Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Installatie bannerInstallatie banner

  Afzuigmotoren

  Slakkenhuis

  Slakkenhuis

  31 producten
  In box

  In box

  68 producten
  Buisventilator

  Buisventilator

  6 producten

  In een horecakeuken is het erg belangrijk dat kookdampen weggezogen worden met een afzuigkap. Kookdampen bestaan namelijk niet alleen uit geuren, maar ook uit vocht en vet. Zonder een goede afzuiging, slaan de kookdampen neer in de keuken en ontstaat en ontstaat er al snel een vettige aanslag in uw keuken. Tevens is er een kans dat geuren vanuit de keuken naar het restaurant gaan. Dit is niet prettig voor uw gasten. Maar alleen een afzuigkap is meestal niet voldoende in een horecakeuken. Aangezien een afzuigkap vaak zonder motor is, moet u hiervoor een aparte afzuigmotor installeren.

  Welke afzuigmotors zijn er?

  Een afzuigmotor zorgt ervoor dat kookdampen op een krachtige wijze uit uw keuken worden gezogen. Dit is vooral in een horecakeuken van groot belang. Een afzuigmotor moet geplaatst worden in het afzuigsysteem. U kunt ervoor kiezen om afzuigmotor te plaatsen achter de afzuigkap of aan het uiteinde van het ventilatiesysteem. Er zijn enkele soorten afzuigmotors te krijgen. Grofweg kunt u kiezen uit een zogenaamde slakkenhuis of een inbox afzuigmotor. Het verschil tussen beide types is, dat een slakkenhuis geen behuizing heeft. Een slakkenhuis is daarom ideaal als u uw oude motor moet vervangen en er reeds een behuizing aanwezig is. Een inbox afzuigmotor is inclusief behuizing, waar u gemakkelijk de afzuigbuizen op kunt aansluiten.

  Een afzuigmotor kopen bij Horecagemak

  Heeft u een afzuigmotor nodig om uw horecakeuken vrij van geuren en vet te houden? Een afzuigmotor kopen kan dan bij Horecagemak. Wij hebben in ons assortiment zowel een slakkenhuis als een inbox afzuigmotor. Let u er bij aanschaf wel op welke capaciteit u nodig heeft. Twijfelt u nog of u voor een afzuigmotor kiest met de juiste capaciteit? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze helpdesk, wij helpen u hier graag verder mee.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »