Categorieën

  • Recent bekeken

 • Heteluchtovens

  Heteluchtovens | Convectieovens

  Heteluchtovens | Convectieovens

  192 producten
  Onderstellen Hetelucht- / Convectieovens

  Onderstellen Hetelucht- / Convectieovens

  48 producten
  Afzuiging Hetelucht- / Convectieovens

  Afzuiging Hetelucht- / Convectieovens

  15 producten
  Toebehoren Hetelucht- / Convectieovens

  Toebehoren Hetelucht- / Convectieovens

  53 producten
  Ovenroosters, Bakplaten & Bakblikken

  Ovenroosters, Bakplaten & Bakblikken

  102 producten

  Een oven is onontbeerlijk in de een horecakeuken. Soms zijn er zelfs meerdere ovens noodzakelijk om op tijd alle gerechten te kunnen uitserveren. Maar welk soort oven is geschikt voor uw keuken? Een heteluchtoven horeca is tegenwoordig erg populair. Er zit maar weinig verschil tussen een elektrische oven en een heteluchtoven. Het belangrijkste verschil is de aanwezigheid van ventilatoren aan de bovenzijde en onderzijde van de heteluchtoven. De ventilatoren zijn kenmerkend en zorgen ervoor dat de warmte in de oven gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor zal het bereiden van gerechten een stuk sneller gaan dan in een ander soort oven.

  Welk soort heteluchtovens horeca zijn er?

  Heteluchtovens horeca zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er grote ovens en kleine ovens en ovens met meerdere ventilatoren of ventilatoren waarvan u de snelheid zelf kunt instellen. In de regel zijn dit de normale convectieovens. Een convectieoven houdt in dat de oven gebruik maakt van de lucht om voor warmte te zorgen. Daarnaast zijn er heteluchtovens horeca met bevochtiging. Hierdoor wordt uw heteluchtoven een stoomoven en kunt u hier uw gerechten ook in stomen. Uiteraard hoeft dit niet en dan kunt u gewoon gebruikmaken van de convectiefunctie. De meeste heteluchtovens voor de horeca zijn uitgevoerd in RVS.

  Een heteluchtoven horeca kopen bij Horecagemak

  Heeft u voldoende aan een hetelucht convectieoven of wilt u toch gebruikmaken van een stoomfunctie? Welke heteluchtoven u ook kiest, een heteluchtoven horeca kopen kan bij Horecagemak. In ons assortiment vindt u vele types heteluchtovens en in allerlei afmetingen. U zult bij ons zeker uw geschikte heteluchtoven vinden. Het voordeel is dat u hiervoor niet de deur uit hoeft. U bestelt simpelweg online in onze webshop. Wij verzorgen dan een snelle levering en bovendien geheel gratis. Geniet binnenkort daarom van heerlijke gerechten uit uw heteluchtoven.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »