Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koelvitrines

  Neutrale Vitrines

  Neutrale Vitrines

  45 producten
  Taartvitrine

  Taartvitrine

  63 producten
  Koelvitrines Staand

  Koelvitrines Staand

  108 producten
  Tafelmodel Koelvitrines

  Tafelmodel Koelvitrines

  156 producten
  Gebaksvitrines

  Gebaksvitrines

  62 producten
  Display Koelvitrines

  Display Koelvitrines

  84 producten
  Chocoladevitrines

  Chocoladevitrines

  5 producten

  Koelvitrines voor het Uitstallen van Verse Producten? Die vind Je bij HorecaGemak!

  Ben je op zoek naar een horeca koelvitrine voor in je horecazaak? Wil je de perfecte koelvitrine kopen om heerlijke gekoelde producten te presenteren? Bekijk dan zeker het ruim assortiment koelvitrines van HorecaGemak! Hier heb je een grote keuze in verschillende gekoelde vitrines voor in je zaak! Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het aanbieden van de beste gekoelde vitrines voor in de horeca!

  Een Nieuwe Koelvitrine voor Jouw Horecabedrijf

  Het vervangen van jouw oude koeling vitrine door een nieuwe koelvitrine kan een aanzienlijke impact hebben op de presentatie van jouw producten. Of je nu taarten, gebak, broodjes frisdranken of andere gerechten in vitrines wilt koelen, een professionele gekoelde vitrine van HorecaGemak met een glazen voorkant zorgt ervoor dat jouw producten er altijd op hun best uitzien.

   

  Dankzij een zijden glas paneel en LED-verlichting komen jouw producten tot hun recht en trekken ze de aandacht van jouw klanten. Wij bieden koelvitrines van verschillende merken om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste keuze kunt maken.

  De Juiste Temperatuur voor Jouw Verse Producten

  Een van de belangrijkste aspecten van een goede koelvitrine is het handhaven van de juiste temperatuur voor jouw producten. Onze koelvitrines zijn uitgerust met een temperatuur regeling die digitaal werkt, waardoor je de ideale koeling kunt creëren om de versheid van jouw producten te behouden. Of je nu desserts, dranken, broodjes of andere gekoelde producten wilt presenteren, onze vitrines bieden de perfecte koeling omstandigheden.

  Koelvitrines voor Diverse Toepassingen

  Onze collectie koelvitrines is geschikt voor verschillende toepassingen in de horeca. Of je nu een café, restaurant, bar of cateringbedrijf runt, wij hebben de ideale koelvitrine voor jou, zoals een opzet koelvitrine of speciale gebaksvitrines. Onze verschillende koelvitrines met geventileerde koeling zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw bedrijf.

  Ontdek Onze Gekoelde Vitrines en Laat Jouw Producten Schitteren!

  Bij HorecaGemak zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige koelvitrines die jouw verse producten op de best mogelijke manier presenteren. Maak kennis met ons aanbod en verbaas jouw klanten met een verleidelijke weergave. Ontdek ons assortiment professionele koelvitrines vandaag nog en geef jouw horecazaak de uitstraling die het verdient. Kies voor HorecaGemak en laat jouw producten schitteren!

  Voordelen van Koelvitrines in je Professionele Horecazaak

  In de professionele horeca draait alles om de kunst van het verleiden van gasten met smaken, aroma's en visuele aantrekkingskracht. Hier komen koelvitrines met geventileerde koeling om de hoek kijken als de onmisbare bondgenoot van elke culinaire onderneming. Of je nu een restaurant, café, bakkerij, sushibar of buffet runt, het gebruik van koelvitrines met binnenverlichting en roosters, biedt een reeks voordelen die jouw horecazaak naar een hoger niveau tillen.

  1. Betere Productpresentatie

  Een van de meest opvallende voordelen van het gebruik van koelvitrines met schuifdeuren is de verbeterde productpresentatie. Met hun glazen voorkant, zijden panelen en binnenverlichting geven koelvitrines je gerechten en lekkernijen een podium om te schitteren. Je kunt nu je gebak, sandwiches, sushi of andere heerlijkheden op een aantrekkelijke manier presenteren, waardoor gasten meteen trek krijgen.

  2. Voedselveiligheid

  Ook voedselveiligheid in de horeca is van groot belang. De juiste temperatuur houden is voor koelvitrines dan ook kinderspel en een betrouwbare manier voor de perfecte koeling van je ingrediënten en bereide gerechten. Met nauwkeurige digitale temperatuur regeling en statische koeling hoef je je nooit zorgen te maken over bederf of voedselvergiftiging. Gasten kunnen met een gerust hart genieten van je vers bereide gerechten.

  3. Energie-efficiëntie

  Moderne koelvitrines zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ook hierbij speelt het constant op temperatuur houden een groot belang. Deze voorkomt namelijk onnodig energieverbruik. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

  4. Aantrekkelijkheid en Versheid

  Koelvitrines zorgen ervoor dat je producten altijd aantrekkelijk en vers ogen voor je gasten. De glazen voorkant geeft hen een voorproefje van wat ze kunnen verwachten, waardoor hun eetlust wordt aangewakkerd. Of je nu gebak, snacks of dranken serveert, een koelvitrine maakt het verschil.

  5. Diverse Modellen voor Diverse Toepassingen

  Of je nu op zoek bent naar een tafelmodel koelvitrine voor je café of een speciale gebaksvitrine voor je bakkerij, er zijn verschillende modellen beschikbaar die aan jouw behoeften voldoen. Je kunt koelvitrines vinden die speciaal zijn ontworpen voor sushi, sandwiches, of andere gerechten, waardoor je de perfecte presentatie kunt creëren.

   

  Kortom, het gebruik van koelvitrines in je horecazaak biedt niet alleen voordelen op het gebied van productpresentatie en voedselveiligheid, maar draagt ook bij aan energiebesparing en de algehele aantrekkelijkheid van je gerechten. Investeer in de juiste koelvitrine en maak indruk op je gasten terwijl je je culinaire meesterwerken tentoonstelt. Ontdek de vele mogelijkheden en verbeter de efficiëntie en uitstraling van je horecazaak met een koelvitrine op maat.

  De Geheimen Achter Koelvitrines: Digitale Regeling en Technologie

  Een koelvitrine is niet enkel mooie glazen kast waarin heerlijk eten en dranken en blikjes worden tentoongesteld. Een koelvitrine is namelijk doordrenkt met geavanceerde technologie die de kunst van het bewaren van de verse voeding naar een nieuw niveau tilt.

   

  Laten we daarom even kort een dieper kijk nemen in de in de technologische aspecten van koelvitrines, met de nadruk op digitale temperatuurregeling, luchtvochtigheid en hoe deze innovaties bijdragen aan het behoud van de onweerstaanbare versheid van producten.

  Temperatuurregeling Digitaal: De Sleutel tot Perfectie

  Een van de kritische factoren voor het behoud van de kwaliteit van voedsel en dranken in een koelvitrine is de juiste temperatuur. Dankzij digitale temperatuurregelingssystemen kun je de ideale omgeving voor je producten handhaven. Deze systemen zorgen voor een nauwkeurige temperatuurregeling binnen een bepaald bereik, waardoor je voorkomt dat producten bevriezen of bederven. Of je nu delicate gebakjes, gekoelde dranken of hartige gerechten presenteert, de juiste temperatuur is essentieel om de smaak en textuur te behouden.

  Luchtvochtigheid: Bewaren van Smaak en Textuur

  Naast temperatuur is luchtvochtigheid een cruciale factor in het bewaren van de versheid van voedsel. Een gekoelde vitrine is dan ook uitgerust met luchtvochtigheidsregelaars die de vochtigheidsniveaus binnenin kunnen aanpassen. Dit is vooral belangrijk voor gebak, desserts en andere delicate lekkernijen die snel kunnen uitdrogen. Door de juiste luchtvochtigheid te behouden, behouden je gebakjes hun zachtheid, smaak en uiterlijk, waardoor ze er net zo verleidelijk uitzien als ze smaken.

  LED Verlichting: De Kunst van het Presenteren

  Het oog wil ook wat, en LED-verlichting in koelvitrines speelt hier een cruciale rol. De meeste moderne koelvitrines zijn uitgerust met energiezuinige LED-verlichting die je producten op een aantrekkelijke manier verlicht. Dit zorgt niet alleen voor een visuele aantrekkingskracht, maar benadrukt ook de kleuren en texturen van je gerechten. De gebogen glazen voorkant en zijden panelen in combinatie met LED-verlichting creëren een visueel spektakel dat gasten niet kunnen weerstaan.

  Diverse Modellen voor Diverse Toepassingen

  De technologische innovaties in koelvitrines hebben geleid tot een scala aan verschillende modellen voor diverse toepassingen. Of je nu een speciale gebaksvitrine voor je bakkerij nodig hebt, een compact tafelmodel voor je café, of een grote vitrine voor je buffet, er is altijd een model dat aan jouw eisen voldoet. Deze variëteit maakt het mogelijk om je gerechten en dranken op de meest aantrekkelijke manier te serveren, ongeacht je type horecabedrijf.

  Koelvitrines en Voedselveiligheid: De Perfecte Combinatie

  Veiligheid van voedsel zoals verse broodjes, gebak, taarten, salades en andere gerechten is belangrijk in de horeca. Hier komen koelvitrines om de hoek kijken als de helden van de voedselveiligheid. We bekijken hier kort hoe het correct gebruik van een gekoelde vitrine kan bijdragen aan de naleving van voedselveiligheidsnormen en -voorschriften. Laten we eens kijken hoe stijl en veiligheid hand in hand gaan.

  Temperatuurbeheersing voor Voedselveiligheid

  Een van de belangrijkste aspecten van voedselveiligheid is de juiste temperatuur houden voor voedingsmiddelen. Koelvitrines zijn ontworpen om dit te waarborgen. Met hun geavanceerde technologie en digitale temperatuurregelingssystemen bieden ze een nauwkeurige en consistente omgeving om bederf en bacteriële groei te voorkomen. Of je nu delicate gebakjes, verse snacks of hartige gerechten presenteert, de juiste temperatuur houden is van vitaal belang om de veiligheid van je gasten te waarborgen.

  Luchtvochtigheid: Het Bewaren van Smaak en Textuur

  Naast temperatuurbeheersing speelt luchtvochtigheid een cruciale rol in de voedselveiligheid. Koelvitrines zijn uitgerust met luchtvochtigheidsregeling, waardoor je de vochtigheidsniveaus binnenin kunt aanpassen. Dit is vooral belangrijk voor gebak, desserts en andere lekkernijen die snel kunnen uitdrogen. Door de juiste luchtvochtigheid te behouden, behouden je gebakjes hun smaak, textuur en aantrekkelijkheid, waardoor ze veilig kunnen worden geconsumeerd.

  Hygiënische Presentatie

  Koelvitrines bieden niet alleen de juiste omgeving voor voedsel, maar zorgen ook voor een hygiënische presentatie. Hun glazen voorkant en zijden panelen beschermen voedsel tegen stof, vuil en ongewenste aanraking. Dit vermindert het risico op besmetting en verhoogt de veiligheid van de voedselpresentatie. Gasten kunnen met een gerust hart genieten van je culinaire creaties, wetende dat ze met zorg zijn behandeld en beschermd.

  LED Verlichting voor de Perfecte Showcase

  Een andere manier waarop koelvitrines bijdragen aan voedselveiligheid is via LED-verlichting. Deze verlichtingssystemen benadrukken niet alleen de aantrekkelijkheid van je gerechten, maar helpen ook om ze nauwkeurig te zien. Dit voorkomt onnodig openen en sluiten van de vitrine, waardoor de temperatuur constant blijft. Een efficiënte manier om voedselveiligheid te handhaven terwijl je je producten op een aantrekkelijke manier presenteert.

  Veiligheid en Stijl Samenbrengen

  Koelvitrines zijn de perfecte samensmelting van veiligheid en stijl in de horeca. Ze bieden niet alleen de ideale omgeving om voedsel vers en veilig te houden, maar voegen ook een esthetisch element toe aan je presentatie. Of je nu een buffet, bakkerij of café runt, het correct gebruik van koelvitrines is een investering in de tevredenheid en veiligheid van je gasten.

  Tips voor het Kiezen van de Juiste Koelvitrine: Voor een Stijlvolle en Efficiënte Presentatie

  Bij het selecteren van de juiste koelvitrine voor jouw horecazaak, is het van cruciaal belang om zowel functionaliteit als esthetiek in overweging te nemen. Een koelvitrine is immers niet alleen een praktische oplossing voor het bewaren van voedsel, maar ook een showcase voor jouw culinaire creaties. In dit artikel delen we waardevolle tips om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte koelvitrine die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

  Bepaal de Grootte en Capaciteit

  Een van de eerste stappen bij het kiezen van de juiste koelvitrine is het bepalen van de benodigde grootte en capaciteit. Overweeg hoeveel producten je wilt presenteren en koelen. Heb je veel gebak, sushi, salades, broodjes, snacks of blikjes frisdrank? Zorg ervoor dat de koelvitrine voldoende ruimte biedt zonder overvol te raken.

  Kies het Juiste Type Koelvitrine

  Er zijn verschillende soorten koelvitrines beschikbaar, zoals tafelmodellen, opzetkoelvitrines, en meer. Overweeg de beschikbare ruimte in jouw horecagelegenheid en kies het type dat het beste past bij jouw lay-out en behoeften.

  Denk Aan de Presentatie en Lay-out

  Het aantrekkelijk presenteren van jouw producten is essentieel voor het aantrekken van klanten. Let op de lay-out en indeling van de koelvitrine, inclusief verstelbare roosters en schuifdeuren voor gemakkelijke toegang tot producten.

  Overweeg Speciale Kenmerken

  Sommige koelvitrines zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, zoals gebaksvitrines of sushi vitrines. Als jouw horecazaak gespecialiseerd is in bepaalde producten, kan het de moeite waard zijn om een vitrine te kiezen die speciaal is aangepast aan jouw aanbod.

  Temperatuurbereik en Behoud

  Controleer het temperatuurbereik van de koelvitrine om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de producten die je wilt bewaren. Daarnaast is het belangrijk dat de koelvitrine de temperatuur nauwkeurig behoudt om de versheid van jouw ingrediënten te waarborgen.

  Esthetisch en Functioneel Design

  Een aantrekkelijk design voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar kan ook de sfeer van jouw horecazaak verbeteren. Overweeg een koelvitrine met een mooi design dat past bij de uitstraling van jouw zaak.

  Onderhoud en Hygiëne

  Denk aan het onderhoud en de hygiëne van de koelvitrine. Kies een model met gemakkelijk te reinigen materialen en constructie om voedselveiligheid te waarborgen.

   

  Met deze tips in gedachten, ben je goed op weg om de juiste koelvitrine te kiezen die niet alleen aan jouw praktische behoeften voldoet, maar ook bijdraagt aan de aantrekkelijke presentatie van jouw heerlijke gerechten en ingrediënten. Neem gerust de tijd om jouw perfecte koelvitrine te selecteren en laat deze een stijlvolle aanvulling zijn op jouw horecagelegenheid.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »