Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Prijs

Merken

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Toon resultaten (1)

  Raam Poster Houder

  Filters

  Sorteer op

  Gastronoble Deurbord Open / Closed | Met openingstijden | 20,7(h) x 16,2(b)cm Deurbord Open / Closed | Met openingstijden | 20,7(h) x 16,2(b)cm
  • Merk:Gastronoble
  • voorraad controleren
  • Levertijd:

   zoeken

   1-2 dagen
  • Garantie: 1 jaar
  • Art.nr: GAS-DL226

  11,29

  Een raam posterhouder voor je bedrijf

  Wil jij aan je gasten laten weten dat jouw restaurant geopend of gesloten is? Dan raden wij je aan om hiervoor een raam posterhouder te gebruiken van Horecagemak. We hebben namelijk een posterhouder voor je raam klaarstaan die je hiervoor perfect kunt gebruiken. Dit is een bord dat de dagen van de week weergeeft, waarbij je eenvoudig zelf de tijden kunt bepalen die worden weergegeven. Deze tijden worden weergegeven met een klassieke, goudkleurige look, met een professionele uitstraling. Dankzij het kleurcontrast is deze posterhouder voor de horeca ook nog eens zeer goed leesbaar.

  Een posterhouder voor de horeca gebruiken

  Met een goede raam posterhouder weten je gasten meteen of je restaurant geopend is of niet. Ze zien dan ook wat je openingstijden zijn. Deze posterhouder voor je raam is een van de vele topproducten die wij voor je verkopen. Als je bij ons een posterhouder voor je horeca bedrijf koopt, dan zorgen wij ervoor dat deze snel bij je wordt afgeleverd. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over de producten die wij verkopen. We vertellen je dan graag meer over hoe je dit product, of een van onze andere producten, in kunt zetten bij jouw horecabedrijf.

  De beste producten voor je horecabedrijf

  We hebben bij Horecagemak het ruimste assortiment aan producten voor je horecazaak klaarstaan. We raden je dan ook aan om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal te krijgen is. We hebben een aanbod waar jij een of enkele producten uit kunt selecteren, maar je kunt ook de keuze maken om bij ons een gehele horeca inrichting te bestellen. We helpen je hier graag bij en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Meer weten over Horecagemak en onze producten? We hebben ook uitgebreide informatie voor je klaarstaan elders op deze website.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »