Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Inductie Apparatuur

  Inductie Inbouw-Apparatuur

  Inductie Inbouw-Apparatuur

  7 producten
  Inductie Kooktafels

  Inductie Kooktafels

  20 producten
  Inductie Tafelmodel-Kookplaten

  Inductie Tafelmodel-Kookplaten

  86 producten
  Inductie Wokplaten

  Inductie Wokplaten

  24 producten

  Inductie Apparatuur Kopen: Modellen met de beste Prijs-kwaliteitverhouding bij Horecagemak

  Een inductie apparaat zoals een inductie kookplaat maakt een groot verschil in jouw keuken. Wanneer je kiest voor verhitten op inductie, gaat er veel minder energie verloren, kun je sneller werken en heb je vaak aanzienlijk minder risico op bijvoorbeeld brand. Het is wel verstandig om te kiezen voor de beste modellen van inductie kookplaten, want lang niet elk inductie apparaat is geschikt voor intensief en dagelijks gebruik in de professionele keukens.

   

  Bij Horecagemak vind je de beste keukenapparatuur van hoge kwaliteit voor professionals voor verhitten en koelen. Heb je een inductie apparaat zoals een inductiekookplaat nodig met de beste prijs-kwaliteitverhouding die voldoet aan al je wensen Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om het je nog makkelijker te maken, kun je bij ons ook kiezen voor lease en achteraf betalen.

  Waarom een Inductie Apparaat niet mag Ontbreken in jouw Horecakeuken

  Extreem nauwkeurige verhitting brandveilig inzetten, dat is wat je mag verwachten van een inductieplaat in jouw keuken. Niet alleen kies je voor maximale veiligheid waarbij het voor de gebruiker functioneel en prettig werken is op diverse kookplaten, verhitten wordt ook nog eens makkelijker dan ooit. De snelheid en veiligheid van het inbouw inductie apparaat bij verhitten vallen samen met de energiezuinige oplossingen.

   

  Kies je voor een inbouw inductie apparaat in jouw keuken, dan is het verhitten en bereiden van ingrediënten makkelijk, zeker omdat je relatief eenvoudig meerdere modellen (zoals een draagbaar inductieapparaat en een vast model met een aantal kookzones) kunt combineren. Heb je een grotere keuken en wil je makkelijk verhitten met maximale veiligheid, dan kom je eigenlijk altijd bij een inductie apparaat uit.

   

  Bij ons vind je tal van uiteenlopende modellen waarmee verhitten een fluitje van een cent wordt. Dankzij het brede aanbod kun je altijd een inductie apparaat vinden dat naadloos aansluit bij wat jij precies nodig hebt om jouw keuken helemaal af te maken.

  De Grootste Voordelen van Koken op Inductie in een Professionele Keuken

  Het inductie apparaat voor het verhitten heeft een flinke opmars gemaakt in de keuken. De magnetische metalen en magnetiseerbare pannen hebben namelijk een flink aantal voordelen. Aangezien alleen het type magnetische metalen gebruikt wordt dat veilig is en het meeste rendement oplevert, heeft het inductie apparaat de volgende voordelen in de professionele horecakeuken:

   

  - Een inductieplaat is veel zuiniger (dan bijvoorbeeld open vuur of gaskookplaat) en dat betekent lagere kosten.

   

  - Deze manier van koken is veel veiliger (zeker in vergelijking met een gaskookplaat hierboven) en brengt aanzienlijk minder risico’s met zich mee (verhitten met maximale veiligheid).

   

  - Een inductie apparaat zoals een inductiekookplaat wordt véél sneller warm, waarbij alleen het benodigde gedeelte (de onderzijde van de pan) verwarmd wordt. Ook koelt de plaat veel sneller af, wat de veiligheid opnieuw ten goede komt.

  Welk Soort Inductieapparaat heb jij eigenlijk Nodig?

  Wanneer een apparaat voor de gebruiker functioneel moet zijn, makkelijk moet kunnen verhitten en extreem nauwkeurige verhitting brandveilig moet zijn in jouw keuken, kom je bij inductie uit. Het is echter wel verstandig om op te letten bij het kopen van inductiekookplaten. Het brede assortiment aan modellen zorgt ervoor dat je eerst moet kijken naar wat jij precies nodig hebt in jouw keuken. Om het vinden van het juiste model inductie apparaat makkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal belangrijke punten geplaatst die je mee kunt nemen bij het vergelijken van de modellen om te verhitten.

  Inbouw Inductie Kook Apparatuur voor de Horeca

  Met een inbouw inductie apparaat maak je optimaal gebruik van de ruimte én het feit dat een inductie kookplaat eigenlijk bijzonder klein kan zijn, zonder dat je hierbij inlevert op vermogen. Heb je de ruimte om inductie kookplaten in te bouwen? Dan is een inbouwmodel om te verhitten een sterke optie. Je hebt dan maximale veiligheid en levert tegelijkertijd bijzonder weinig ruimte in omdat het apparaat voor het verhitten compleet weggewerkt kan worden. Houd er rekening mee dat dit voordeel nog groter wordt wanneer je géén gebruiksruimte verliest onder het inbouwmodel, bijvoorbeeld door hier een oven te plaatsen.

  Inductie Kookplaten: Complete Modellen op Onderstel

  Wil je een compleet losstaand inductie kookplaat dat direct geplaatst kan worden? Dan is een inductie kookplaat met een onderstel waarschijnlijk de beste optie voor je. Deze modellen worden geleverd met een compleet onderstel, zodat je direct een hele kooktafel hebt die in je keuken geplaatst kan worden. Zeker bij grotere keukens en keukens die uitgebreid (moeten) worden, is dit een goede keuze. Je kunt namelijk makkelijk verschillende kookeilanden opzetten door te kiezen voor modellen en apparaten op een onderstel.

  Tafelmodel Inductie Kookplaten

  Heb je al werkbanken of een onderstel en zoek je eigenlijk alleen de kookplaten? Dan is een onderstel niet handig. Kijk in dat geval vooral eens naar de inductie kookplaten die als tafelmodel geleverd worden. Zij zijn eenvoudig te plaatsen op werkbanken of een onderstel dat je al hebt staan.

   

  Zeker bij het inrichten van nieuwe keukens waarbij gewerkt wordt met modulaire systemen maar inbouw niet direct een optie is, zijn de tafelmodellen een zeer geschikte keuze. Wil je dat we je hierbij helpen, stuur ons dan een bericht. Bij het inrichten van nieuwe keukens of verbouwen van bestaande keukens helpen onze specialisten je namelijk graag, zodat je direct de juiste keuzes kunt maken.

  Inductie Wokplaten voor de Lekkerste Wokgerechten

  In de beste keukens worden niet zoveel mogelijk apparaten en machines gebruikt, maar vooral de juiste apparaten op de beste plekken. Inductie kookplaten spelen hier een grote rol bij, omdat zij makkelijk in te zetten zijn en tegelijkertijd in elke keuken gebruikt kunnen worden. Wist je dat er bijvoorbeeld speciale inductie kookplaat hebt voor je wok? Wanneer je deze wok platen combineert met een wokpan met een magnetisch veld, dan wordt het nog makkelijker om heerlijke gerechten te bereiden voor al je gasten.

   

  Houd wel in de gaten dat je hier speciale pannen voor nodig hebt. Een wok pan die geen elektromagnetisch veld heeft is, kan niet gebruikt worden op deze platen omdat zij simpelweg niet heet zal worden. Verhitten op een inductie kookplaat is overigens altijd alleen mogelijk met de juiste pannen (niet de pannen die je ook voor open vuur gebruikt).

  Neem de Tijd om de Mogelijkheden te Vergelijken

  Wanneer je extreem nauwkeurige verhitting brandveilig en optimaal in wilt zetten in je keuken, dan is het belangrijk dat je de tijd neemt om het juiste inductie apparaat te vinden. Kijk vooral naar wat belangrijk is voor jouw keuken, zoals het aantal mm voor het verhitten, bijzondere kenmerken van de modellen en uiteraard de vraag of het schoonmaken niet lijkt op industrieel onderhoud.

   

  Voor de meeste keukens zullen de afmetingen, het vermogen en het aantal kookpunten de belangrijkste factoren zijn. Kom je er echter echt niet uit en wil je dat wij eens met je meekijken naar je keuken en de optie die het beste bij jou past? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je met inductie extreem nauwkeurige verhitting brandveilig in kunt zetten met onze modellen met bijzondere kenmerken (net als de standaardmodellen uiteraard).

   

  Je hoeft niet te letten op het type magnetische metalen of andere veiligheidsmaatregelen, want alle modellen die wij verkopen voldoen aan de Europese richtlijnen en onze eigen hoge kwaliteitseisen. Dat betekent dat je op je gemak de verschillende modellen naast elkaar kunt leggen en altijd kiest voor de maximale veiligheid en een model dat voor de gebruiker functioneel en makkelijk te gebruiken is tijdens het verhitten.

  Een Aantal Grote Merken op het gebied van Inductie

  Ongeacht of je wilt koken op open vuur, het gebruik normaliseren wilt van gas of direct voor een inductie apparaat gaat, zijn er een aantal merken die met kop en schouders boven de concurrenten uitsteken. Wij hebben deze merken in ons aanbod opgenomen vanwege de duurzaamheid, lange levensduur en/of de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

   

  De merken hieronder zijn zeker het bekijken waard wanneer je zeker wilt weten dat je kiest voor kwalitatieve horeca-apparatuur.

  Bartscher

  Bartscher staat niet alleen bekend om kwalitatieve horeca-apparatuur, maar ook om een breed aanbod aan losse onderdelen en extraatjes waarmee je het nog makkelijker kunt maken om te vinden wat jij zoekt voor jouw horecakeuken. Uiteraard mogen de inductieapparaten van dit merk niet ontbreken in ons aanbod, aangezien zij geprezen worden door topchefs van grote restaurants in Nederland.

  Ristormarkt

  Ristormarkt is een wat minder bekend merk in dit rijtje, maar verrast met een ijzersterk aanbod aan tal van interessante apparaten voor de horeca. Hierbij kun je zelfs denken aan speciale broodovens die het verhitten nog makkelijker maken. Ristormarkt is overigens een bijzonder groot merk dat meer dan 400 werknemers in meer dan 20 verschillende landen in dienst heeft en dagelijks werkt aan nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van verhitten en koelen.

  Saro

  Saro is een veteraan wanneer het gaat om apparatuur in de keuken om te verhitten en te koelen. Niet alleen staat dit merk bekend om een breed aanbod aan apparatuur, ook het oog voor detail en de hoge afwerkingsgraad worden vaak genoemd als de grote voordelen van dit merk. Zoek je een apparaat om te verhitten, dan is de kans groot dat je bij Saro exact kunt vinden wat jij nodig hebt.

  CombiSteel

  Ongeacht of je wilt verhitten op open vuur of toch liever kiest voor inductie, bij CombiSteel vind je altijd wat je nodig hebt. Dit merk staat bekend om een zeer breed aanbod aan verschillende professionele apparaten voor je horecakeuken waarmee je altijd precies kunt koelen en verhitten wat jij nodig hebt. Daarnaast kun je altijd rekenen op een sterke prijs-kwaliteitverhouding, waarmee de producten van CombiSteel hun weg hebben gevonden naar de grootste én kleinste keukens in Europa.

  Mastro

  Mastro is ook een zeer gerenommeerd merk wanneer het gaat om verhitten en koelen. Mastro heeft een hoge standaard en stelt hoge eisen aan de eigen producten, wat betekent dat je altijd kiest voor kwaliteit en gemak tijdens het bereiden van de gerechten voor je gasten. Dit merk heeft jarenlange ervaring, een scherp oog voor de levensduur van de apparaten en zorgt ervoor dat al het personeel in de keuken optimaal aan het werk kan.

  Diamond

  Diamond mag natuurlijk niet ontbreken. Dit merk staat niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor energiezuinige oplossingen. Verhitten op inductie past dus precies in het straatje van dit merk en dat zie je terug aan het brede aantal producten. Diamond heeft zoveel verschillende apparaten en machines voor de keuken dat je er een volledig professioneel restaurant mee zou kunnen vullen. Uiteraard zijn al deze apparaten gewoon te bestellen via onze website.

  Altijd de Juiste Inductieapparatuur Wanneer je Kiest voor Horecagemak

  Wanneer je op zoek gaat naar een inductie apparaat met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, kom je al snel bij Horecagemak terecht. Wij zijn de grootste aanbieder van professionele keukenapparatuur in Nederland met aandacht voor detail. Onze producten hebben vaak bijzondere kenmerken en kunnen dagelijks intensief ingezet worden. Als experts bieden we alleen de apparaten en machines aan die we ook zouden gebruiken in onze eigen professionele keuken. Kies je voor ons, dan kies je niet alleen voor scherpe prijzen, maar ook voor innovatieve oplossingen en apparaat dat altijd voldoet aan de hoge eisen.

   

  Dat is niet alles. Onze speciallisten komen namelijk ook graag gratis bij je langs om eens te kijken welk inductie apparaat het beste past bij jouw keuken. Dat geldt ook wanneer je liever wilt werken met open vuur of verschillende opties eenvoudig gewisseld wilt hebben, bijvoorbeeld door tafelmodellen te gebruiken. Door het voor de gebruiker functioneel en makkelijk te maken, weten we zeker dat wij altijd de juiste oplossingen kunnen vinden voor jouw restaurant, cateringbedrijf of hotel.

  Bestel Vandaag Nog de Inductie Keukenapparatuur die jij Nodig hebt

  Verhitten en koelen zijn belangrijke onderdelen van de dagelijkse werkprocessen in jouw keuken. Kies daarom altijd de juiste apparatuur voor jouw keuken. Heb je het inductie apparaat gevonden dat jij nodig hebt? Dan kun je die direct in je winkelwagen plaatsen. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je vragen over een van de inductieapparaten op deze pagina? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder en kijken graag met je mee, zodat ook jij makkelijk slaagt bij Horecagemak.

   

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »