Categorieën

  • Recent bekeken

 • Meubilair

  Dienstmeubels

  Dienstmeubels

  6 producten
  Neutrale Toonbanken

  Neutrale Toonbanken

  45 producten
  Kassasecties Toonbanken

  Kassasecties Toonbanken

  43 producten
  Tafels & Tafelonderstellen

  Tafels & Tafelonderstellen

  241 producten
  Horeca Stoelen & Stoelhoezen

  Horeca Stoelen & Stoelhoezen

  158 producten
  Barkrukken

  Barkrukken

  38 producten
  Trolleys Tafels & Stoelen

  Trolleys Tafels & Stoelen

  19 producten
  Parasols

  Parasols

  16 producten
  Kapstokken

  Kapstokken

  11 producten
  Deurmatten

  Deurmatten

  4 producten
  Kantoor-/Bureau-benodigdheden

  Kantoor-/Bureau-benodigdheden

  95 producten
  Schoolmeubilair

  Schoolmeubilair

  89 producten
  Project Meubilair

  Project Meubilair

  21 producten

  Als horeca ondernemer heeft u natuurlijk horeca meubilair nodig. Het is van belang dat dit meubilair praktisch en van goede kwaliteit is, zodat klanten comfortabel en met plezier in uw horecazaak kunnen verblijven. Alle horeca meubilair die u nodig heeft kunt u vinden in het assortiment van Horecagemak, zoals horeca tafels, horeca stoelen, barkrukken en parasols.

  Stevig en van hoge kwaliteit

  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een tafel zomaar doorzakt of een parasol niet stevig staat. Met het meubilair van Horecagemak hoeft u zich hier gelukkig geen zorgen om te maken. In ons assortiment vindt u alleen meubilair van de hoogste kwaliteit en de beste A-merken. Al het meubilair is stevig en robuust en gebouwd voor veelvuldig gebruik. Hierdoor gaat al ons horeca meubilair ook lang mee.

  Visitekaartje

  De uitstraling van uw horecazaak wordt voor een groot deel bepaald door uw horeca meubilair. Eigenlijk is dit een soort visitekaartje die klanten een eerste indruk geeft. Het is daarom belangrijk dat het horeca meubilair bij uw zaak past en bij wat u wilt uitstralen. Hierbij gaat het niet alleen om het soort meubilair, maar ook om de stijl en de kleurencombinaties.

  Horecagemak biedt u een ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassiek of modern. Daarnaast vindt u in ons assortiment meubilair in veel verschillende kleuren. Hierdoor vindt u bij Horecagemak altijd meubilair dat perfect bij uw horecazaak past.

  Levering en service

  Wij begrijpen dat u uw horeca meubilair graag snel in huis wilt hebben. Daarom biedt Horecagemak een snelle levertijd. Ook een goede service vinden wij belangrijk. Onze klantenservice helpt u graag met het maken van uw keuze of vragen over uw bestelling of product. Neem bij vragen of voor advies contact op met [email protected].

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »