Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Presentatie benodigdheden

  Afzetpaaltjes en Koorden

  Afzetpaaltjes en Koorden

  40 producten
  Afzetkoorden en Toebehoren

  Afzetkoorden en Toebehoren

  31 producten
  Krijtbord op Stok

  Krijtbord op Stok

  2 producten
  Krijtstiften

  Krijtstiften

  16 producten
  Marktkramen

  Marktkramen

  3 producten
  Menukaarten

  Menukaarten

  11 producten
  Menukaarthouders

  Menukaarthouders

  44 producten
  Menuinsteekmappen / Insteekhoezen

  Menuinsteekmappen / Insteekhoezen

  13 producten
  Overig

  Overig

  5 producten
  Raam Poster Houder

  Raam Poster Houder

  1 producten
  Silhouet Krijtborden

  Silhouet Krijtborden

  2 producten
  Stoepborden | Krijtborden

  Stoepborden | Krijtborden

  28 producten
  Tafel Krijtborden

  Tafel Krijtborden

  18 producten
  Tafelkleden | Tafellinnen

  Tafelkleden | Tafellinnen

  59 producten
  Wand krijtborden

  Wand krijtborden

  9 producten
  Wijn opbergrekken

  Wijn opbergrekken

  3 producten

  Natuurlijk wilt u uw menu’s, acties en evenementen op een goede manier presenteren. Dit kan met menukaarten, krijtborden en panelen. Horecagemak biedt u een geruime keuze aan presentatiemateriaal voor het presenteren van menu’s, acties en evenementen. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor andere soorten presentatiemateriaal, zoals afzetpaaltjes, rode lopers en garderoberekken.

  Tips voor een goede presentatie

  Of u nu een restaurant, café, club of andere horecazaak heeft: u wilt natuurlijk wel dat uw klanten snel kunnen zien wat u aanbiedt. Dit begint eigenlijk al aan de buitenkant van uw zaak. Als u buiten een krijtbord met speciale gerechten neerzet, een paneel met het menu of een poster met informatie over uw evenement op het raam plakt, kunnen klanten van buitenaf al zien wat ze kunnen verwachten.

  Verder is het belangrijk dat uw klanten bij het doen van hun bestelling direct kunnen zien wat er op het menu staat. In een restaurant legt u bijvoorbeeld menukaarten op de tafels en in een club hangt u een bord met het drankaanbod achter de bar. Zorg ervoor dat klanten altijd gemakkelijk kunnen vinden wat u aanbiedt. Liever een menubord of poster teveel, dan één te weinig!

  Wel of geen verlichting

  Horecagemak biedt ook menukasten met verlichting aan. Hiermee wordt het menu direct goed zichtbaar. Dit is uiteraard wel wat duurder dan een poster met een menukaart, maar het valt wel erg op en klanten kunnen zo gemakkelijk lezen wat er op het menu staat. Zeker voor een menu buiten is dit een aanrader als u een restaurant heeft!

  Goede kwaliteit en service

  Bij Horecagemak vindt u enkel presentatiemateriaal van de beste A-merken en de hoogste kwaliteit. Desondanks betaalt u bij ons toch slechts een lage prijs. Een goede service vinden wij ook heel belangrijk. Daarom leveren we snel en kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw bestelling of producten. Onze klantenservice kan u ook voorzien van advies en helpen bij het maken van uw keuze.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »