Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Barkoelkasten

  Barkoelkasten Glasdeur

  Barkoelkasten Glasdeur

  30 producten
  Barkoelkasten 2 Glasdeuren

  Barkoelkasten 2 Glasdeuren

  58 producten
  Barkoelkasten 3 Glasdeuren

  Barkoelkasten 3 Glasdeuren

  46 producten
  Barkoelkasten 4 Glasdeuren

  Barkoelkasten 4 Glasdeuren

  13 producten
  Barkoelkasten 5 Glasdeuren

  Barkoelkasten 5 Glasdeuren

  1 producten
  Barkoelkasten Dichte Deuren

  Barkoelkasten Dichte Deuren

  76 producten
  Barkoelkasten Modulair

  Barkoelkasten Modulair

  7 producten

  Barkoelkasten: De Koele Revolutie In Jouw Bar!

  Ben je van plan om een barkoelkast te kopen? Dan ben je bij Horecagemak zeker aan het juiste adres! Ons ruim assortiment aan barkoelkasten zorgen voor de perfecte stijlvolle vormgeving van jouw bar, restaurant of café!

  Een barkoelkast  is namelijk een niet te missen onderdeel van een goed draaiende horeca zaak! Hierin kun je je flesjes en drankjes perfect koel houden. Buiten het koelen van alle populaire drankjes die je in je horeca zaak aanbiedt, is het vaak ook een blikvanger dankzij het stijlvolle ontwerp.

  Er zijn verschillende soorten barkoelkasten verkrijgbaar. Zo heb je barkoelkasten met een gehard glazen deur, een zelfsluitende deur, barkoelkasten met energiezuinige led verlichting of met een epoxy polyester stalen behuizing. Ook zijn er vaak verschillen in het aantal verstelbare roosters of verstelbare schappen van je barkoelkast.

  Een Barkoelkast Kopen: Waar Op Letten?

  Of je nu kiest voor een zwarte barkoeler, eentje een schuifdeur optie of een met binnenverlichting. Er zijn altijd een aantal zaken waar je naar moet kijken! We helpen je graag verder met deze korte gids zodat je zo dadelijk de beste barkoelkast kiest voor je draaiende horeca zaak!

  1. Capaciteit

  Uiteraard is het belangrijk om na te gaan hoeveel ruimte je hebt in je zaak om een barkoelkast te plaatsen. Heb je last van krappe ruimtes? Dan zul je ook een kleinere koelkast moeten aanschaffen. een mini koelkast kan dan zeker de oplossing bieden.

  Ook wil je natuurlijk een schatting maken van de hoeveelheid dranken en producten die je wilt koel houden in je barkoelkast. Zorg er steeds voor dat de grootte van je bar koelkast gelijk is aan de vraag van dranken van je zaak. Op die manier gebruik je je kostbare ruimte optimaal.

  1. Temperatuurregeling

  Kijk steeds goed na of je barkoelkast een accurate temperatuurregeling heeft. Doordat sommige dranken een andere bewaartemperatuur hebben dan andere, kan het handig zijn om een barkoelkast aan te schaffen met meerdere ruimtes. Het is dan handig als je deze verschillende ruimtes ook elks kunt koelen op de gewenste temperatuur.

  1. Energie-Efficiëntie
  • Zorg ervoor dat je een barkoelkast kiest met energiezuinige interne led verlichting. Doordat de meeste koelkasten een witte display koeling hebben, is het belangrijk om zo'n energiezuinige led verlichting te hebben.
  • Kijk zeker ook na of je bar koelkast een dubbele beglazing heeft. Een dubbele beglazing koelt namelijk je blikjes en drankjes beter. Bovendien zorgt een koelkast van dubbel glas ervoor dat je verbruikskosten laag zullen zijn.
  1. Indeling
  • Ook de indeling is belangrijk om op te letten. Je wilt namelijk dat je koelkast eruit ziet als een perfecte etalage.
  • Weet je nog niet zeker welke indeling je wenst en wil je deze later zelf bepalen? Kies dan voor een barkoelkast met verstelbare schappen of verstelbare legplanken.
  1. Deurtype

  Er zijn verschillende soorten deurtypes te verkrijgen wanneer je een barkoelkast gaat kopen. Zo kun je kiezen voor:

  • Dubbele schuifdeuren
  • Glazen deuren
  • Een barkoelkast met een zelfsluitende deur
  • Gesloten deuren.

  Welke keuze van deuren je maakt, hangt af van je persoonlijke voorkeur:

  • Zo kunnen glazen deuren een mooie presentatie bieden aan je klanten
  • gesloten deuren zijn dan weer goed voor UV-gevoelige dranken zoals wijn.

   

  De Top Barkoelkast Merken In Ons Aanbod Voorgesteld

  Wij bij Horecagemak bieden een hele reeks van top barkoelkast merken aan onze klanten aan. Deze stellen we graag één voor één aan je voor. Zo kun je nóg een betere keuze maken bij het aankopen van een barkoelkast voor professionele koeling van je dranken.

  1. CombiSteel Catering Equipment

  CombiSteel Catering Equipment heeft bijna 25 jaar ervaring in het distribueren en leveren van horeca en catering benodigdheden. Dankzij de persoonlijke aanpak slagen zij er steeds in om de beste producten aan scherpe prijzen af te leveren.

  Aangezien CombiSteel een groothandel is leveren zij enkel hun voorraad aan dealers die zich in de horeca en catering segment bevinden. Ook geven zij elk jaar een dealer catalogus uit met al hun producten.

  Waarom een Barkoelkast van CombiSteel Aanschaffen?

  • Koop je een barkoelkast van CombiSteel? Dan kun je zeker zijn van de uitstekende kwaliteit en de ruime capaciteit! Deze barkoelkasten zijn voorzien van een geforceerd koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat je je meest populaire drankjes heerlijk koel kunt serveren!
  • Een CombiSteel koelkast is voorzien van led verlichting die voor een prachtige uitstraling zorgt voor je bar. Je hebt bovendien keuze of je een koelkast met een schuifdeur of een zelfsluitende deur aanschaft.
  • Bij CombiSteel staan kwaliteit, duurzaamheid, efficiënte koeling en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarbovenop levert dit bedrijf een uitstekende klantenondersteuning voor hun klanten. Serveer je graag een gekoeld drankje aan je klanten? Dan is een koelkast van CombiSteel zeker aan te raden!
  1. Polar

  Wat Polar zo speciaal maakt, is zijn ongekrenkte reputatie in het leveren aan professionele cateraars over de hele wereld aan scherpe prijzen. Je kunt hier alles van koelingen en vriezers terugvinden. Elk product is dan ook geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid met oog op de klant.

  Waarom een barkoelkast van Polar Aanschaffen?

  • Polar heeft verschillende geweldige modellen van barkoelkasten die zeker in de smaak vallen bij zowel je personeel als je klanten. Zo heb je de Polar G serie barkoeling en de Polar G serie bierkoeling die door verschillende van de beste bars, restaurants en cafés over de hele wereld worden gebruikt.
  • De barkoelkasten van Polar hebben een stijlvolle displaykoeling waarmee je met gemak al je producten goed gekoeld kunt bewaren. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor het serveren lekker koele blikjes drinken.
  • De energiezuinige led verlichting stimuleert bovendien lage verbruikskosten, wat je horeca zaak enkel ten goede komt. Kies je voor een koelkast met een schuifdeur optie? Dan zul je versteld staan van die bijzonder capabel apparaat waardoor je dranken perfect gekoeld zijn.
  1. Diamond

  Dit merk draagt sinds 1985 mee bij tot de evolutie van de sector in de professionele keuken- en koelapparatuur. Dankzij hun uitstekende reputatie en succes staan zij dan ook bovenaan in de top van Europa's beste distributeurs met een omzet van maar liefst 60 miljoen euro.

  Deze ultramoderne organisatie is ondertussen aanwezig in meer dan 50 verschillende landen met een distributienetwerk van meer dan 1300 wederverkopers-installateurs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we zo happig zijn op deze wonderlijke barkoelkasten.

  Waarom een barkoelkast van Diamond Aanschaffen?

  • Voor een barkoelkasten met een stijlvolle ontwerp moet je bij Diamond zijn. Dit bedrijf weet als geen ander hoe je je blikjes en flesjes moet koelen. Dankzij de ruime capaciteit en verstelbare legplanken van deze barkoelkasten kun je bovendien je indeling zelf bepalen?
  • Ook bieden zij een mini koelkast aan voor horecazaken die een kleinere ruimte ter beschikking hebben.
  • Diamond biedt verschillende modellen aan waaronder een glasdeur koelkast, een zelfsluitende deur koelkast en een 2 deurs koelkast. De displaykoeling houdt bovendien je flesjes op de perfecte temperatuur. Zo kunnen je klanten van een heerlijk gekoeld drankje genieten.
  1. Bartscher

  Een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende producenten in de keukenbranche is Bartscher. Zij bestaan dan ook meer dan 150 jaar! Zo heeft Bartscher zich ontwikkelt als een totaalaanbieder voor de professionele keuken.

  Bartscher hecht veel waarde aan een goede dienstverlening. Het is dan ook door het geven van uitgebreid advies, een snelle klantenservice en een ervaren projectmanagement dat zij na al die jaren nog steeds aan de top staan!

  Waarom een barkoelkast van Bartscher aanschaffen?

  • Wil je graag lekkere koele blikjes drinken? Ben je op zoek naar een koelkast die je flesjes perfect gekoeld serveert? Of wil je graag een koelkast met één deur en led binnenverlichting voor je bar? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de barkoelkasten van Bartscher.
  • In tegenstelling tot andere barkoelkasten, zijn deze barkoelkasten voorzien van een aantal roosters die je makkelijk kunt verstellen. Door het zelf instellen van een aantal roosters, kun je je eigen indeling van je koelkast maken.
  • De energiezuinige led verlichting helpen je horecazaak om energiezuiniger en energieb bewuster te werken. Bovendien geven deze barkoelkasten bij automatische ontdooiing een signaal waardoor je direct weet wanneer er een probleem is met de glazen deur van je koelkast.

   

  Frequently Asked Questions (FAQ)

  • Q: Waarom heb ik een barkoelkast nodig?

  A: Bij het runnen van een horecazaak is het belangrijk dat je klanten flesjes en blijkjes drinken die heerlijk gekoeld zijn. De geforceerde koeling in deze koelkasten zorgen ervoor dat je klanten ten volle kunnen genieten van hun drankje. Bovendien is een barkoelkast dan ook de blikvanger van je zaak!

  • Q: Wat is het verschil tussen een barkoelkast en een gewone koelkast?

  A: Beide kunnen drankjes en flessen koud houden, alleen is een barkoelkast specifiek ontworpen voor in een horecazaak. Deze geven dan vaak ook een mooie presentatie weer van van de beschikbare dranken.

  • Q: Waar koop ik het beste een barkoelkast?

  A: Bij Horecagemak hebben we een ruim assortiment onderbouw aan barkoelkasten. Zo hebben we vierdeurs onderbouw modellen, 2 deurs modellen, modellen met een glazen deur, en met verschillende andere opties. Wil je graag dat je klanten gekoelde flesjes drinken? Bekijk dan snel onze catalogus en bestel door je winkelwagen te vullen!

  Meest gestelde vragen

  Wat is een barkoelkast?

  Een barkoelkast is een koelapparaat dat speciaal is ontworpen voor gebruik in bars en horecagelegenheden. Het wordt gebruikt om dranken zoals bier, wijn en frisdranken op de juiste temperatuur te houden, zodat ze direct geserveerd kunnen worden.

  Welke soorten barkoelkasten zijn er?

  Er zijn verschillende soorten barkoelkasten, waaronder flessenkoelers, glazenkoelers en tapkoelers. Flessenkoelers zijn ontworpen voor het koelen van drankflessen, terwijl glazenkoelers zijn bedoeld voor het koelen van glazen. Tapkoelers worden gebruikt voor het koelen van dranken die direct van de tap worden geserveerd.

  Hoe kies ik de juiste maat barkoelkast voor mijn horecazaak?

  De grootte van de barkoelkast hangt af van de hoeveelheid dranken die je wilt koelen en de beschikbare ruimte in je bar. Overweeg de capaciteit en afmetingen van de barkoelkast in relatie tot de behoeften van je bedrijf.

  Wat is het ideale temperatuurbereik voor een barkoelkast?

  Het ideale temperatuurbereik voor een barkoelkast ligt meestal tussen 0 en 5 graden Celsius. Deze temperatuur zorgt ervoor dat dranken gekoeld worden zonder te bevriezen.

  Hoe onderhoud ik mijn barkoelkast?

  Regelmatig onderhoud is essentieel. Reinig de barkoelkast regelmatig, controleer de afdichtingen op lekken, en ontdooi indien nodig de condensor. Volg de instructies van de fabrikant voor specifieke onderhoudsrichtlijnen.

  Zijn er energiebesparende opties beschikbaar voor barkoelkasten?

  Ja, veel barkoelkasten zijn uitgerust met energiebesparende functies, zoals LED-verlichting, geïsoleerde deuren en efficiënte compressors. Kies een model met energiezuinige kenmerken om operationele kosten te minimaliseren.

  Wat moet ik doen als mijn barkoelkast een storing heeft?

  Raadpleeg de handleiding van de barkoelkast voor probleemoplossing. Als de storing aanhoudt, neem dan contact op met de leverancier of een professionele monteur voor reparatie.

  Is er garantie beschikbaar voor barkoelkasten?

  De garantievoorwaarden verschillen per fabrikant. Controleer de garantie-informatie bij de aankoop en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de dekking en duur van de garantie.

  Mag ik zelf de installatie van mijn barkoelkast doen?

  Het wordt aanbevolen om de installatie over te laten aan professionele technici om ervoor te zorgen dat het correct wordt uitgevoerd en aan alle veiligheidsnormen voldoet.

  Hoe kan ik het energieverbruik van mijn barkoelkast optimaliseren?

  Plaats de barkoelkast op een koele plaats, vermijd direct zonlicht, houd de condensor schoon en zorg voor een goede luchtcirculatie rondom het apparaat om het energieverbruik te minimaliseren.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »