Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Meubilair

  Dienstmeubels

  Dienstmeubels

  6 producten
  Menukasten & Menustandaarden

  Menukasten & Menustandaarden

  7 producten
  Neutrale Toonbanken & Kassasecties

  Neutrale Toonbanken & Kassasecties

  10 producten
  Tafels & Tafelonderstellen

  Tafels & Tafelonderstellen

  341 producten
  Tafelverlichting

  Tafelverlichting

  8 producten
  Kandelaars | Kaarsen

  Kandelaars | Kaarsen

  3 producten
  Horeca Stoelen & Stoelhoezen

  Horeca Stoelen & Stoelhoezen

  179 producten
  Barkrukken

  Barkrukken

  42 producten
  Trolleys Tafels & Stoelen

  Trolleys Tafels & Stoelen

  20 producten
  Parasols

  Parasols

  18 producten
  Terrasverwarmers

  Terrasverwarmers

  13 producten
  Kapstokken

  Kapstokken

  14 producten
  Deurmatten

  Deurmatten

  4 producten
  Kantoor-/Bureau-benodigdheden

  Kantoor-/Bureau-benodigdheden

  83 producten
  Winkelstellingen

  Winkelstellingen

  15 producten
  Schoolmeubilair

  Schoolmeubilair

  89 producten
  Spiegels

  Spiegels

  9 producten
  Project Meubilair

  Project Meubilair

  21 producten
  Beursmaterialen

  Beursmaterialen

  133 producten

  Als horeca ondernemer heeft u natuurlijk horeca meubilair nodig. Het is van belang dat dit meubilair praktisch en van goede kwaliteit is, zodat klanten comfortabel en met plezier in uw horecazaak kunnen verblijven. Alle horeca meubilair die u nodig heeft kunt u vinden in het assortiment van Horecagemak, zoals horeca tafels, horeca stoelen, barkrukken en parasols.

  Stevig en van hoge kwaliteit

  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een tafel zomaar doorzakt of een parasol niet stevig staat. Met het meubilair van Horecagemak hoeft u zich hier gelukkig geen zorgen om te maken. In ons assortiment vindt u alleen meubilair van de hoogste kwaliteit en de beste A-merken. Al het meubilair is stevig en robuust en gebouwd voor veelvuldig gebruik. Hierdoor gaat al ons horeca meubilair ook lang mee.

  Visitekaartje

  De uitstraling van uw horecazaak wordt voor een groot deel bepaald door uw horeca meubilair. Eigenlijk is dit een soort visitekaartje die klanten een eerste indruk geeft. Het is daarom belangrijk dat het horeca meubilair bij uw zaak past en bij wat u wilt uitstralen. Hierbij gaat het niet alleen om het soort meubilair, maar ook om de stijl en de kleurencombinaties.

  Horecagemak biedt u een ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassiek of modern. Daarnaast vindt u in ons assortiment meubilair in veel verschillende kleuren. Hierdoor vindt u bij Horecagemak altijd meubilair dat perfect bij uw horecazaak past.

  Levering en service

  Wij begrijpen dat u uw horeca meubilair graag snel in huis wilt hebben. Daarom biedt Horecagemak een snelle levertijd. Ook een goede service vinden wij belangrijk. Onze klantenservice helpt u graag met het maken van uw keuze of vragen over uw bestelling of product. Neem bij vragen of voor advies contact op met [email protected].

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »