Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Handzeep & Navulling

  Handzeep & Desinfectie

  Handzeep & Desinfectie

  4 producten
  Zeep Navulflacons & Cartridges

  Zeep Navulflacons & Cartridges

  4 producten

  Navulzeep voor de horeca

  Heb jij een horecabedrijf? Dan weet je hoe belangrijk hygiëne is voor je bedrijf. Zorg ervoor dat je altijd producten in huis hebt die je helpen de hygiëne op het hoogst mogelijke niveau te houden. Je kunt hierbij denken aan hygiënepapier, maar bijvoorbeeld ook aan navulzeep. Dit is de zeep die je gebruikt bij zeepmachines in de keuken en toiletten. Deze navul zeep is bij Horecagemak in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. We raden je dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken om te zien wat wij op dit gebied allemaal verkopen. Bij Horecagemak vind je altijd de beste producten tegen de scherpste prijzen.

  Navulzeep voor de horeca

  Onze klanten weten dat ze bij ons aan het juiste adres zijn voor de hoogste kwaliteit. We raden je dan ook van harte aan om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal te koop is in onze webshop. We begrijpen bijvoorbeeld hoe belangrijk hygiëne is in de horeca. Je gasten willen er vanuit kunnen gaan dat het op het gebied van de hygiëne bij jou in de keuken helemaal perfect is geregeld. Dan is het belangrijk om hier de beste producten klaar te hebben staan die hierbij helpen. Deze vind je in het assortiment van Horecagemak volop terug.

  Meer weten over onze navul zeep?

  Indien je meer wil weten over onze navulzeep, dan raden wij je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om je vragen aan ons te stellen. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor de producten die het beste op je wensen aansluiten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je bestelling bij ons te maken. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij je worden afgeleverd. Zoals hiervoor gezegd: altijd tegen de scherpste prijzen. Indien je bestelling boven de 75 euro uitkomt hoef je bij ons zelfs geen verzendkosten te betalen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »