Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Groentesnijders

  Groentesnijders Elektrisch

  Groentesnijders Elektrisch

  17 producten
  Groentesnijders Manueel

  Groentesnijders Manueel

  14 producten
  Snijschijven

  Snijschijven

  121 producten

  De groentesnijders van Horecagemak maken van groenten snijden een snelle en simpele klus. Zo krijgt u bovendien gelijke stukken gesneden groenten. Ze zijn tegenwoordig onmisbaar in de professionele horecakeuken.

  Assortiment

  Horecagemak biedt zowel de manuele als de elektrische groentesnijder aan. De groentesnijders in ons assortiment zijn van de meest hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn duurzaam. Mochten uw onderdelen aan vervanging toe zijn, u kunt deze gemakkelijk bij ons bestellen.

  Topmerken

  Ons assortiment bestaat alleen uit de beste merken groentesnijders voor zowel de manuele als de elektrische. Onze elektrische apparatuur is van Waring, Bartscher of Santos. Ook het gerenommeerde merk van Diamond is in deze categorie te vinden.
  De manuele groentesnijder bieden wij aan van EMGA, Kenwood of Kitchen Aid. Diamond en Santos hebben een collectie snijschijven die waar maken wat zij beloven. Of het om een manuele of elektrische groentesnijder gaat, of om een snijschijf gaat, zij hebben één ding met elkaar gemeen. Zij zijn kwalitatief, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

  Groentesnijders bestellen bij Horecagemak

  Hebt u nog geen groentesnijder, is deze inmiddels aan vervanging toe of bent u op zoek naar een nieuwe snijschijf? Hoe dan ook, u bent aan het goede adres bij Horecagemak. Bestel uw product(en) snel en gemakkelijk in onze webwinkel. Wij geven op ieder product minimaal een jaar garantie en daarnaast zorgen wij ervoor dat uw aankoop binnen 72 uur bij u geleverd wordt.

  Mocht u (nog) geen keuze kunnen maken en advies nodig hebben of andere vragen hebben? Ook hieraan hebben wij gedacht. Ons deskundige team zit voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +3110-3181003. Liever een mail sturen? U kunt ons te allen tijde mailen naar [email protected]. Om het u nog gemakkelijker te maken, beschikken wij zelfs over de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. Tot ziens!

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »