Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Heteluchtovens

  Heteluchtovens | Convectieovens

  Heteluchtovens | Convectieovens

  198 producten
  Onderstellen Hetelucht- / Convectieovens

  Onderstellen Hetelucht- / Convectieovens

  54 producten
  Afzuiging Hetelucht- / Convectieovens

  Afzuiging Hetelucht- / Convectieovens

  27 producten
  Toebehoren Hetelucht- / Convectieovens

  Toebehoren Hetelucht- / Convectieovens

  59 producten
  Ovenroosters, Bakplaten & Bakblikken

  Ovenroosters, Bakplaten & Bakblikken

  174 producten

  Heteluchtovens: Bak al je Gerechten met Passie en Vuur!

  Een heteluchtoven is een essentieel onderdeel van elke goed draaiende en respectabele horeca zaak. Zo kun je verschillende heerlijke maaltijden en desserts bereiden met een hetelucht oven. Van lekkere sappige kip tot hartige taarten, een heteluchtoven biedt verschillende opties om de meest verrukkelijkste gerechten klaar te maken!

   

  Bij Horecagemak hebben we een breed assortiment horeca ovens waaruit je kunt kiezen. Maar hoe kies je nu de beste horeca oven voor in je professionele keuken? Waar moet je op letten bij het kiezen? En waarom zou je kiezen voor een heteluchtoven?

   

  We geven je maar al te graag antwoorden op al deze vragen en meer! Zo weet jij straks als geen ander hoe je de beste professionele oven kiest voor je horeca zaak!

  De Werking van een Heteluchtoven voor je Uitgelegd in Detail

  Hoe werkt een heteluchtoven nu exact? Dankzij een een ingebouwde ventilator en een verwarmingselement die zich in de oven bevinden, wordt de hete lucht in de oven gelijkmatig verdeeld. Door je eten op een bakplaat te plaatsen in een heteluchtoven krijg je zo perfect bereiden gerechten.

   

  Je kunt verschillende soorten producten in een heteluchtoven koken. Zo is het mogelijk om vlees, vis en groente te braden. Maar ook hele maaltijden of desserts zoals taarten en zelfs brood kunnen worden gebakken in je hetelucht oven.

   

  Dankzij de gelijkmatige hitteverdeling in heteluchtovens krijgt je eten een mooie textuur en worden de smaken mooi bewaard. Ook de kooktijd van heteluchtovens is een pak sneller dan die van conventionele ovens. Dit komt door dat de warme lucht circulatie, die constant rondom het eten beweegt de warmte efficiënter overdraagt.

   

  Hetelucht ovens bevatten ook verschillende bakplaten en roosters waarop je je maaltijden kunt plaatsen. Dankzij de binnenverlichting kun je je eten goed in de gaten houden terwijl deze opwarmt, terwijl je met de thermostaat de perfecte temperatuur kunt aangeven voor je bereiding.

  Voordelen van een Professionele Horeca Heteluchtoven 

  Voor zij die op zoek zijn naar de ideale oven voor in hun horeca keuken, is een een heteluchtoven dan ook een logische keuze. Er namelijk verschillende voordelen verbonden aan het koken van gerechten met een horeca oven. We sommen even kort de belangrijkste voordelen voor je op.

  Veelzijdigheid van Heteluchtovens

  Hetelucht ovens dienen niet enkel om eten te bakken maar kunnen ook dienen voor een veelzijdigheid aan kookmethodes. Zo kun je ermee grillen, braden, gratineren en zelfs stomen dankzij een inwendige bevochtiger. Doordat je meerdere kookmethodes kunt gebruiken met één enkel toestel bespaar je ruimte en kosten in je horeca zaak.

  Gelijkmatige Verwarming

  Door je gerecht gelijkmatiger te verwarmen in een horeca oven zorg je ervoor dat je hotspots en koude plekken minimaliseert. Hierdoor bereik je meer consistente resultaten van hoge kwaliteit wat belangrijk is in een professionele keuken.

  Energie-Efficiëntie

  Besparen op energie is nog nooit zo belangrijk geweest als de dag van vandaag. Door de gelijkmatige verwarming en korte kooktijden hebben heteluchtovens een lager energieverbruik dan bijvoorbeeld traditionele ovens. Ook de dubbele beglazing zorgt ervoor dat de warme lucht zoveel mogelijk in de oven blijft waardoor je ook weer minder warmte en energie verliest. Zo verlaag je niet alleen je energiekosten maar kook je ook nog eens milieuvriendelijker!

  Temperatuur Aanpassingen

  Professionele heteluchtovens hebben steeds een thermostaat en temperatuurregelaar waarmee je snel en handmatig de temperatuur kunt regelen en veranderen wanneer nodig. In een dynamische keuken waar het van essentieel belang is om snel te reageren, zijn extra functies zoals een temperatuurregelaar geen overbodige luxe.

  Verscheidenheid in Menu Aanbod

  Aangezien je verschillende kookmethodes kunt gebruiken in heteluchtovens is het dan ook meer dan logisch dat je verschillende gerechten kunt serveren aan je gasten. Zo kun je in heteluchtovens brood, vlees, vis, groente, gebak en nog veel meer bereiden.

  De Verschillende Functies van Heteluchtovens

  Professionele ovens zoals een heteluchtoven hebben vaak meerdere functies die je kunt toepassen om zo je de beste bereidingen te serveren aan je gasten. We overlopen kort de meest voorkomende functies bij een heteluchtoven.

   

  • Heteluchtmodus
   Waarschijnlijk de meest bekende en meest gebruikte functie van een professionele oven is de heteluchtmodus. Bij deze functie wordt de hete lucht door middel van een ventilator over de hele oven gecirculeerd wat zorgt voor de gelijkmatige verwarming en snelle kooktijden van het eten.

   

  • Ontdooifunctie
   Wat meeste mensen niet weten is dat je in een heteluchtoven, soms ook wel (onterecht) een conventionele oven genoemd, een ontdooifunctie hebt. Dankzij deze functie kunt je diepgevroren voedsel makkelijk ontdooien waarna je deze direct kunt bakken of grillen.

   

  • Stoomfunctie
   Een andere nuttige functie die meeste mensen vergeten is de stoomfunctie. Door middel van een wateraansluiting en een bevochtiger is het mogelijk om je voedsel in heteluchtovens te stomen.

   

  • Onderverwarming
   Bak je in je horecazaak vaak gebakjes zoals taarten? Dan is deze functie ideaal! Zo kun je lekker krokkanten taarten bakken in je horeca oven. Taarten en andere gebakjes hebben namelijk meer tijd nodig aan de bodem om te verwarmen. Een functie zoals de onderverwarming is daarbij ontzettend handig.

   

  • Grillfunctie
   Wat zouden professionele ovens zijn zonder een grillfunctie? Door je eten op een rooster in de oven te plaatsen is het mogelijk om met het bovenste verwarmingselement je eten zoals vlees en vis dan ook heerlijk te grillen.

   

  • Combi Functionaliteit
   Ben je eerder op zoek naar een combi oven? Dan hebben we goed nieuws! De meeste hete lucht horeca ovens hebben dan ook een combi functie waarbij je tegelijk zowel warme lucht kunt laten circuleren als de grill kunt gebruiken. Zo krijg je tegelijk de gelijkmatige verwarming als een knapperig krokant korstje!

   

  • Programeer Functie
   De meeste heteluchtovens hebben tegenwoordig ook een programeer functie. Zo kun je vooraf enkele kookprogramma's instellen op basis van temperatuur, tijd en andere parameters. Op die manier kun je met meer precisie je eten bereiden zonder te veel tijd en moeite te verliezen.

  Handige Tips voor het Koken met Heteluchtovens

  Koken met een heteluchtoven of een nieuwe horeca oven hoeft niet moeilijk te zijn. Toch zijn er enkele handige tips die je kunt toepassen om het koken van je eten nog makkelijker te maken! We delen deze dan ook graag met je mee.

  Voorverwarmen

  Warm steeds je oven voor voordat je deze gebruikt. Laat de oven eerst op temperatuur komen om zo een consistente en stabiele temperatuur te bekomen tijdens het hele kookproces.

  Temperatuur Verlagen

  Aangezien de meeste recepten gebaseerd zijn op traditionele conventionele ovens is het raadzaam om de temperatuur van je oven met 10 graden Celsius te verlagen. Zo voorkom je dat je eten te snel aanbakt. Je kunt de temperatuur indien nodig nadien steeds nog aanpassen.

  Roteren

  Plaats je meerdere gerechten in de oven? Roteer deze dan halverwege het kookproces. Zo zorg je ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden.

  Vermijd Overtollig Gebruik

  Wanneer je je oven voor meerdere maaltijden tegelijk gebruikt, is het belangrijk dat je je deze niet te overvol maakt. Doe je dit wel? Dan kan de warme luchtstroom moeilijker circuleren. Het is daarom belangrijk om voldoende plaats te laten tussen de verschillende gerechten. Let daarom steeds op de interne afmetingen en de capaciteit van je oven en vergelijk deze met de aantal gerechten die je in één keer wilt bereiden.

  Bakplaten en Roosters

  Gebruik de bakplaten en roosters op de juiste manier zoals beschreven in de handleiding van de fabrikant. Dit is namelijk belangrijk voor een goede luchtstroom en het juist verwarmen van je producten.

  Kooktijden

  Net zoals bij de temperatuur zijn de kooktijden in recepten meestal gebaseerd op traditionele conventionele ovens. Hou hier dan ook rekening mee. Verkort daarom bij voorkeur de kooktijd met enkele mintuten en hou deze goed in de gaten om aanbakken te voorkomen. Je kunt indien nodig je eten nog steeds iets langer in de oven laten.

  Bescherm je Eten

  Door aluminiumfolie aan de bovenkant van je eten te leggen, kun je deze beschermen tegen het te snel bruin worden. Dit is handig voor gerechten die aan de onderkant meer bereidingstijd nodig hebben.

  De Beste Horeca Ovens vind je bij Horecagemak

  Ben je op zoek naar de beste horeca ovens voor in je horeca zaak? Neem dan zeker een kijkje bij Horecagemak! Wij hebben namelijk een ruim assortiment professionele ovens ter beschikking van de beste kwaliteit.

   

  Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan horeca ovens waaruit ze kunnen kiezen. Al onze ovens zijn uitvoerig getest en beoordeeld door onze experts om zo de beste kwaliteit aan onze klanten te kunnen garanderen.

   

  In ons grote assortiment vind je dan ook enkele van de beste merken en fabrikanten van horeca benodigdheden en professionele ovens terug.

  Bartscher

  Bartscher, een bedrijf met Duitse roots, is al meer dan 150 jaar actief in de horecabranche. Dankzij hun uitstekende reputatie zijn zij dan ook een vaste waarde in het distribueren van top producten.

   

  Heteluchtovens van Bartscher zijn steeds geproduceerd uit duurzame materialen die voor een lange tijd meegaan zonder afbreuk te doen aan de hoge hygiëne- en veiligheidsnormen in de horecasector. Ook streven ze steeds naar het bieden van innovatieve oplossingen om de efficiëntie in de keuken te verbeteren.

   

  Bartscher heeft een groot distributienetwerk voor hun producten. Bovendien biedt Bartscher ook after-sales service en ondersteuning aan klanten. Dankzij hun team van technici die reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren, evenals hun assortiment aan reserveonderdelen zorgen zij ervoor dat de apparatuur goed blijft functioneren.

  Caterchef

  Overweeg je om een professionele oven van Caterchef te kopen? Dan kun je er van op aan gaan dat je een gebruiksvriendelijke oven koopt. Dit bedrijf heeft bijna 25 jaar ervaring in de sector en biedt dan ook een breed gamma horeca producten aan.

  Saro

  Ben je op zoek naar een iets goedkopere hetelucht oven zonder in kwaliteit te moeten inboeten? Dan is Saro de ideale keuze voor je! Hun slogan is dan ook niet voor niet "We Make Quality Affordable".

   

  Saro is dan ook een wereldleider in de horecabranche en heeft er dan ook reeds meer dan 50 jaar ervaring achter de kiezen. Bekijk zeker ook hun website indien je het hele aanbod van Saro wens te bekijken.

  CombiSteel

  Voor zij die vaker op onze website naar horeca apparatuur of benodigdheden zoeken, zullen ongetwijfeld deze naam al ergens hebben zien staan. CombiSteel is dan ook een trouwe en vertrouwde partner van ons die steeds de beste ovens levert!

   

  CombiSteel staat voor een nauw klantencontact met hun klanten, zowel in het binnen- als buitenland. Hun no-nonsne mentaliteit en persoonlijke aanpak zorgen dan ook voor een geweldige samenwerking, waardoor klanten steeds bij hun terugkomen.

   

  Combisteel is een groothandel met een goede 25 jaar ervaring in de sector. Zij werken dan ook uitsluitend met dealers in de sector samen. Deze kunnen zich elk jaar verwachten aan een dealercatalogus met het nieuwste aanbod.

  UNOX

  Ook deze fabrikant van horecabenodigdheden is een internationale speler in de wereld van de horeca. Dit bedrijf heeft zijn roots in Italië en is opgericht in 1990. Hun distribiteurs bevinden zich echter over de hele wereld.

   

  UNOX staat bekend om hun innovatieve en hoogwaardige apparatuur. Het is dan ook hun missie om de kookprestaties in de professionele keuken steeds te verbeteren. UNOX heeft dan ook een breed assortiment professionele ovens in verschillende categorieën die bekend staan voor hun geavanceerde oventechnologieën. Bovendien hebben ze ook verschillende patenten op hun naam staan.

   

  Dit bedrijft streeft naar het ontwerpen en leveren van gebruiksvriendelijke, duurzame en energiezuinige producten te leveren voor professionele chefs en bakkers. Hun ovens worden dan ook wereldwijd geprijsd vanwege hun nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

  Heteluchtovens Kopen bij Horecagemak

  Heteluchtovens zijn prachtige keukentoestellen die ongetwijfeld een boost geven aan je professionele keuken. Door een heteluchtoven bij Horecagemak te kopen zorg je er bovendien voor dat je zeker kunt zijn van de kwaliteitsvolle en duurzame ovens die lange tijd meegaan.

   

  Heb je nog andere horeca benodigdheden nodig? Neem dan zeker verder een kijkje in onze webwinkel. U kunt ook steeds contact met ons opnemen via het nummer +31(0)85-0606072 of mailen naar [email protected]. Wil je liever chatten met ons? Dan is dit ook een mogelijkheid. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

  + Lees meer - Lees minder

  Meest gestelde vragen

  Wat is een heteluchtoven?

  Een heteluchtoven is een type oven dat warmte gelijkmatig verspreidt door middel van een ventilator die de lucht in de oven circuleert. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming van voedsel.

  Hoe lang moet lasagne in de heteluchtoven?

  De kooktijd voor lasagne in een heteluchtoven kan variëren, maar het ligt meestal tussen de 30 en 45 minuten op ongeveer 180 graden Celsius. Controleer het recept voor specifieke instructies.

  Hoe werkt een heteluchtoven?

  Een heteluchtoven werkt door warme lucht te circuleren met behulp van een ventilator. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor voedsel sneller en gelijkmatiger wordt bereid.

  Wat is het verschil tussen heteluchtoven en elektrische oven?

  Een elektrische oven verwarmt de lucht en straalt warmte uit, terwijl een heteluchtoven de warme lucht circuleert met behulp van een ventilator. Alle heteluchtovens zijn elektrisch, maar niet alle elektrische ovens zijn heteluchtovens.

  Drumsticks oven heteluchtoven hoe lang?

  Drumsticks in een heteluchtoven kunnen ongeveer 30-40 minuten nodig hebben op een temperatuur van ongeveer 200 graden Celsius. Dit kan variëren afhankelijk van het recept en de grootte van de drumsticks.

  Welk teken is heteluchtoven?

  Het symbool voor heteluchtoven kan variëren tussen ovenmodellen, maar het wordt vaak weergegeven als een ventilator. Raadpleeg de handleiding van jouw oven voor specifieke informatie.

  Wat is heteluchtoven teken?

  Het teken voor heteluchtoven is vaak een kleine ventilator die aangeeft dat de heteluchtfunctie is ingeschakeld. Het symbool kan verschillen tussen ovenmodellen.

  Wat is het teken van heteluchtoven?

  Het symbool van heteluchtoven is vaak een kleine ventilator. Dit kan worden weergegeven op het bedieningspaneel van de oven.

  Wanneer heteluchtoven gebruiken?

  Een heteluchtoven wordt gebruikt voor het gelijkmatig bakken van voedsel. Het is geschikt voor de meeste bak- en braadgerechten. Het is vooral handig voor meerdere bakplaten of roosters.

  Welk symbool is heteluchtoven?

  Het symbool voor heteluchtoven is vaak een kleine ventilator die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de oven.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »