Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Snijplanken

  Houten Snijplanken

  Houten Snijplanken

  36 producten
  Ronde Snijplanken

  Ronde Snijplanken

  4 producten
  Rechthoekige Snijplanken

  Rechthoekige Snijplanken

  274 producten
  Complete Snijplanken Sets

  Complete Snijplanken Sets

  10 producten
  Accessoires Snijplanken

  Accessoires Snijplanken

  20 producten

  Een horeca snijplank mag in een horecakeuken niet ontbreken

  In welk soort horecabedrijf u ook actief bent, een horeca snijplank is altijd nodig. Ook als u enkel een bar runt, dan moet u bijvoorbeeld nog steeds fruit in stukken snijden voor de cocktails. In een restaurant heeft u zeer degelijke snijplanken nodig. In een restaurantkeuken wordt heel wat vlees en groenten gesneden. Welk soort horeca snijplank u moet kiezen is in veel gevallen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Waar u wel altijd op moet letten, is dat een horeca snijplank hygiënisch is. U moet uiteraard volgens de HACCP richtlijnen werken en snijplanken zijn hier een belangrijk onderdeel van.

  Welke soort horeca snijplanken kiest u te gebruiken?

  De houten horeca snijplanken blijven mateloos populair. Het is een feit dat een ondergrond van hout zeer prettig snijdt voor vrijwel alle producten en ingrediënten. Er zijn houten snijplanken van diverse houtsoorten verkrijgbaar, zoals rubberhout, acaciahout or beukenhout. Ook een speciale broodplank is erg populair als deze van hout is gemaakt. Steeds populairder worden ook de kunststof snijplanken. Kunststof wordt volgens de HACCP richtlijnen meer hygiënisch geacht dan houten horeca snijplanken. Een voordeel is ook, dat u een kunststof snijplank in iedere kleur kunt kopen. Hierdoor kunt u met snijplanken in diverse kleuren, voldoen aan de richtlijnen inzake hygiëne en voedselveiligheid. Bij een kunststof snijplank, heeft u de keuze uit het harde HDPE kunststof en het zachtere LDPE.

  Koop uw snijplank voor de horeca bij Horecagemak

  Heeft u in uw horecakeuken één of meerdere snijplanken nodig? Dan kunt u hiervoor terecht bij Horecagemak. Het bestellen van een snijplank voor de horeca gaat bij ons erg gemakkelijk, want u bezoekt hiervoor onze webshop. Wij hebben alle soorten snijplanken, van hout en kunststof en in diverse vormen, zoals rechthoekig en rond. Daarnaast kunt u bij ons ook alle snijplank accessoires bestellen, zoals een standaard om de snijplanken in te zetten. Wilt u direct meerdere snijplanken aanschaffen? Bekijk dan onze complete snijplanken sets.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »