aan de platen plakken en kunnen makkelijk worden verwijderd.

  De anti-aanbaklaag speelt ook een rol in het behouden van de smaak en textuur van je eten. Doordat je eten op een gelijkmatige manier via de platen wordt opgewarmd blijft deze lekker sappig en bekom je heerlijke resultaten.

  Tijdsbesparing in de Keuken voor een Betere Workflow

  Een contactgrill bespaart je ook een heleboel tijd bij het bereiden van gerechten in je horeca keuken. Dit heeft verschillende oorzaken.

  • Gelijkmatig Opwarmen: Door het gelijkmatig opwarmen van de anti aanbak platen tijdens het grillen, worden je gerechten aan beide kanten tegelijk verwarmt. Dit versnelt het grijpproces waardoor je eten sneller klaar is.
  • Opwarmtijd: Een contactgrill heeft over het algemeen een vrij snelle opwarmtijd. Hierdoor hoef je tijdens het koken niet te lang te wachten tot je voedsel klaar is. Dankzij het hoge vermogen tijdens het grillen, kun je in vergelijking met een BBQ of een traditionele grill haast direct aan de slag met het bereiden van je gerecht.
  • Regelbare Thermostaat: Doordat je zelf de temperatuur van een contactgrill kunt instellen, bepaal je zelf hoe snel of hoe traag je je gerechten gaat grillen. Aangezien je een verstelbare temperatuur hebt bij het grillen van je gerechten, is een contactgrill bovendien eenvoudig en makkelijk in gebruik.

  Behoud van Smaak en Textuur

  Niet alleen zelf de temperatuur instellen is een groot voordeel bij het koken met een contactgrill, ook het behouden van de smaak en texttuur is een groot voordeel bij het koken met een contactgrill. Doordat de hitte gelijkmatig langs beide kantten van het voedsel wordt verwarmd behoud je de knapperigheid aan de buitenkant, terwijl de binnenkant sappig blijft.

  De Veelzijdigheid van een Contactgrill

  Ook is de veelzijdigheid van een contactgrill een enorm voordeel. Met een veelzijdige contactgrill kun je daarom niet enkel en alleen grillen, maar ook bakken en braden, roosteren, panini's maken of gebruiken als tosti ijzer. Bij een multifunctionele contactgrill zijn de platen eenvoudig te verwijderen of te verwisselen waardoor het nog makkelijker is om je contactgrill op verschillende manieren te gebruiken.

  Bovendien is het mogelijk om met een contactgrill verschillende producten te grillen of te bereiden zoals een panini, tosti, vlees, kebab, groenten, vis, enz.

  Een Contactgrill Kopen voor je Horecazaak? Let op Volgende Zaken!

  Sta je ook al te popelen om de beste contactgrill voor je horecazaak aan te schaffen? Natuurlijk wil je graag een goede contactgrill aanschaffen die niet alleen praktisch is, maar liefst ook functioneel en zo goedkoop mogelijk kan worden gebruikt door je personeel.

  Het is daarom in de eerste instantie belangrijk om naar verschillende aspecten te kijken om zo de beste contactgrill voor je horecazaak te kiezen.

  Kies ik voor een Enkele of een Dubbele Contactgrill?

  Bij het kiezen van een contactgrill is het belangrijk om te weten of je een enkele of dubbele wenst aan te schaffen. Wil je meerdere maaltijden tegelijk bereiden of heb je een grote vraag naar gerechten die worden gemaakt met een contactgrill? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een dubbele of een grote contactgrill. Voorzie je echter minder vraag? Dan ben je beter af met een enkele of kleine contactgrill.

  Kies voor een Contactgrill met een Lange Levensduur

  Natuurlijk willen we allemaal de beste contactgrill kopen voor onze zaak. Maar wat is nu net de beste contactgrill? Het is uiteraard belangrijk dat een contactgrill zo lang mogelijk meegaat. Op die manier hoef je als horecazaak niet steeds een nieuwe contactgrill te kopen. Het is daarom soms beter om niet te investeren in een goedkope contactgrill, maar wel in een duurzame die bestand is tegen slijtage.

  Een Krachtige Contactgrill Voorzien van een Sterk Vermogen voor Snellere Bereidingen

  Kies voor een contactgrill met een hoog vermogen zodat je sneller een goede maaltijd kunt serveren aan je gasten. Kijk daarom steeds goed naar het vermogen van een contactgrill bij je aankoop. Het vermogen is steeds aangegeven in watt. Hoe hoger je wattage, des te hoger je vermogen. Een hoog contactgrill vermogen zorgt namelijk voor snellere opwarmtijden en kortere kooktijden. Dit komt enkel de workflow in je horecazaak ten goede!

  Een Temperatuurregelaar: Een Onmisbaar Onderdeel van elk Tosti Ijzer

  Ben je op zoek naar de beste contactgrill of beste panini grill? Kijk dan steeds goed of deze een temperatuurregelaar heeft. Elke beste contactgrill of beste panini grill heeft namelijk een temperatuurregelaar om nauwkeurig te grillen. Dit is vooral noodzakelijk in keukens die verschillende maaltijden serveren die steeds op verschillende temperaturen moeten worden bereid.

  Laat je Eten Niet Kleven aan je Grillplaten tijdens het Grillen met een Anti-Aanbaklaag

  Niet is zo lastig als je eten dat blijft kleven aan je grillplaten tijdens het grillen. Bekijk daarom steeds of je contactgrill een goede anti kleefplaat heeft. Niet alleen zorgt deze ervoor dat er geen eten blijft kleven aan je grillplaten, ook het reinigen van je grillplaten wordt hierdoor een stuk makkelijker. Dit is vooral handig in een drukke horecazaak waar hygiëne en efficiëntie essentieel zijn.

  Veiligheid Boven Alles bij het kiezen van de Beste Contactgrills

  Uiteraard is veiligheid een belangrijk onderdeel bij het kiezen van de beste contactgrill voor je restaurant, catering of keuken. Vermijd daarom het kopen van een goedkope contactgrill zonder beveiliging zoals een hittebestendige behuizing, geïsoleerde handgrepen en antislipvoetjes. Zo voorkom je ongelukken en brandwondes bij jouw en je werknemers.

  Maak het Reinigen Makkelijk met Verwisselbare Platen

  Of je nu een grote contactgrill of een kleine contactgrill koopt, feit blijft dat je deze steeds zult moeten reinigen na gebruik. Door verwisselbare platen te kiezen voor je contactgrill maak je het reinigen van je contactgrill makkelijk en eenvoudig. Kijk ook steeds na of je contactgrill een druppelbakje heeft voor overtollig vet en sappen op te vangen. Ook dit zorgt voor een makkelijk en eenvoudig reinigingsproces.

  Ga Steeds op Zoek naar de Beste Veelzijdige Contactgrill met Meerdere Functies

  Wil je een divers aanbod van heerlijke maaltijden aanbieden? Dan is het zoeken naar de beste veelzijdige contactgrill voor jou een must! Kijk bijvoorbeeld na of je de grillplaten kunt wisselen tussen glade grillplaten en geribbelde om op verschllende manieren te grillen. Ook andere aanvullende functies zoals een instelbare druk, een temperatuur weergave of een timer zijn handige functies bij een contactgrill.

  De Beste Contactgrill moet ook Energiebesparend zijn!

  Ook al kan het contactgrill vermogen nog zo hoog zijn, toch is het belangrijk om een contactgrill te kiezen die een laag energie verbruik heeft. Niet alleen maak je hierdoor een meer milieubewustere keuze, ook voor je eigen portemonne zal een grill met een laag energieverbruik een hele verademing zijn.

  Bespaar Ruimte in je Keuken door te Zoeken naar de Beste Contactgrill die Makkelijk is op te bergen

  Heb je last van een kleine keuken? Kies dan voor een contactgrill die je na het bereiden van je maaltijden eenvoudig kunt opbergen. Zo bestaan er modellen die je kunt inklappen of verticaal kunt opbergen waardoor je een hele boel ruimte kunt besparen in je keuken.

  Bepaal je Budget en vind de Beste Contactgrill voor in je Keuken

  Door op voorhand een vooraf afgesproken budget vast te stellen zorg je ervoor dat je niet meer uitgeeft dan je aankunt. Probeer steeds op zoek te gaan naar de beste goedkope contactgrill zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Door te vergelijken met andere contactgrills krijg je ook steeds een beter beeld wat nu de beste goedkope contactgrill is voor je horecazaak.

  Door steeds te letten op bovenstaande punten tijdens je zoektocht naar de beste contactgrill, kun je een contactgrill kiezen die echt bij je zaak past! Vergeet niet dat 'beste' altijd duurste of goedkoopste hoor te zijn, zolang deze maar voldoet aan de behoeften en eisen van je horecazaak.

  Creatieve Gerechten voor het Koken met een Contactgrill

  Dat een contactgrill een veelzijdige keukentool is, staat vast. Niet alleen kun je er heerlijke tosti's, sandwiches of panini's mee grillen, ook andere heerlijke creatieve en culineaire maaltijden kun je met een contactgrill bereiden. Of je nu van sappige groenten houdt, je vingers af likt bij smeltende kaas of een voorkeur hebt voor hartige gerechten, een contactgrill neemt je steeds mee op een heerlijk culineair avontuur.

  Er zijn verschillende smaakmakende maaltijden die je kunt uitproberen met een contactgrill. Hieronder geven we enkele voorbeelden van unieke, maar smaakvolle gerechten die je kunt uitproberen in je professionele keuken!

  Gegrilde Groenten en Halloumi Salade

  Ben je fan van stevige en zoute kaas, maar hou je tegelijk ook van sappige groenten? Dan is dit gerecht ongetwijfeld voor jou! Halloumi is van oorsprong een Cypriotische kaas die bekend staat om zijn unieke eigenschap dat hij niet smelt bij verhitting. Hierdoor is het perfect geschikt om te grillen of bakken op een grillplaat, waardoor het een fantastische toevoeging is aan salades.

  Een typische halloumi salade bevat meestal een combinatie van gegrilde of gebakken halloumi, gemengde verse groenten en een smaakvolle dressing. De groenten kunnen variëren, maar vaak worden knapperige bladgroenten zoals sla, rucola of spinazie gebruikt, samen met komkommer, tomaten en eventueel paprika. De gegrilde halloumi voegt een heerlijke hartige smaak en een lichte textuur toe aan de salade.

  Als dressing is het aan te raden om te experimenteren met verschillende soorten smaken en toevoegingen. Zo is een dressing gemaakt van citroensap, olijfolie, knoflook en kruiden zoals oregano of munt bijzonder populair bij dit gerecht.

  Gegrilde Fruitspiesjes met Yoghurtdip

  Ook fruit is heerlijk op contactgrill! Reig je favoriete fruit zoals perzik, banaan, ananas en aardbei aan een spiesje en laat deze even karameliseren op je grillplaat. Dit gerecht kun je het beste serveren met een Griekse Yoghurtdip van Griekse yoghurt, honing en een vleugje vanille.

  Griekse yoghurt en fruit vormen een perfecte match, en dat komt door verschillende redenen. Allereerst heeft Griekse yoghurt een heerlijk romige textuur die naadloos samengaat met het sappige en zachte karakter van fruit. De zijdezachte yoghurt vormt een smakelijke aanvulling op de natuurlijke zoetheid van het fruit, en samen creëren ze een aangename sensatie in je mond.

  Dit gerecht is dan ook ideaal om aan te bieden aan je gasten als ontbijt of brunch voor een gezonde en verfrissende start van de dag!

  Gegrilde Flatbreadpizza's

  Ben je op zoek naar een unieke manier om je lievelingspizza's klaar te maken? Probeer dan eens om flatbreadpizza's te grillen tussen je grillplaat!

  Flatbreadpizza's zijn heerlijke en veelzijdige gerechten waarbij platbrood als basis dient in plaats van traditioneel pizzadeeg. Zoals de naam al aangeeft is een flatbreadpizza een plat en dun brood, oorspronkelijk afkomstig uit verschillende keukens over de hele wereld.

  Zo kun je zowel naan, pitta, tortilla, lavash of manikish gebruiken als basis voor je lekkere flatbreadpizza. Een flatbread wordt overigens vaak gemaakt van tarwebloem, water, zout en soms olie. Door deze lichtjes te grillen tussen de grill, krijg je een knapperige textuur en een heerlijke smaak.

  Voeg vervolgens je favoriete toppings zoals tomatensaus, kaas, pepperoni en groenten toe, of experimenteer en maak boeiende combinaties zoals geitenkaas met gegrilde courgette en cherrytomaten, of prosciutto met rucola en Parmezaanse kaas. Of maak gebruik van internationale smaken zoals falafel met tahinisaus of tandoori-kip met raita.

  Gegrilde Kippestobroodjes

  Voor zij die tosti's tussen het tosti ijzer ondertussen beu zijn, zijn gegrilde kippenpestobroodjes een heerlijk en gezond alternatief.

  Allereerst bestrijk je je stukken kipfilet met pesto en grill je ze op de contactgrill tot deze gaar zijn en een mooie grillmarkering hebben. Hierna snijd je een vers stokbrood in de lengte open, beleg je deze met plakjes tomaat, de gegrilde kipfilet en mozzarella. Plaats vervolgens het broodje opnieuw op de contactgrill om zo de kaas te laten smelten.

  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je pesto zelf vers te maken om zo je kippenpestobroodje nog unieker te maken. Mix basilicumblaadjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, knoflook, olijfolie en zout en peper in een blender en blend deze goed tot je pesto de ideale smaak heeft!

  Gegrilde Camembert met Bessencompote

  Wat is er lekkerder dan camambert? Gegrilde camembert met bessencompote! Voor dit gerecht plaats je eenvoudig je camembert in een hittebestendig schaaltje tussen de contactgrill tot de kaas smelt en romerig wordt. Serveer daarna de camembert met zelfgemaakt bessencompote, gemaakt van bessen, suiker en citroensap. Als extra kun je hierbij een heerlijk knapperig stokbrood aan toevoegen.

  De combinatie van camembert en bessen vormt een verrukkelijke en harmonieuze smaakcombinatie. Het samenspel van de zoete smaak van de bessen en de hartige en nootachtige smaak van camembert creëert een verukkelijk contrast dat elkaar perfect aanvult.

  Je Contactgrill Optimaal Gebruiken? Volg dan deze Tips!

  Wil je weten hoe je je contactgrill tijdens het grillen op tussen de grillplaat, optimaal gebruikt? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk de beste tips voor het optimaal gebruik van je contactgrill op een rijtje gezet.

  1. Verwarm je Grillplaat voor, voor een Beter Resultaat
   Door vooraf je grillplaat voor te verwarmen zorg je ervoor dat deze gelijkmatig op termperatuur komt. Niet alleen zal je eten zo sneller klaar zijn, maar zorg je ook voor gelijkmatig garnering ervan.

  2. Een Goede Voorbereiding is het Halve Werk
   Wil je graag dat je eten snel en makkelijk op de gril wordt gegrild? Zorg er dan voor dat je je eten goed voorbereid. Zo kun je op voorhand je vlees in gelijkmatige delen snijden of gelijkaardige dikte. Door je eten goed voor te bereiden zorg je ervoor dat het eten overal op dezelfde manier gaar worden.

  3. Marineer of Kruid je Vlees of Vis voor het Grillen tussen de Grill
   Marineer of kruid je vlees voordat je deze gaat grillen. Door extra smaak toe te voegen maak je zo je gerechten nog lekkerder Bovendien helpt een marinade om het vlees tijdens het grillen goed mals te houden.

  4. Vermijd het Overbelasten van je Grill
   Plaats niet te veel voedsel tegelijk op de grillplaten, omdat dit de luchtcirculatie kan belemmeren en het grillen minder efficiënt kan maken. Houd voldoende ruimte tussen de voedselstukken om een gelijkmatige garing te bevorderen.
  5. Houd steeds de Gaartjd van je Eten in het Oog
   Houd de gaartijd van je voedsel in de gaten om te voorkomen dat het te gaar wordt. Contactgrills hebben meestal een ingebouwde timer of je kunt een externe timer gebruiken om de tijd bij te houden.

  Horecagemak en de Verschillende Merken Contactgrills die we Aanbieden

  Wi je een contactgrill bij Horecagemak kopen? Dan moet je zeker en vast eens een kijkje nemen tussens ons aanbod. En nee, we zijn niet de voordeligste webshop, maar hanteren toch steeds scherpe marktprijzen om de kwaliteit de waarborgen zodat je de beste goedkope contactgrill kunt kopen.

  Al onze modellen worden uitvoerig getest door onze experts die dan ook steeds de beste prijs automatisch geselecteerd heeft.

  We werken dan ook met verschillende partners die elk hun eigen prachtige eigenschappen hebben. Om je een beter beeld te geven van de partners met wie we samen werken, hebben we een lijst opgesteld van onze trouwe partners.

  Combisteel

  Voor zij die vaker op onze website naar horeca apparatuur of benodigdheden zoeken, zullen ongetwijfeld deze naam al ergens hebben zien staan. Wij werken dan ook ontzettend graag samen met hun samen!

  Bij Combisteel kun je je verwachten aan een nauw klantencontact met hun klanten, zowel in het binnen- als buitenland. Hun no-nonsne mentaliteit en persoonlijke aanpak zorgen dan ook voor een geweldige samenwerking.

  Combisteel is een groothandel met een goede 25 jaar ervaring in de setcor. Zij werken dan ook uitsluitend met dealers in de sector samen. Deze kunnen zich elk jaar verwachten aan een dealercatalogus met het nieuwste aanbod.

  Caterchef

  Overweeg je om een contactgrill van Caterchef te kopen? Dan kun je er van op aan gaan dat je een gebruiksvriendelijke contactgrill koopt. Dit bedrijf heeft bijna 25 jaar ervaring in de sector en biedt dan ook een breed gamma horeca producten aan.

  Bartscher

  Een andere grote partner in het leveren en aanbieden van contactgrills is Bartscher. Dit van oorsprong Duits bedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring in de horecabranche en heeft dan ook een stevige reputatie opgebouwd.

  Wanneer je een contactgrill van Bartscher koopt, dan kun je duurzame materialen verwachten die voor een lange tijd meegaan zonder afbreuk te doen aan de hoge hygiëne- en veiligheidsnormen in de horecasector. Ook streven ze steeds naar het bieden van innovatieve oplossingen om de efficiëntie in de keuken te verbeteren.

  Net zoals de meeste partner hier op onze lijst, heeft Bartscher een groot distributienetwerk voor hun producten. Bovendien biedt Bartscher ook after-sales service en ondersteuning aan klanten. Ze hebben een team van technici die reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren, evenals een assortiment reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat de apparatuur goed blijft functioneren.

  Saro

  Voor zij die op zoek zijn naar een goedekope contacgrill, zonder afbruik aan kwaliteit zullen blij zijn met contactgrill van dit merk. Hun slogan is dan ook niet voor niet "We Make Quality Affordable".

  Saro is dan ook een wereldleider in de horecabranche en heeft er dan ook reeds meer dan 50 jaar opzitten. Bekijk zeker ook hun website indien je het hele aanbod van Saro wens te bekijken.

  GMG

  Ook Turkije, een bakermat van enorm veel culturen, heeft niet enkel en alleen heeftlijk eten aan te bieden, maar ook geweldige producten die passen bij elke horeca gelegenheid. Niet alleen vind je hier contactgrill terug, maar ook andere horecabenodigheden zoals deegrollen, conventionele overs of deegkneders.

  Conclusie

  Sta je haast te springen om een contactgrill te kopen? Zorg er dan steeds voor dat je enkele zaken in het achterhoofd houdt. Een contactgrill is dan ook een uitstekende toevoeging voor je professionele keuken! 

   

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »