Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Mastro 650 LINE

  Mastro 650 LINE Gas

  Mastro 650 LINE Gas

  33 producten
  Mastro 650 LINE Elektrisch

  Mastro 650 LINE Elektrisch

  33 producten
  Mastro 650 LINE Accessoires

  Mastro 650 LINE Accessoires

  26 producten

  Om de meest culinaire en verrukkelijke gerechten te kunnen serveren, dient een professionele horecakeuken te beschikken over de meest hoogwaardige, professionele apparatuur. De Mastro 650 line biedt hiervoor de uitkomst.

  Horecagemak heeft een ruim assortiment bestaande uit verscheidene apparatuur. U vindt hier fornuizen, friteuses, bakplaten, pastakokers en zelfs braadpannen. Voor de liefhebbers die op gas koken, bieden wij apparatuur aan die specifiek op gas werken. Uiteraard hebben wij voor de tegenhangers, apparaten die op elektra werken. Daarnaast is er een categorie met accessoires van de Mastro 650 kooklijn.

  Assortiment Mastro 650 line bij Horecagemak

  De Mastro 650 gas apparatuur bevat verscheidene gasfornuizen. Voor de kleine horecagelegenheid is een gasfornuis met 4 branders een uitstekende keuze. Echter, een groter etablissement vereist weer een groter fornuis zoals een gasfornuis met 6 branders.

  Een elektrisch fornuis vindt u eenvoudig in de categorie Mastro 650 line elektrisch. Een keramische kookplaat met 4 platen bestaat eveneens tot de mogelijkheid. Naast enkelvoudige friteuses bieden wij ook dubbele friteuses. Zo frituurt u gemakkelijk grotere hoeveelheden friet of frietjes en snacks tegelijkertijd.

  Bij de Mastro 650 accessoires vindt u gemakkelijk uw werkunit met lade of uw wasbak met afvoer en overlooppijp. De werkunits worden in verschillende maten aangeboden.

  Horecagemak heeft alle apparatuur van Mastro 650 line speciaal voor u zo scherp mogelijk geprijsd.

  Apparatuur bestellen uit assortiment Mastro 650 line bij Horecagemak

  Bij Horecagemak bestelt u snel en gemakkelijk uit de kooklijn van Mastro 650 al uw professionele apparatuur. U maakt uw keuze en rondt vervolgens uw bestelling in onze webshop af. Wij leveren uw bestelling binnen 72 uur en bieden u op ieder apparaat minimaal een jaar lang garantie. 

  Hebt u nog vragen of bent u op zoek naar advies? Ons deskundige team zit klaar om u hierbij te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)85-0606072. Mailen kan naar [email protected]. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten op onze website. 

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »