Categorieën

  • Recent bekeken

 • Barkoelkasten

  Barkoelkasten Glasdeur

  Barkoelkasten Glasdeur

  22 producten
  Barkoelkasten 2 Glasdeuren

  Barkoelkasten 2 Glasdeuren

  33 producten
  Barkoelkasten 3 Glasdeuren

  Barkoelkasten 3 Glasdeuren

  28 producten
  Barkoelkasten 4 Glasdeuren

  Barkoelkasten 4 Glasdeuren

  11 producten
  Barkoelkasten 5 Glasdeuren

  Barkoelkasten 5 Glasdeuren

  1 producten
  Barkoelkasten Schuifdeuren

  Barkoelkasten Schuifdeuren

  20 producten
  Barkoelkasten Dichte Deuren

  Barkoelkasten Dichte Deuren

  53 producten
  Barkoelkasten Modulair

  Barkoelkasten Modulair

  7 producten

  Heeft u een bar in uw horecazaak? U heeft dan een keur aan dranken achter de bar staan, waarbij veel dranken gekoeld moeten worden. Aan een bar zult u met enige regelmaat een bestelling krijgen waarvoor een gekoelde drank nodig is. Het is dan ondoenlijk om telkens naar de keuken te lopen om een fles uit de koelkast te halen. Bovendien dient de koelkast ook voor andere producten. Eigenlijk is een koelkast dan niet geschikt om veel flessen met drank in op te bergen. Veel beter is het om een barkoelkast achter uw bar te installeren, zodat u de gekoelde dranken direct bij de hand heeft.

  Welke barkoelkasten zijn voor uw bar geschikt?

  Wanneer u een barkoelkast achter uw bar wilt installeren, dan heeft u keuze uit verschillende soorten barkoelkasten. Waar u op moet letten is natuurlijk de hoeveelheid flessen die u in de barkoelkast kwijt kunt. Gebruikt u met grote regelmaat flessen gekoelde drank, dan is het handig als u hiervan een voorraad kunt aanleggen. Een grote barkoelkast is hier dan geschikt voor. Een grote tot zeer grote barkoelkast bestaat uit drie of vier deuren. Heeft u geen behoefte aan een grote voorraad gekoelde dranken? Dan kunt u ook gaan voor een kleinere barkoelkast met één deur of twee deuren. Verder heeft u de keuze uit dichte deuren en glazen deuren. Een goede barkoelkast heeft tevens de mogelijkheid om per compartiment een temperatuur in te stellen, zodat u de flessen op de gewenste temperatuur kunt wegleggen.

  Een barkoelkast kopen bij Horecagemak

  Een barkoelkast kopen zal u veel gemak opbrengen bij uw werkzaamheden achter de bar. U kunt direct een fles drank uit de barkoelkast halen, zonder dat u hiervoor helemaal naar de keuken hoeft te lopen. Welk soort barkoelkast u achter de bar wilt hebben, is afhankelijk van uw wensen en behoeften. U kunt een goede barkoelkast kopen bij Horecagemak. Wij leveren diverse soorten barkoelkasten en doen dit geheel gratis.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »