Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Pannen

  Crepespannen

  Crepespannen

  18 producten
  Grillpannen

  Grillpannen

  7 producten
  Mosselpannen

  Mosselpannen

  9 producten
  Overige Pannen

  Overige Pannen

  39 producten
  Vispannen

  Vispannen

  5 producten
  Paellapannen

  Paellapannen

  27 producten
  Pannen Sets

  Pannen Sets

  2 producten
  Wokpannen

  Wokpannen

  28 producten
  Braadpannen

  Braadpannen

  34 producten
  Stoommandjes

  Stoommandjes

  2 producten
  Kookpannen | Soeppannen

  Kookpannen | Soeppannen

  136 producten
  Koekenpannen

  Koekenpannen

  145 producten
  Steelpannen

  Steelpannen

  63 producten
  Pannen Deksels

  Pannen Deksels

  45 producten

  Maak met horeca pannen de lekkerste gerechten

  De lekkerste gerechten worden gebakken, gekookt en gegrild in de horecakeukens. Als dit ook voor uw horecakeuken geldt, dan houdt dit wel in dat u gebruik moet maken van hoogwaardige horeca pannen. Pannen van een hoge kwaliteit zorgen er niet alleen voor dat uw gerechten goed lukken, maar ook dat het koken u veel gemakkelijker afgaat. Daarnaast moet u voor het juiste gerecht de juiste pan gebruiken. Pannen voor het aanbraden van vlees, om te grillen, een soeppan of steelpannen, u zult een brede selectie aan horeca pannen in uw keuken moeten hebben. Alleen zo is het veelzijdig koken mogelijk en zet u uw gasten de lekkerste gerechten voor.

  Waar moet u op letten bij de aanschaf van professionele horeca pannen?

  U moet het materiaal waar de pan van gemaakt is niet onderschatten. Dit bepaalt namelijk hoe u ermee kunt koken, maar ook hoe u de pan schoonmaakt en onderhoudt. Veel voorkomende materialen voor professionele horeca pannen, zijn aluminium, gietijzer, rvs of plaatstaal. Het belangrijkste bij pannen van hoogwaardige materialen, is dat ze niet kromtrekken en ze hebben niet te maken met roest en vlekken. Ook de dikte van de bodem speelt een belangrijke rol. Een dikke bodem houdt de warmte wel langer vast, maar hierdoor mogen gerechten niet te warm worden of zelfs aanbranden. Uiteraard moeten pannen ook de juiste deksels hebben, zodat vocht en warmte goed behouden blijft.

  Goede horeca pannen kopen bij Horecagemak

  U heeft nogal wat horeca pannen nodig, als u professioneel gerechten bereidt voor uw gasten. Omdat u lang met uw pannen wilt doen, is de kwaliteit van de pannen erg belangrijk. Daarom kunt u uitstekende en hoge kwaliteit horeca pannen kopen bij Horecagemak. Dit kan in onze webshop, waar u een assortiment vindt van talloze verschillende soorten pannen. Het bestellen gaat in onze webshop gemakkelijk en snel, u heeft keuze uit veel betaalmogelijkheden en wij leveren uw pannen binnen 3 werkdagen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »