Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Menukaarten

  Menukaarten BASIC | A4 en A5 Formaat | 2 KLEUREN

  Menukaarten BASIC | A4 en A5 Formaat | 2...

  5 producten
  Menumappen / Menukaarten Trendy | A4 en A5 | 6 KLEUREN

  Menumappen / Menukaarten Trendy | A4 en ...

  7 producten

  De beste menukaarten voor de horeca

  Een belangrijk onderdeel van elk restaurant of eetcafe is de menukaart. Met deze kaart geef je een duidelijke indruk van wat er allemaal van jouw keuken verwacht mag worden. De presentatie van deze menukaart is heel belangrijk. We hebben bij Horecagemak meerdere luxe mappen voor je klaarstaan waar jij eenvoudig het menu in kunt stoppen. Zo weet je zeker dat je gasten al meteen een goede indruk krijgen van wat er bij jou te verwachten is. We verkopen menukaarten voor de horeca in verschillende afmetingen en kleuren. Neem de tijd om de menukaarten te kopen die jij het beste bij je horecazaak vindt passen.

  Menukaarten online kopen

  Je bestelt de menukaarten voor de horeca die jij het mooist vindt eenvoudig in ons assortiment. Je mag er daarbij op rekenen dat de menukaarten die wij verkopen allemaal van de hoogste kwaliteit zijn. Gemaakt van stevig materiaal dat goed schoon te houden is. Menukaarten die er op zijn gemaakt om veel gebruikt te worden, zonder dat ze er hierdoor minder mooi uit gaan zien. We verkopen kaarten die zijn gemaakt van pvc, maar ook kunstlederen menukaarten. Bekijk jij welke stijl het beste bij de uitstraling van je restaurant past, dan zorgen wij ervoor dat de kaarten snel bij je worden afgeleverd.

  Mooie menukaarten kopen bij Horecagemak

  Menukaarten online kopen is bij ons heel eenvoudig en voordelig. We bieden alle producten in ons assortiment namelijk aan tegen scherpe prijzen. Zo hoef je er bij ons nooit bang voor te zijn dat je de hoofdprijs moet betalen voor een product dat wij verkopen. Dit, terwijl wij wel altijd de hoogste kwaliteit leveren die er te vinden is. Naast menukaarten vind je bij ons nog vele andere producten voor je horecazaak. Alles wat je maar nodig kunt hebben bij de inrichting van je horecazaak is bij ons te krijgen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »