Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koffiemachines

  Automatische Koffiemachines

  Automatische Koffiemachines

  4 producten
  Espressomachines

  Espressomachines

  18 producten
  Koffiemolens

  Koffiemolens

  12 producten
  Koffiezetapparaten

  Koffiezetapparaten

  35 producten
  Melkopschuimers

  Melkopschuimers

  6 producten
  Koffiefilters

  Koffiefilters

  10 producten
  Uitkloplades en Uitklopbakken Koffie

  Uitkloplades en Uitklopbakken Koffie

  6 producten
  Koffiebonen | Filterkoffie

  Koffiebonen | Filterkoffie

  8 producten
  Zeefdrager

  Zeefdrager

  3 producten

  De beste horeca koffiemachine voor uw bedrijf

  Het is een heilige graal voor bijna elk horecabedrijf: het perfecte kopje koffie. Als u uw klanten een heerlijk kopje aan kunt bieden, dan zal dit een onuitwisbare uitdruk achterlaten. Goede koffie is voor een groot deel van de bevolking namelijk zeer belangrijk en als het u dan lukt om koffie aan te bieden die beter smaakt dan wat er thuis wordt geschonken, dan heeft u er een klant voor het leven bij. Voor een perfect kopje koffie is natuurlijk wel een goed koffiezetapparaat nodig. Voor de ideale horeca koffiemachine bent u bij Horeca Gemak aan het juiste adres. Wij hebben meerdere machines klaarstaan, die u helpen de lekkerste koffie te schenken.

  Zoekt u een koffiemachine voor de horeca?

  Wanneer u een professionele koffiemachine voor de horeca zoekt, dan hebben we deze bij Horeca Gemak voor u klaarstaan. Een machine die snel en zonder gedoe een perfecte kop koffie produceert. Neem het assortiment aan verschillende machines die wij klaar hebben staan dan ook eens op uw gemak door in deze webshop. We hebben voor zowel kleine als grote bedrijven, alsmede voor klein- en grootverbruik, een goed afgestemde machine klaarstaan. We helpen u daarbij graag in uw zoektocht. Hier kunt u altijd contact over opnemen met ons, zodat wij uw wensen met u door kunnen nemen.

  Meer weten over onze professionele koffiemachine voor de horeca?

  Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan klaar om deze voor u te beantwoorden, zodat u straks helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden die u in huis haalt met een van onze machines. Met een goede horeca koffiemachine voegt u een belangrijk onderdeel toe aan de succesformule voor uw bedrijf. Deze koffiemachine voor de horeca leveren wij u graag. Uiteraard hebben wij daarnaast een zeer ruim assortiment aan andere apparatuur voor uw horecazaak voor u klaarstaan.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »