Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Waterontharders | Waterfilters

  Combisteamers Ontharders | Filters

  Combisteamers Ontharders | Filters

  13 producten
  Koffiezetapparaat Ontharders | Filters

  Koffiezetapparaat Ontharders | Filters

  5 producten
  Vaatwasser Ontharders | Filters

  Vaatwasser Ontharders | Filters

  7 producten
  Overige Waterontharders

  Overige Waterontharders

  19 producten
  Ijsblokjesmachine ontharders | Filters

  Ijsblokjesmachine ontharders | Filters

  6 producten
  Osmose-apparaten

  Osmose-apparaten

  5 producten

  Een waterontharder voor de horeca kopen

  Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van de inrichting van je horecazaak? Een webshop waar je alle producten kunt kopen die je als horecaondernemer maar nodig kunt hebben? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Horecagemak. We hebben hier een groot aantal verschillende producten klaarstaan. We hebben het dan niet alleen over keukenartikelen, ovens, bakplaten en dergelijken, maar ook bijvoorbeeld over waterontharder voor de horeca. Een product dat eigenlijk bij geen enkel horecabedrijf kan ontbreken.

  Horeca waterontharder gebruiken

  We raden elk horecabedrijf aan om waterontharder voor de horeca te gebruiken. Het is een handig product dat goed gebruikt kan worden om water mee te ontharden. We raden je dan ook aan om de verschillende producten in deze categorie die wij voor je klaar hebben staan eens door te nemen, om zo tot een keuze te komen die het beste op je wensen aansluit. Waterontharder voor de horeca kopen is bij ons heel eenvoudig en veilig. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat je snel de producten vind die je zoekt, waarna je deze snel afrekent. We zorgen er dan ook voor dat jij je nieuwe producten zo snel mogelijk in huis hebt.

  Wil jij een waterontharder voor de horeca kopen?

  Als jij voor je horeca bedrijf waterontharder wil kopen, dan ben je bij Horecagemak aan het juiste adres. We hebben een zeer ruim assortiment aan goede producten voor je klaarstaan. Naast horeca waterontharder hebben we nog veel meer producten in ons aanbod. We willen onze klanten een zo compleet mogelijke voorraad aan producten aanbieden, zodat je bij ons alles kunt vinden wat je bij je horecabedrijf maar nodig kunt hebben. Producten van de beste merken op dit gebied, waarbij je er op mag rekenen dat deze jou de hoogste kwaliteit te bieden hebben.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »