Categorieën

  • Recent bekeken

 • Kassasystemen & Telmachines

  Kassasystemen

  Kassasystemen

  34 producten
  Kassaladen

  Kassaladen

  35 producten
  Inzetbakken Kassaladen

  Inzetbakken Kassaladen

  14 producten
  Barcode Scanners

  Barcode Scanners

  8 producten
  Bestelzuilen

  Bestelzuilen

  2 producten
  Telmachines

  Telmachines

  26 producten
  Valsgelddetectoren

  Valsgelddetectoren

  11 producten
  Bonprinters

  Bonprinters

  6 producten
  Afroomkluizen | POS-Kluizen

  Afroomkluizen | POS-Kluizen

  2 producten
  Toebehoren Kassa's & Telmachines

  Toebehoren Kassa's & Telmachines

  86 producten

  Zo heeft u uw kassasysteem helemaal op orde!

   

  Misschien wel meer dan in andere branches, is het belangrijk dat u als horecabedrijf het kassasysteem goed op orde heeft. Met een kassasysteem in de horeca, loopt u het minste risico om geld kwijt te raken of het overzicht te verliezen. Hoewel er ook veel gepind wordt en met credit card wordt betaald, gaat er in de horeca altijd nog relatief veel contant geld om. Een degelijk kassasysteem in de horeca, zorgt ervoor dat u uw contante geld goed op orde heeft, maar ook op een veilige manier. Zo is het noodzakelijk om de kassalade van de kassa te kunnen ontkoppelen om uw geld op een veilig plek te tellen.

   

  Wat komt er kijken bij een horeca kassa?

   

  De huidige horeca kassa moet nogal wat aan boord hebben. Zo moet er een goed telsysteem aanwezig zijn, met een gemakkelijk te bedienen toetsenbord en een LCD scherm waar u alles op kunt aflezen. Er moet een bonprinter aan gekoppeld zijn, zodat u de bon kunt printen voor uw klanten, maar ook eventueel voor uw keuken met de bestelling. Een moderne horeca kassa moet ook USB poorten hebben. Zo is het namelijk mogelijk om de kassa met uw pc te verbinden. Zo is het tegenwoordig mogelijk om uw omzet direct in uw boekhoudprogramma te uploaden. Er zijn ook kassa´s waarmee u gemakkelijk een barcode kunt scannen, als dit in uw horecabedrijf het systeem is.

   

  Bestel een kassa voor de horeca bij Horecagemak

   

  Horecagemak is niet voor niets de grootste online horecagroothandel. Bij ons vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft op het gebied van horeca. Ook een kassa voor de horeca en de bijbehorende onderdelen, zoals kassalades, kunt u bij ons bestellen. Ook bestelt u in de webshop eenvoudig uw voorraad kassarollen of wilt u een telmachine om aan het einde van de dag uw contante geld te tellen? Heeft u advies nodig over horeca kassasystemen? Dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  + Lees meer - Lees minder
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »