Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Horeca Stoelen & Stoelhoezen

  Stoelhoezen/-Kussens

  Stoelhoezen/-Kussens

  6 producten
  Banketstoelen (Stapelbaar)

  Banketstoelen (Stapelbaar)

  16 producten
  Kinderstoelen

  Kinderstoelen

  6 producten
  Houten Stoelen & Banken

  Houten Stoelen & Banken

  28 producten
  Stoffen Stoelen

  Stoffen Stoelen

  45 producten
  Stalen Stoelen

  Stalen Stoelen

  7 producten
  Kunststof Stoelen

  Kunststof Stoelen

  53 producten
  Leren & Kunstleren Stoelen

  Leren & Kunstleren Stoelen

  13 producten
  Klapstoelen

  Klapstoelen

  18 producten

  Comfortabele horeca stoelen kopen

  Heb jij een restaurant of eetcafe waarvoor je op zoek bent naar comfortabele horeca stoelen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Horecagemak. We hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor je klaarstaan, waar jij eenvoudig een bestelling uit kunt maken. Een goede horeca stoel moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet hij natuurlijk comfortabel zijn, maar ook stevig, waarbij het altijd mooi is meegenomen als de stoel ook eenvoudig schoon te maken is. De horeca stoelen die wij verkopen voldoen aan al deze eisen.

  Mooie horeca stoelen voor je horecazaak

  Horeca stoelen kopen doe je bij Horecagemak. We hebben een ruim assortiment op voorraad. We raden je dan ook aan om eens op je gemak te komen kijken welke stoelen er bij ons allemaal te krijgen zijn. We verkopen tientallen verschillende stoelen in meerdere kleuren en maten. Ook zijn de stoelen van verschillende materialen gemaakt. Je mag er bij al onze stoelen op rekenen dat deze goed op hun poten staan. Je gasten hoeven er zodoende niet bang voor te zijn dat ze op een onstabiele stoel komen te zitten. Horeca stoelen kopen bij Horecagemak doe je tegen scherpe prijzen. Je mag er dan altijd op rekenen dat je de stoelen snel in huis hebt.

  Online de beste horeca stoelen bestellen

  Horecagemak is de speciaalzaak op het gebied van alles wat je maar in de inrichting van je horecazaak nodig kunt hebben. We verkopen topproducten van de beste merken, waarbij je er op mag rekenen dat jij en je gasten hier lange tijd van gaan genieten. We verkopen niet alleen stoelen, maar ook andere producten voor je interieur. Denk hierbij onder meer aan tafels, statafels, barkrukken, parasols, krijtborden en nog veel meer. Je kunt de keuze maken om dit allemaal mooi op elkaar af te stemmen, maar het is ook mogelijk om te variëren in je interieur.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »