Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koelvitrines

  Neutrale Vitrines

  Neutrale Vitrines

  45 producten
  Koelvitrines Staand

  Koelvitrines Staand

  77 producten
  Tafelmodel Koelvitrines

  Tafelmodel Koelvitrines

  158 producten
  Gebaksvitrines

  Gebaksvitrines

  60 producten
  Display Koelvitrines

  Display Koelvitrines

  82 producten
  Chocoladevitrines

  Chocoladevitrines

  4 producten

  Een koelvitrine voor de horeca bestellen bij Horecagemak

  Op zoek naar een goede koelvitrine om in je horecabedrijf te gebruiken? Bij Horecagemak hebben we het ruimste assortiment op dit gebied voor je klaarstaan. Wij verkopen een groot aantal verschillende koelvitrines, voor elke soort horecazaak. We hebben in totaal honderden verschillende modellen klaarstaan. Denk hierbij aan opzetvitrines, staande koelvitrines, stijlvolle gebaksvitrines en nog veel meer. Elke vitrine die je maar nodig kan hebben wordt door ons aangeboden. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien welke vitrine het beste aansluit op je persoonlijke wensen.

  De beste koelvitrine voor de horeca

  Heb jij een horecagelegenheid waar je bijvoorbeeld gebak of andere lekkernijen aanbiedt aan je gasten? Dan wil je natuurlijk dat dit op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Wij hebben deze manieren voor je klaarstaan. We verkopen koelvitrines waar je niet alleen een grote hoeveelheid producten in kwijt kunt, maar die er daarbij ook nog eens heel stijlvol uitzien. Maar ook voor andere doeleinden hebben wij koelvitrines in het assortiment. Advies nodig, voor welke vitrine het beste bij je bedrijf past? Neem contact met ons op zodat een van onze specialisten op dit gebied het hier met je over kan hebben.

  Een koelvitrine voor de horeca kopen

  Met een koelvitrine houd je niet alleen etenswaren goed gekoeld, je zorgt er ook voor dat alles aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Maar dat is niet het enige wat we bij Horecagemak in het assortiment hebben klaarstaan. We verkopen alle machines en andere producten die u maar nodig kunt hebben om een horecabedrijf in te richten. De specialisten van Horecagemak staan klaar om u daarbij te helpen. U kunt natuurlijk ook een of meerdere producten in onze webshop bestellen. Wij zorgen er dan voor dat deze snel bij u worden afgeleverd. Als u bij ons een bestelling maakt die boven de 75 euro uitkomt, dan hoeft u hier geen verzendkosten voor te betalen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »