Categorieën
-
Recent bekeken

- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-9699
1.190,- 889,-

- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-FIG0011/E
2.289,- 1.369,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SA-155/2
2.612,- 1.829,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SA-183/2
2.770,- 1.939,-

- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-FIG0007SN
3.999,- 2.399,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SAX-165/9
4.070,- 2.849,-

- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-FIG0002
5.645,- 3.389,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SAX-202/9
4.886,- 3.419,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SAX-240/7
8.956,- 6.269,-

- •Merk:Mastro
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-4 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: MAS-FIG0009M
10.842,- 6.509,-

- •Merk:Diamond
- • voorraad controleren
- • Levertijd:
zoeken
2-3 dagen - •Garantie: 1 jaar
- •Art.nr: DIA-SAX-310/7
10.996,- 7.699,-
Als u als slagerij zelf uw vlees verwerkt, dan krijgt u ongetwijfeld te maken met stukken vlees met beenderen. Aan u de taak om een stuk vlees netjes in stukken te snijden voor de verkoop in uw slagerij. Vlees zonder bot kunt u nog gemakkelijk met een scherp mes in stukken snijden. Dit gaat niet op als u vlees met beenderen wilt snijden. U moet dan met grof geschut komen, zoals een beenderzaag. Een beenderzaag van goede kwaliteit zorgt ervoor dat vlees snijden, ook met bot, u gemakkelijk af zal gaan. U zult snel klaar zijn en hierdoor tijd besparen.
Handmatige of elektrische beenderzagen?
Het zagen van vlees met beenderen kan op handmatige wijze, maar ook elektrisch. Dit is vooral afhankelijk van hoe vaak u dergelijke stukken vlees in stukken moet snijden. Doet u dit sporadisch, dan kunt u genoeg hebben aan een handmatige beenderzaag. De zaag is scherp en zal een goed hulpmiddel zijn tijdens het in stukken snijden van het vlees. Maar toch blijft dit een handmatig klusje. Bij het veelvuldig snijden van vlees met beenderen is het daarom aan te bevelen om voor een elektrische beenderzaag te kiezen. Er zijn diverse soorten beenderzagen, voor gemakkelijk te snijden vlees, maar ook als u veel kracht nodig heeft. Doordat de beenderzagen uit RVS bestaan, zult u altijd hygiënisch kunnen werken.
Een beenderzaag kopen bij Horecagemak
Maak het u gemakkelijk als u veelvuldig beenderen van het vlees moet zagen. Automatiseer uw werkzaamheden met een beenderzaag. Hiervoor kunt u bij Horecagemak een beenderzaag kopen. Onze beenderzagen bestaan uit verschillende modellen, afhankelijk van de hoeveelheden vlees die u moet zagen en de kracht die u hiervoor nodig heeft. Hiermee ontlast u zichzelf en kunt u veel tijd besparen. Grote stukken vlees met veel beenderen zal voor uw geen moeite meer zijn om netjes in stukken te snijden.