Categorieën

  • Recent bekeken

 • Bain maries

  Bain Maries - Tafelmodellen

  Bain Maries - Tafelmodellen

  109 producten
  Bain Maries - Sauzendispenser

  Bain Maries - Sauzendispenser

  5 producten
  Bain Maries - Hotpot

  Bain Maries - Hotpot

  16 producten
  Bain-Marie Transportwagens

  Bain-Marie Transportwagens

  27 producten
  Bain Maries - met Onderstel

  Bain Maries - met Onderstel

  46 producten
  Bain maries - Buffet

  Bain maries - Buffet

  27 producten

  Bain Maries voor de horeca kopen

  Er zijn meerdere manieren om eten warm te houden of op te warmen. Een van de bekendste methodes, die ook veel in de horeca wordt gebruikt, is Bain Marie. Bij deze methode wordt een vloeistof of voedsel verwarmd in een kom die boven een bak met warm water wordt gehouden. Het is een effectieve manier die al vele jaren wordt gebruikt. Het is bijvoorbeeld de beste manier om chocolade te laten smelten. Wil jij voor je horecazaak een Bain Marie kopen? Dan zit je goed bij Horecagemak. Wij hebben dit namelijk volop voor je in het assortiment klaarstaan.

  Bain Marie kopen bij Horecagemak

  We hebben een ruim assortiment aan de beste producten voor in je horecazaak voor je klaarstaan. Zorg er dan ook voor dat je dit eens goed doorneemt als je op zoekt bent naar een aanvulling voor je horecagelegenheid. Op het gebied van warmhouden of opwarmen van zaken hebben we meerdere opties in de aanbieding. Bain Marie is een van de beste opties die we voor je klaar hebben staan. Bain Marie kopen? Wij zorgen er dan voor dat dit zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Je krijgt dan de producten in huis die je nodig hebt om Bain Marie in de horeca te gaan gebruiken.

  De beste producten voor de horeca

  Bij ons kun je niet alleen maar Bain Marie kopen. We hebben namelijk een zeer compleet assortiment aan producten voor je horecazaak voor je klaarstaan. Denk hierbij onder andere aan keukengerei, ovens en bakplaten, meubelen en nog veel meer. Alles wat je bij de inrichting van een horecazaak maar nodig kunt hebben is bij ons te krijgen. We helpen je graag bij het maken van een keuze voor de beste producten. Bain Marie kopen bij ons? Dat doe je in onze goed beveiligde betaalomgeving. Rondt je bestelling af op een werkdag en wij zorgen ervoor dat je de bestelde producten al de volgende dag binnen hebt.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »