Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Schoonmaakartikelen

  Theedoeken | Keukendoeken

  Theedoeken | Keukendoeken

  27 producten
  Borstels & Moppen

  Borstels & Moppen

  62 producten
  Handschoenen

  Handschoenen

  21 producten
  Schoonmaakdoekjes

  Schoonmaakdoekjes

  41 producten
  Overige

  Overige

  36 producten

  Online horeca schoonmaakartikelen kopen

  Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van horeca schoonmaakartikelen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Horecagemak. Bij ons vind je een zeer ruim assortiment aan de beste schoonmaakmiddelen bij elkaar. Het is nu eenmaal heel belangrijk dat de hygiëne bij een horecazaak goed geregeld is. Je gasten rekenen erop dat ze te gast zijn in een horecazaak waar alles op het gebied van hygiëne perfect is geregeld. Met de schoonmaakartikelen voor de horeca die wij verkopen mag je er op rekenen dat dit ook daadwerkelijk het geval is.

  Horeca schoonmaakartikelen kopen bij de specialist

  We hebben bij Horecagemak de beste producten voor je bij elkaar staan. Als jij wil schoonmaken in je bedrijf, dan mag je er op rekenen dat het met de artikelen die wij verkopen snel en grondig gebeurt. Neem dan ook op je gemak een kijkje tussen de verschillende producten die wij voor je klaar hebben staan. Horecagemak is een webshop die een ruim assortiment aan goede producten verkoopt. Producten waarbij je er op mag rekenen dat je hier nooit de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Onze horeca schoonmaakartikelen komen bij de beste merken vandaan.

  Veilig horeca schoonmaakartikelen kopen

  Als je in ons assortiment producten hebt gevonden die je graag wil bestellen, dan hebben we dat zo eenvoudig en veilig mogelijk gemaakt voor je. Zet de producten die je wil kopen in je winkelwagentje en rond je bestelling af. Betalen doe je op de manier die jij het prettigst vindt, in een goed beveiligde betaalomgeving. Daarna zorgen wij ervoor dat jij je schoonmaakartikelen voor de horeca snel in huis hebt. Heb jij vragen over je bestelling? Stel deze dan eenvoudig aan ons. We helpen je ook graag met het maken van een keuze voor de beste producten.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »