x

Meld hier je storing

Nadat we het formulier hebben ontvangen, sturen we de storing door naar de fabrikant. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de snelheid van de reactie afhankelijk is van de drukte bij de fabrikant.
Klantgegevens Apparaatgegevens

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Installatie bannerInstallatie banner

  Afzuigmotoren

  Slakkenhuis

  Slakkenhuis

  31 producten
  In box

  In box

  67 producten
  Buisventilator

  Buisventilator

  6 producten

  In een horecakeuken is het erg belangrijk dat kookdampen weggezogen worden met een afzuigkap. Kookdampen bestaan namelijk niet alleen uit geuren, maar ook uit vocht en vet. Zonder een goede afzuiging, slaan de kookdampen neer in de keuken en ontstaat en ontstaat er al snel een vettige aanslag in uw keuken. Tevens is er een kans dat geuren vanuit de keuken naar het restaurant gaan. Dit is niet prettig voor uw gasten. Maar alleen een afzuigkap is meestal niet voldoende in een horecakeuken. Aangezien een afzuigkap vaak zonder motor is, moet u hiervoor een aparte afzuigmotor installeren.

  Welke afzuigmotors zijn er?

  Een afzuigmotor zorgt ervoor dat kookdampen op een krachtige wijze uit uw keuken worden gezogen. Dit is vooral in een horecakeuken van groot belang. Een afzuigmotor moet geplaatst worden in het afzuigsysteem. U kunt ervoor kiezen om afzuigmotor te plaatsen achter de afzuigkap of aan het uiteinde van het ventilatiesysteem. Er zijn enkele soorten afzuigmotors te krijgen. Grofweg kunt u kiezen uit een zogenaamde slakkenhuis of een inbox afzuigmotor. Het verschil tussen beide types is, dat een slakkenhuis geen behuizing heeft. Een slakkenhuis is daarom ideaal als u uw oude motor moet vervangen en er reeds een behuizing aanwezig is. Een inbox afzuigmotor is inclusief behuizing, waar u gemakkelijk de afzuigbuizen op kunt aansluiten.

  Een afzuigmotor kopen bij Horecagemak

  Heeft u een afzuigmotor nodig om uw horecakeuken vrij van geuren en vet te houden? Een afzuigmotor kopen kan dan bij Horecagemak. Wij hebben in ons assortiment zowel een slakkenhuis als een inbox afzuigmotor. Let u er bij aanschaf wel op welke capaciteit u nodig heeft. Twijfelt u nog of u voor een afzuigmotor kiest met de juiste capaciteit? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze helpdesk, wij helpen u hier graag verder mee.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »