Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Bain maries

  Bain Maries - Tafelmodellen

  Bain Maries - Tafelmodellen

  113 producten
  Bain Maries - Sauzendispenser

  Bain Maries - Sauzendispenser

  5 producten
  Bain Maries - Hotpot

  Bain Maries - Hotpot

  16 producten
  Bain-Marie Transportwagens

  Bain-Marie Transportwagens

  27 producten
  Bain Maries - met Onderstel

  Bain Maries - met Onderstel

  49 producten

  Bain Maries van HorecaGemak: Houd je Gerechten Perfect Warm

  Heb je een bruisende gastronomische keuken? Dan weet je ook dat het handhaven van optimale gerechtentemperatuur haast een kunst op zich is. Hier komen de krachtige bain maries van HorecaGemak in beeld, als onmisbare partners voor elke culinaire professional. Of je nu een doorgewinterde chef-kok, een gepassioneerde restauranteigenaar of een ambitieuze cateraar bent, onze bain maries tillen jouw keukenprestaties naar een hoger niveau.

  Warmhouden met Finesse

  De term "bain marie" vindt zijn oorsprong in het Frans, waar "au bain marie" verwijst naar een warmwaterbad. Dit principe van zacht en geleidelijk verwarmen, cruciaal voor delicate sauzen en subtiele smeltingen, wordt moeiteloos beheerst door onze bain maries. Zo blijven jouw gerechten consistent op temperatuur zonder kwaliteitsverlies.

  De Kunst van Verwarming en Smelten

  Wil je graag een vloeistof opwarmen of chocolade smelten? Geen probleem! Met een bain marie van HorecaGemak biedt je dan ook een gecontroleerde omgeving voor elke taak! Dankzij de verstelbare temperatuurinstellingen en uniforme warmteverdeling, creëert een bain marie pan een betrouwbaar en consistent resultaat voor elke gastronomische creatie.

  Bain Marie Kopen: Jouw Keuze voor Kwaliteit

  Het kiezen van de juiste bain marie is een investering in jouw keukenprestaties. Bij HorecaGemak begrijpen we dit als geen ander. Onze selectie van bain maries van a merken is dan ook samengesteld uit hoogwaardige materialen en ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarom is een bain marie kopen bij ons kiezen voor betrouwbaarheid, efficiëntie en vakkundigheid.

   

  In een wereld waar precisie het verschil maakt, zijn de bain maries van HorecaGemak de ultieme bondgenoten voor in je professionele horeca keuken. Vertrouw op onze expertise om jouw gerechten perfect warm te houden en te verwarmen. Ontdek de finesse van bain maries en verhoog de lat in jouw professionele keuken.

  Verschillende Toepassingen van Bain Maries in de Professionele Keuken

  Een bain marie niet is zomaar een alledaags apparaat, het is eerder een geheim wapen dat de culinaire horizon opent en de grenzen van smaak en textuur verlegt. Laat je daarom dan ook meevoeren naar de veelzijdige wereld van bain maries, waar kookkunst een nieuwe betekenis krijgt.

  Smeltende Verleiding: Chocolade en Meer

  De bain marie, of "au bain marie", biedt een zachte omhelzing aan de meest delicate ingrediënten. Een bain marie is dan ook ideaal om chocolade te smelten. Plaats de chocolade in een bain marie pan boven een klein laagje water en zie hoe het langzaam transformeert. Deze sublieme methode voorkomt dat chocolade verbrandt of schift, en zorgt voor een zijdezachte textuur die perfect is voor verleidelijke desserts en creatieve versieringen.

  Meesterlijke Sausbeheersing

  De bain marie onthult haar ware magie bij het warmhouden van sauzen. Of het nu een complexe beurre blanc is of een rijke rode wijnjus, deze kooktechniek houdt jouw sauzen op de juiste temperatuur zonder in te boeten aan smaak of consistentie. Geen gehaast gedoe meer in de keuken, alleen vakkundig beheerde sauzen die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen.

  Koken op Zijn Best: Bain Maries voor Gestoofde Creaties

  De bain marie dient ook als het geheime wapen voor gestoofde gerechten. Laat jouw ingrediënten zachtjes koken in een verwarmde omgeving, waarbij smaken zich harmonieus vermengen en texturen moeiteloos samenkomen. Zelfs delicate soepen kunnen worden verwarmd en afgekoeld zonder het risico van aanbranden.

  Van Kunst tot Keuken: Bain Maries Veroveren Beide

  Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die op zoek is naar precisie, of een enthousiaste thuiskok die de grenzen van smaak wil verkennen, bain maries bieden de sleutel tot succes. Deze verfijnde kooktechniek omarmt en verbetert gerechten, van het smelten van chocolade tot het warm houden van sauzen, en opent de deur naar een nieuwe dimensie van culinaire mogelijkheden.

  Het Geheim Achter Perfecte Sauzen: Hoe Bain Maries Helpen

  In de betoverende wereld van culinaire kunst is er een sleutelcomponent die het verschil maakt tussen een gewoon gerecht en een onvergetelijke gastronomische ervaring: sauzen. Deze vloeibare meesterwerken voegen diepte, smaak en textuur toe aan gerechten. Maar wat is het geheime ingrediënt achter perfecte sauzen? Laten we dieper duiken in de rol van een bain marie en ontdekken hoe deze een essentiële rol speelt bij het bereiden en warm houden van sauzen met de juiste consistentie en smaak.

  Zorgvuldige Bereiding, Geleidelijk Verwarmen

  Sauzen, of ze nu rijk en romig zijn of licht en verfijnd, vereisen geduldige aandacht en zorgvuldige bereiding. Hier komt de bain marie in actie, als een betrouwbare metgezel voor elke chef-kok die streeft naar perfectie. Met de mogelijkheid om ingrediënten langzaam te laten koken en te laten smelten, biedt de bain marie een gestage en zachte warmte die voorkomt dat sauzen plotseling oververhit raken.

  Precisie en Gelijkmatige Warmteverdeling

  Het geheim van sauzen ligt in hun consistentie. Bain maries maken gebruik van stoom en een waterbad om een constante, gelijkmatige warmteverdeling te garanderen. Dit is cruciaal om te voorkomen dat sauzen aan de zijkanten van de pan blijven plakken of op ongelijke wijze opwarmen. Zo behouden sauzen hun soepele textuur en evenwichtige smaakprofiel.

  Van Bereiding tot Presentatie

  Een bain marie maakt niet alleen nauwkeurige bereiding mogelijk, maar zorgt er ook voor dat sauzen op de perfecte temperatuur worden gehouden totdat ze worden geserveerd. Met gastronorm-afmetingen passen bain maries naadloos in professionele keukens, waardoor chef-koks de vrijheid hebben om hun sauzen voor te bereiden en op te warmen volgens hun eigen tempo.

  De Verborgen Kunst van Smaakvolle Sauzen Ontgrendelen

  In de complexe dans van koken, waar kooktemperaturen en timing van cruciaal belang zijn, schittert de bain marie als een onmisbare danspartner. Het geheim achter perfecte sauzen wordt onthuld in de zorgvuldige bereiding en geleidelijke verwarming die bain maries bieden. Het is de verborgen kunst van het ontgrendelen van smaakvolle sauzen die elke maaltijd transformeert in een waar meesterwerk.

  Culinaire Inspiratie: Creatieve Gerechten Gemaakt met Bain Maries

  Stel je een wereld voor waarin voedsel niet alleen wordt bereid, maar waarin het wordt getransformeerd tot kunstwerken van smaak en textuur. Dit is de kracht van bain maries, de verborgen schatkist van de culinaire wereld. Laat je inspireren door een scala aan unieke receptideeën en culinaire creaties die mogelijk zijn dankzij het gebruik van bain maries.

  Siroopverfijning: De Perfecte Zoetheid

  Of het nu gaat om het bereiden van huisgemaakte siropen of het perfectioneren van bestaande smaken, bain maries bieden een goede manier om siropen te bereiden zonder dat suiker klontjes vormt. Met de nauwkeurige kooktemperatuur die bain maries bieden, worden suikers gelijkmatig opgelost en krijg je zijdezachte siropen die je desserts en drankjes naar een hoger niveau tillen.

  Smeltende Verwennerij: Chocolade Creaties

  Stel je voor: een heerlijke stroom van vloeibare chocolade die perfect op temperatuur wordt gehouden zonder oververhitting. Bain maries zijn de sleutel tot het creëren van decadente chocoladedesserts, waarbij je kunt experimenteren met chocolade dompelen, besprenkelen en draperen. Het resultaat? Kunstwerkjes die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien.

  Delicate Custards en Flan: Textuur met Perfectie

  De precisie van bain maries komt echt tot zijn recht bij het bereiden van delicate custards en flan. Het langzame en zachte kookproces zorgt voor een zijdezachte textuur zonder luchtbellen of scheiding. De aftapkraan van de bain marie maakt het gemakkelijk om deze heerlijke creaties te serveren en te genieten van een perfecte consistentie.

  Van Soep tot Hartige Sauzen: Een Compleet Assortiment van Smaak

  Bain maries worden niet alleen gebruikt om gerechten warm te houden, maar ook om nieuwe smaken te creëren. Denk aan het langzaam laten smelten van boter om een rijke beurre blanc te maken, of het bereiden van hartige sauzen die elke hap verheffen. Het assortiment aan mogelijkheden dat bain maries bieden, is een speeltuin voor creatieve chef-koks.

  Tips voor het Kiezen van de Juiste Bain Marie voor Jouw Bedrijf

  In de bruisende wereld van de horeca is het vinden van de juiste uitrusting van cruciaal belang voor succes. Als het gaat om het kiezen van de perfecte bain marie, is er meer dan alleen het oppervlakkige. Het draait om het begrijpen van jouw unieke behoeften en het matchen met de juiste capaciteit en eigenschappen. Duik mee in deze gids vol met tips om jouw ideale bain marie te ontdekken.

  Behoeften en Volume: Pasvorm op Maat

  Het begint allemaal met het begrijpen van jouw eigen behoeften. Overweeg hoe vaak je een bain marie wilt gebruiken, voor welk type voedsel en in welke hoeveelheden. Voor drukke keukens met continue bereiding en veelzijdig voedsel, zijn bain maries met meerdere compartimenten een uitkomst. Aan de andere kant kunnen kleinere bedrijven met specifieke behoeften profiteren van enkele, compacte bain maries.

  Aftapkraan Gemak en Temperatuurregeling

  Een slimme functie om naar te kijken is de aanwezigheid van een aftapkraan. Dit maakt niet alleen het schoonmaken eenvoudiger, maar stelt je ook in staat om gerechten snel af te koelen voordat ze worden opgeslagen. Een nauwkeurige temperatuurregeling is een must-have voor gerechten die precisie vereisen, zoals delicate sauzen of chocoladebereidingen.

  Ruimtebesparing en Flexibiliteit

  Overweeg de beschikbare ruimte in jouw keuken. Sommige bain maries zijn ontworpen om als inbouw te fungeren, terwijl andere vrijstaand zijn. Flexibele opties kunnen eenvoudig verplaatst worden naar verschillende werkstations, wat vooral handig is in dynamische keukenomgevingen.

  Kwaliteit en Duurzaamheid

  Een verstandige investering is een duurzame investering. Kies voor bain maries die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbare prestatie, maar minimaliseert ook de kosten op de lange termijn.

  Culinaire Inspiratie: Een Kijkje Achter de Schermen - Samenwerking met Internationale Partners

  Achter elk succesvol culinair avontuur ligt een symfonie van samenwerking en toewijding. Bij HorecaGemak is deze dans van samenwerking voelbaar in onze nauwe banden met een selecte groep internationale partners. Laten we de spotlights richten op deze gepassioneerde producenten en fabrikanten, die een cruciale rol spelen bij het creëren van de hoogwaardige bain maries die jouw culinaire visie tot leven brengen.

  Bartscher: Duitse Perfectie in Keukenapparatuur

  Bartscher, een pionier in keukenapparatuur, staat bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit. Met hun gevarieerde assortiment dragen ze bij aan de veelzijdigheid van de aangeboden bain maries.

  Buffalo: Praktisch en Professioneel

  Buffalo, een naam die synoniem staat voor professionele keukenapparatuur, levert duurzame en praktische oplossingen. Hun bain maries combineren functionaliteit met robuustheid.

  CaterChef: Culinaire Creativiteit Ontketend

  CaterChef staat voor grenzeloze creativiteit en hun bain maries weerspiegelen deze ethos, waardoor culinaire grenzen worden verlegd met innovatieve functies.

  CombiSteel: Elegante Efficiëntie

  CombiSteel brengt een vleugje elegantie in de keuken met hun strakke ontwerpen. Hun bain maries combineren esthetiek met efficiëntie.

  Diamond: Diamanten Kwaliteit in Apparatuur

  Diamond levert ongeëvenaarde kwaliteit en precisie. Hun bain maries schitteren als baken van betrouwbaarheid en prestaties.

  Diverso by Diamond: Verfijnde Verrassing

  Diverso, een creatieve tak van Diamond, voegt een vleugje verfijning toe aan de collectie bain maries. Elk stuk is als een kunstwerk op zich.

  Gastro M: Meester in Maatwerk

  Gastro M, gespecialiseerd in maatwerk, biedt bain maries die naadloos aansluiten bij unieke keukenvereisten, waardoor aanpassing tot kunst wordt verheven.

  Gastro-Inox: Roestvrij en Betrouwbaar

  Gastro-Inox staat synoniem voor duurzaamheid met hun roestvrijstalen bain maries. Ze weerstaan de tand des tijds en bieden ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

  HENDI: Innovatie voor Professionals

  HENDI, bekend om hun professionele keukenoplossingen, levert bain maries die gedreven worden door innovatie en vakmanschap.

  Inomak: Koeling en Verwarming in Harmonie

  Inomak's expertise in koeling en verwarming komt samen in hun bain maries, waar perfecte balans tussen temperaturen wordt bereikt.

  Lincat: Betrouwbare Prestaties

  Lincat's betrouwbare prestaties maken hun bain maries tot de keuze van veel professionals die op zoek zijn naar consistentie.

  Mach: Geavanceerde Technologie

  Mach's gebruik van geavanceerde technologie zorgt voor bain maries die technische excellentie combineren met culinaire verfijning.

  Mastro: Passie voor Keukenperfectionisme

  Mastro's passie voor perfectie komt tot uiting in hun bain maries, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen voor maximale impact.

  MaxPro: Maximaal Professioneel

  MaxPro's focus op professionaliteit is duidelijk in hun bain maries, die de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit belichamen.

  Modular: Modulariteit in de Keuken

  Modular's naam zegt het al: bain maries die de modulariteit en veelzijdigheid bieden die moderne keukens nodig hebben.

  SAYL: Innovatie met Stijl

  SAYL combineert innovatie met stijl in hun bain maries, die pronken met eigentijds design en functionaliteit.

  Saro: Efficiëntie en Eenvoud

  Saro's focus op efficiëntie en eenvoud resulteert in bain maries die naadloos passen in diverse keukenomgevingen. Hun apparaten zijn een symbool van slim ontwerp en gebruiksgemak.

  UNNI-COOKING: Passie voor Perfectie

  UNNI-COOKING omarmt passie voor perfectie in hun bain maries. Elke creatie is doordrenkt met zorg en aandacht, waardoor de culinaire wereld wordt verrijkt.

   

  Bij HorecaGemak draait samenwerking met deze internationale partners niet alleen om het aanbieden van hoogwaardige bain maries, maar ook om het delen van een gemeenschappelijke passie voor culinaire excellentie. Elk merk weerspiegelt zijn eigen unieke visie en toewijding aan kwaliteit, wat resulteert in een gevarieerd aanbod dat elke chef-kok inspireert om grenzen te verleggen en creaties tot leven te brengen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »