Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Afwas | Vaatwaskorven

  Vaatwaskorven CaterRacks

  Vaatwaskorven CaterRacks

  66 producten
  Afwas | Vaatwaskorven Overig

  Afwas | Vaatwaskorven Overig

  101 producten

  Een goede vaatwaskorf voor de horeca

  Ben jij op zoek naar een goede, stevige vaatwaskorf om in je horecabedrijf te gebruiken? Een afwaskorf die veel gebruikt zal gaan worden en die zodoende ook van een stevige kwaliteit moet zijn? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Horecagemak. We hebben in ons assortiment namelijk alle producten klaarstaan die je maar nodig kunt hebben in je horecabedrijf, tegen scherpe prijzen. Uiteraard hebben wij in ons assortiment ook vaatwas korven klaarstaan. Neem dan ook een kijkje bij de verschillende korven die wij verkopen, om te zien welke van deze korven het beste aansluit op je persoonlijke wensen.

  Effectief afwassen met een afwaskorf

  Een goede afwaskorf is eigenlijk onmisbaar als je een grote hoeveelheid vaat te verwerken hebt. We hebben deze dan ook in ons assortiment staan. We verkopen vaatwas korven in meerdere verschillende uitvoeringen. Van grote korven voor flinke vaatwassers, tot kleinere korven voor als je minder vaat te verwerken hebt. Dit zijn korven die zijn gemaakt van mooie materialen, die tegen een stootje kunnen en waarbij je er op mag rekenen dat ze lange tijd mee zullen gaan. Als je meer wil weten over wat er bij ons allemaal te krijgen is, neem dan even contact met ons op om je vragen te stellen.

  Alles in de vaatwaskorf

  Voor een afwaskorf ben je bij Horecagemak altijd aan het juiste adres. Maar we verkopen daarnaast nog veel meer verschillende producten voor in je horecabedrijf. Alles dat je bij de inrichting van een horecagelegenheid maar nodig kunt hebben is bij ons te krijgen. Meer weten over een bepaald product? We hebben uitgebreide informatie klaarstaan op elke productpagina. Een bestelling maken bij ons? Wij zorgen er dan voor dat de bestelde producten zo snel mogelijk bij je worden afgeleverd. Als je bij ons een bestelling maakt die boven de 75 euro uitkomt, dan hoef je hier geen verzendkosten voor te betalen.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »