Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • GN Bakken

  IJscontainers

  IJscontainers

  19 producten
  GN Bakken 1/1 - 530x325mm

  GN Bakken 1/1 - 530x325mm

  80 producten
  GN Bakken 1/2 - 325x265mm

  GN Bakken 1/2 - 325x265mm

  65 producten
  GN Bakken 1/3 - 325x176mm

  GN Bakken 1/3 - 325x176mm

  60 producten
  GN Bakken 1/4 - 265x162mm

  GN Bakken 1/4 - 265x162mm

  43 producten
  GN Bakken 1/6 - 176x162mm

  GN Bakken 1/6 - 176x162mm

  31 producten
  GN Bakken 1/9 - 108x176mm

  GN Bakken 1/9 - 108x176mm

  18 producten
  GN Bakken 2/1 - 650x530mm

  GN Bakken 2/1 - 650x530mm

  23 producten
  GN Bakken 2/3 325x354mm

  GN Bakken 2/3 325x354mm

  43 producten
  GN Bakken 2/4 - 162x530mm

  GN Bakken 2/4 - 162x530mm

  15 producten
  GN Bakken 2/8 - 325x131mm

  GN Bakken 2/8 - 325x131mm

  1 producten

  GN Bakken Aanschaffen voor in je Horecakeuken? Daarvoor moet Je bij HorecaGemak Zijn!

  Ben je op zoek naar GN bakken of gastronorm bakken voor in je horecakeuken? Dan vind je hier bij HorecaGemak zeker wat je nodig hebt. Bij HorecaGemak heb je dan ook volop keuze uit gastronorm bakken in verschillende afmetingen. Deze bakken zijn stapelbaar en steeds gemaakt van roestvrijstaal voor het serveren, bewaren, bereiden of presenteren van voedsel en gerechten. De gastronormbakken van HorecaGemak zijn bovendien gemakkelijk te reinigen en eenvoudig leverbaar. Bekijk nu ons ruim assotiment en bestel de de ideale GN bak voor je horeca!

  RVS Gastronorm Bakken: Duurzaamheid in een Gastronomische Vorm

  De kern van onze GN bakken is roestvrijstaal van topkwaliteit. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden in de horeca, van de drukte tijdens de lunch tot de zinderende avonden in je restaurant. Onze GN bakken gaan niet alleen lang mee, maar behouden ook hun glans en hygiëne, waardoor je gerechten altijd in stijl kunt presenteren.

  Gastronormbakken Gebruikt door Topchefs Wereldwijd

  De gastronorm standaard is een internationale favoriet, en onze GN bakken voldoen aan deze normen voor optimale compatibiliteit en gemak. Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint, met onze GN bakken ben je klaar voor elke uitdaging die in je keuken komt.

   

  Kies voor HorecaGemak en ontdek waarom we de go-to leverancier zijn voor GN bakken in de Nederlandse horecabranche. Met ons brede assortiment, van kleine GN bakken tot diepe GN bakken, heb je de mogelijkheid om je keuken naar een hoger niveau te tillen.

   

  Wacht niet langer! Investeer in de beste GN bakken en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van gastronorm bakken voor jouw horecakeuken. Bij HorecaGemak hebben we alles wat je nodig hebt om je culinaire ambities waar te maken. Ga voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl - kies voor GN bakken van HorecaGemak!

  Waarom RVS Gastronorm Bakken een Must-Have Zijn in de Horeca

  In de bruisende wereld van de horeca, waar perfectie en efficiëntie de norm zijn, spelen RVS gastronorm bakken een centrale rol. Deze veelzijdige en duurzame keukenhulpmiddelen, ook wel bekend als GN bakken, zijn veel meer dan alleen opslagcontainers. Ze zijn de geheime wapens van topchefs en restauranteigenaars wereldwijd, en in dit artikel zullen we ontdekken waarom.

  GN Bakken: De Essentie van Efficiëntie

  Of je nu een kleine bistro runt of een drukke keuken beheert in een vijfsterrenrestaurant, GN bakken bieden een schat aan voordelen die je horeca-operatie naar een hoger niveau tillen. Het geheim zit in hun veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor elke fase van het kookproces.

  Roestvrijstaal - Het Toverwoord van de Horeca

  Laat ons beginnen met het materiaal zelf: roestvrijstaal. Dit is waar GN bakken schitteren. RVS is niet alleen bestand tegen de dagelijkse slijtage in een drukke keuken, maar het biedt ook een ongeëvenaarde mate van hygiëne. Roestvrijstalen GN bakken zijn bestand tegen corrosie, vlekken en geuren, waardoor ze ideaal zijn voor het bewaren, op warmen en vervoeren van warme gerechten.

  Veelzijdigheid Beyond Imagination

  GN bakken zijn geen eendagsvliegen; ze bieden volop keuze in termen van afmetingen en dieptes, waardoor je de perfecte container kunt kiezen voor al je culinaire creaties. Van het stapelen van dekking voor efficiënt koelen tot het opwarmen van pasta met een uitsparing voor sauzen, deze bakken passen zich aan aan jouw behoeften.

  Een Wereld van Mogelijkheden

  Met de optionele deksels en accessoires zijn GN bakken meer dan alleen maar bewaardozen. Ze dienen als bereidings-, kook- en serveercontainers, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt voorbereiden, bewaren, opwarmen en serveren, allemaal in dezelfde bak.

  De Evolutie van GN Bakken in de Horeca

  Gastronormbakken zijn uitgegroeid tot een onmisbaar element van elke professionele keuken. Deze schijnbaar eenvoudige roestvrijstalen containers hebben echter een opmerkelijke evolutie doorgemaakt die hun rol in de culinaire industrie heeft getransformeerd.

  Een Stille Revolutie in de Keuken

  De oorsprong van de GN bak gaat terug tot de jaren '50 in Zwitserland, waar ze voor het eerst werd geïntroduceerd om de efficiëntie in professionele keukens te verbeteren. De eenvoudige rechthoekige vormen en standaardafmetingen van gastronormbakken maakten het mogelijk om voedsel op een gestandaardiseerde manier op te slaan, te bereiden en te serveren.

  Van Roestvrijstaal tot Polycarbonaat

  In de vroege dagen van Gastronormbakken was roestvrijstaal het enige materiaal dat werd gebruikt, en het wordt nog steeds beschouwd als de gouden standaard vanwege zijn duurzaamheid en hygiënische eigenschappen. Echter, met de evolutie van de technologie en materialen, werdt GN bakk ook beschikbaar in polycarbonaat, wat lichter en breukbestendig is, waardoor het vervoer van grote hoeveelheden voedsel gemakkelijker werd.

  De Revolutie in Vorm en Functionaliteit

  De evolutie van de gastronorm bak ging verder met de introductie van verschillende vormen en maten. Niet langer beperkt tot rechthoekige bakken, bieden ze nu een scala aan vormen, waaronder ronde, ovale en halfronde bakken, waardoor chefs hun culinaire creaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

  Multifunctionele Meesters in de Keuken

  Vandaag de dag dienen gastronormbakken niet alleen als eenvoudige containers, maar als multifunctionele hulpmiddelen in de keuken. Met de toevoeging van deksels kunnen ze voedsel vers houden, of het nu in de koeling of vriezer is. Ze zijn geschikt voor koken, serveren en zelfs het presenteren van gerechten aan de gasten.

  Een Duurzame Toekomst voor GN Bakken

  De evolutie van gastronormbakken heeft de horeca-industrie getransformeerd, waardoor chefs en restauranteigenaren in staat zijn om op een efficiëntere en creatievere manier te koken en serveren. Terwijl de wereld van gastronorm bakken blijft groeien, belooft de toekomst nog meer innovatie en duurzaamheid voor deze onmisbare keukenhulpmiddelen.

  Een Overzicht van GN Bak Accessoires: Alles Wat Je Moet Weten

  In de culinaire wereld, waar precisie en efficiëntie hoog in het vaandel staan, spelen GN bakken een centrale rol. Maar wist je dat de veelzijdigheid van GN bakken nog verder wordt vergroot door een scala aan handige accessoires? Van deksels tot inzetstukken en afdekfolie, deze toevoegingen tillen je gebruik van GN bakken naar een hoger niveau.

  Deksels: Houd Je Gerechten Vers en Smaakvol

  Deksels zijn een onmisbaar accessoire voor GN bakken. Ze zorgen ervoor dat je gerechten vers blijven, of je ze nu in de koeling, vriezer, of au bain-marie wilt bewaren. Met een siliconen rand sluiten ze luchtdicht af, wat perfect is voor bevroren toepassingen of delicate gerechten die hun smaak willen behouden.

  Inzetstukken: Creëer Orde in de Chaos

  Inzetstukken zijn de geheime wapens van de professionele chef-kok. Ze passen perfect in GN bakken en maken het mogelijk om meerdere gerechten in één bak te bereiden of op te slaan. Dit is vooral handig bij het buffet of in de keukenkasten, waar ruimte vaak een kostbaar goed is.

  Afdekfolie: Houd Het Overzichtelijk

  Afdekfolie is de oplossing voor drukke keukens. Met deze transparante folie kun je snel zien welke GN bakken welke gerechten bevatten, zonder dat je deksels hoeft te openen. Het is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is ideaal voor zowel opslag als transport.

  Lepels en Tangen: Gemak in Bereiding en Presentatie

  Om gerechten uit GN bakken te scheppen, zijn lepels en tangen onmisbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waardoor je precies de juiste kunt kiezen voor jouw behoeften. Of je nu een buffet verzorgt of een à la carte diner serveert, deze gereedschappen maken het dekken van borden een fluitje van een cent.

   

  Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of pas begint in de culinaire wereld, GN bak accessoires zijn de sleutel tot een georganiseerde, efficiënte en smakelijke keuken. Ontdek de vele mogelijkheden die deze accessoires bieden en breng je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau. Met GN bakken en hun bijbehorende accessoires is geen gerecht te complex, geen buffet te uitdagend en geen keuken te hectisch. Ga vandaag nog aan de slag en ontdek de wereld van perfect bereide maaltijden.

  GN Bak Kopen? Hou Rekening met Volgende Zaken!

  Als je overweegt om GN bakken aan te schaffen voor je professionele keuken, dan ben je op weg naar een slimme investering. GN bakken, ook wel gastronorm bakken genoemd, zijn onmisbaar in de horeca en bieden veelzijdige mogelijkheden voor het bereiden, opslaan en serveren van gerechten. Maar voordat je de sprong waagt en GN bakken koopt, zijn er enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden.

  Kies het Juiste Materiaal: Roestvrijstaal of Polycarbonaat?

  Een van de eerste beslissingen die je moet nemen, is het materiaal van de GN bak. Roestvrijstalen GN bakken zijn duurzaam, hygiënisch en geschikt voor warme toepassingen, zoals au bain-marie. Polycarbonaat GN bakken zijn lichter en breukbestendig, ideaal voor koude gerechten en opslag. Overweeg de aard van je gerechten en behoeften bij het maken van deze keuze.

  Stapelbaarheid: Ruimtebesparend en Efficiënt

  Stapelbaarheid is een cruciale factor in elke professionele keuken. Zorg ervoor dat de GN bakken die je kiest gemakkelijk stapelbaar zijn. Dit bespaart niet alleen kostbare ruimte in je opslagkasten, maar maakt ook het vervoeren van grote hoeveelheden voedsel eenvoudiger.

  Deksels: Voor Versheid en Hygiëne

  Het hebben van de juiste deksels voor je GN bakken is essentieel. Deksels zorgen ervoor dat gerechten vers blijven en kunnen ook helpen bij het behouden van hygiëne. Kies deksels die goed passen en een goede afdichting bieden, vooral als je van plan bent om voedsel op te slaan of te vervoeren.

  Afmetingen en Compatibiliteit: Let op de Maten

  GN bakken zijn beschikbaar in verschillende maten, aangeduid met cijfers zoals 1/1, 1/2, 1/3, enz. Zorg ervoor dat je GN bakken kiest die compatibel zijn met je bestaande kasten, bain-marie apparatuur en andere keukenapparatuur. Dit zorgt voor een naadloze integratie in je keukenlay-out.

  Accessoires: Maak Je Werk Gemakkelijker

  Overweeg het gebruik van accessoires zoals inzetstukken en lepels om de functionaliteit van je GN bakken te verbeteren. Inzetstukken kunnen helpen bij het scheiden van gerechten en lepels maken het gemakkelijk om gerechten op te scheppen en te serveren.

   

  Bij het kopen van GN bakken is het belangrijk om je specifieke behoeften en gebruik in gedachten te houden. Door deze tips te volgen en rekening te houden met de materialen, stapelbaarheid, deksels, afmetingen en eventuele accessoires, kun je de juiste keuze maken en GN bakken aanschaffen die perfect passen bij je professionele keukenbehoeften. Ga slim te werk en maak van je GN bakken een waardevolle aanwinst voor je culinaire operatie.

  De Partners van HorecaGemak: Topkwaliteit aan RVS Bakken

  Bij HorecaGemak streven we altijd naar de hoogste normen als het gaat om roestvrijstalen (RVS) bakken en gastronorm (GN) producten. Daarom werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde merken in de horecabranche. Onze partners leveren hoogwaardige RVS bakken en GN producten die aan al je professionele behoeften voldoen. Laten we eens een kijkje nemen bij enkele van onze gewaardeerde partners:

  Bartscher: Innovatieve RVS Bakken voor de Moderne Keuken

  Bartscher staat bekend om zijn innovatieve en duurzame RVS bakken. Deze bakken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veelzijdig. Of je nu voedsel wilt bewaren, bereiden of serveren, Bartscher biedt een uitgebreid assortiment RVS GN producten om aan al je wensen te voldoen.

  CaterChef: Kwaliteit en Betrouwbaarheid in GN Producten

  CaterChef is een synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van GN producten. Hun RVS bakken en deksels zijn gemaakt met oog voor detail en precisie, waardoor ze ideaal zijn voor het combineren en verpakken van gerechten. Met verschillende maten en opties kun je moeiteloos de juiste GN bakken voor je keuken vinden.

  Gastro M: RVS Bakken voor Professionele Keukens

  Gastro M is een naam die geassocieerd wordt met professionaliteit en vakmanschap. Hun RVS bakken en GN producten zijn ontworpen om aan de meest veeleisende eisen te voldoen. Met een focus op duurzaamheid en functionaliteit bieden ze de perfecte oplossing voor het bewaren, bereiden en serveren van gerechten.

  HENDI: Innovatie en Efficiëntie in GN Bakken

  HENDI staat bekend om zijn innovatieve benadering van GN bakken en producten. Ze begrijpen de snel evoluerende behoeften van de horeca en bieden oplossingen die passen bij de moderne keuken. Of je nu op zoek bent naar RVS bakken, deksels of andere GN accessoires, HENDI heeft het allemaal.

  Mastro: GN Producten voor Culinaire Perfectie

  Mastro is een naam die synoniem staat voor culinaire perfectie. Hun RVS bakken en GN producten zijn gemaakt met het oog op precisie en prestatie. Met Mastro GN bakken kun je gerechten creëren die de zintuigen prikkelen en indruk maken op je gasten.

  Matfer Bourgeat: Kwaliteit die Generaties Meegaat

  Matfer Bourgeat staat voor kwaliteit die generaties meegaat. Hun RVS bakken en GN producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om het serveren van groenten, het verwarmen in de magnetron of andere toepassingen, Matfer Bourgeat levert betrouwbare en duurzame oplossingen.

  Pujadas: Innovatieve GN Accessoires voor de Moderne Chef

  Pujadas biedt een scala aan innovatieve GN accessoires die het werk van de moderne chef-kok vereenvoudigen. Van lepels tot deksels en meer, hun producten zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Kies Pujadas voor hoogwaardige RVS GN accessoires.

  Vogue: Stijlvolle en Functionele GN Bakken

  Vogue staat voor stijlvolle en functionele GN bakken die perfect passen bij elke professionele keuken. Hun RVS bakken zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn ideaal voor diverse toepassingen, van opslag tot serveren.

   

  Bij HorecaGemak zijn we trots op onze samenwerking met deze vooraanstaande partners. Samen bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige RVS bakken en GN producten die aan de behoeften van de moderne horeca voldoen. Of je nu groenten wilt bewaren, gerechten wilt bereiden of producten wilt presenteren, onze partners bieden topkwaliteit die de verwachtingen van elke professionele keuken overtreft.

   

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »