Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Bestek Horeca

  Tafelbestek

  Tafelbestek

  176 producten
  Kinderbestek

  Kinderbestek

  3 producten
  Steakbestek | Vleesbestek

  Steakbestek | Vleesbestek

  36 producten
  Schaaldierbestek

  Schaaldierbestek

  8 producten
  Koffiebestek | Dessertbestek

  Koffiebestek | Dessertbestek

  219 producten
  Bestek Overig

  Bestek Overig

  4 producten

  Maak uw collectie horeca bestek compleet

  Welk soort horecazaak u ook runt, horeca bestek is onmisbaar. Bij het serveren van een kopje koffie wil uw gast een koffielepeltje gebruiken en een theelepeltje bij een glaasje thee. Serveert u hier ook gebak bij, dan hoort hier een gebakvorkje bij. In een restaurant is horecabestek uitermate belangrijk. Het bestek vormt tezamen met de borden, de basis van een goed gedekte dinertafel. Aangezien u op drukke momenten een vol restaurant kunt hebben, is het noodzakelijk dat u altijd veel horeca bestek in voorraad heeft. Ook horeca bestek voor specifieke gerechten, zoals speciaal bestek voor het eten van schaaldieren of slakken is nodig als u deze gerechten serveert.

  Welke soorten horecabestek zijn er?

  Als het om horecabestek gaat, dan kunt u oneindig kiezen. Aan sommige soorten horecabestek heeft u misschien minder behoefte dan aan andere soorten. In bijvoorbeeld een steakhouse, serveert u steaks, ribs en andere vleessoorten met bot. U kunt dan het beste specifiek kiezen voor steakbestek. Dit is bestek dat steviger is en en waar u gemakkelijk grotere stukken vlees mee kunt snijden. Voor een doorsnee restaurant heeft u uiteraard ook goed horecabestek nodig. Als u kiest voor RVS horecabestek, dan heeft u goed bestek dat intensief gebruikt kan worden en lang meegaat. Uiteraard is ook het design erg belangrijk. Ook daarin is voldoende keuze, zodat u altijd passend en uitnodigend horecabestek heeft.

  Koop bestek voor de horeca bij Horecagemak

  Voor al het bestek voor de horeca, kunt u terecht bij Horecagemak. Als horecagroothandel vindt u in onze webshop een breed assortiment met horecabestek. Het bestellen in onze webshop gaat gemakkelijk en snel en wij leveren uw bestek binnen 3 werkdagen. Omdat wij een team van experts zijn op het gebied van horecabenodigdheden, mag u ook altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over bepaalde soorten horecabestek. Wij begeleiden u graag bij de keuze van uw favoriete horecabestek.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »