Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • KitchenAid

  KitchenAid Accessoires

  KitchenAid Accessoires

  41 producten
  KitchenAid Keukenmachine Robots

  KitchenAid Keukenmachine Robots

  24 producten

  Een professionele keukenmachine van Kitchenaid

  Ben jij op zoek naar een goede, betrouwbare keukenmachine om in je horecagelegenheid te gebruiken? Een keukenmachine die niet alleen maar precies doet wat je er van verwacht, maar die daarbij ook nog eens eenvoudig te gebruiken is? Dan zit je goed bij Horecagemak. We hebben namelijk een groot aantal verschillende keukenmachines in ons assortiment voor je klaarstaan. Machines van bekende kwaliteitsmerken waarbij je er altijd op mag rekenen dat deze lang meegaan. Zo verkopen wij de machines van het bekende merk Kitchenaid. Met Kitchenaid in de horeca kan je er op rekenen dat het verwerken van ingrediënten nog eenvoudiger wordt.

  Professionele kitchenaid voor je keuken

  De naam zegt het eigenlijk al: Kitchenaid. Oftewel: hulp voor in de keuken. De machines van dit populaire merk zijn gemaakt om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken ze te gebruiken. Met een Kitchenaid professionele keukenmachine verwerk jij snel en grondig alle ingrediënten die hierin maar verwerkt kunnen worden. We hebben meerdere uitvoeringen van deze machine voor je klaarstaan. Nette machines die een verrijking zijn voor je keuken. Iedereen kan hier eenvoudig mee werken en er voor zorgen dat gerechten nog smakelijker worden.

  Meer weten over onze Kitchenaid horeca machine?

  Met een professionele Kitchenaid keukenmachine maak je het nog aangenamer om in de keuken te worden. Allerhande snijtaken kun je nu in een handomdraai uitvoeren. Wil je meer weten over hoe een Kitchenaid professionele keukenmachine ook in jouw keuken ingezet kan worden? Neem dan contact met ons op om al je vragen op ons af te vuren. We staan klaar om jou te helpen bij het maken van de keuze voor de beste machine. Daarbij mag je er op rekenen dat we alle producten die je bij ons bestelt zo snel mogelijk jouw kant opsturen. Bij een bestelling boven de 75 euro betaal je dan ook nog eens geen verzendkosten.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »