Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Koelkasten Horeca

  Horeca Koelkasten Dichte Deur

  Horeca Koelkasten Dichte Deur

  221 producten
  Horeca Koelkasten 2 Dichte Deuren

  Horeca Koelkasten 2 Dichte Deuren

  73 producten
  Horeca Koelkasten Glasdeur

  Horeca Koelkasten Glasdeur

  196 producten
  Horeca Koelkasten 2 Glasdeuren

  Horeca Koelkasten 2 Glasdeuren

  97 producten
  Horeca Koelkasten 3 Glasdeuren

  Horeca Koelkasten 3 Glasdeuren

  25 producten
  Horeca Koelkasten 4 Glasdeuren

  Horeca Koelkasten 4 Glasdeuren

  8 producten
  Tafelmodel Horeca Koelkasten

  Tafelmodel Horeca Koelkasten

  73 producten
  Mini-Koelkasten & Minibars

  Mini-Koelkasten & Minibars

  58 producten
  Koel- & Vriescombinaties

  Koel- & Vriescombinaties

  11 producten
  Bakkerij Koelkasten

  Bakkerij Koelkasten

  46 producten
  Viskoelkasten

  Viskoelkasten

  12 producten
  Inrij-/Doorrij-Koelkasten

  Inrij-/Doorrij-Koelkasten

  15 producten
  Toebehoren Horeca Koelkasten

  Toebehoren Horeca Koelkasten

  345 producten

  Het is vanzelfsprekend dat u in uw keuken gebruikmaakt van een koelkast horeca. Een koelkast is noodzakelijk om alle producten die snel bederven, gekoeld te bewaren. Maar een koelkast voor de horeca dient wel aan bepaalde eisen te voldoen. Ten eerste de kwaliteit. Een koelkast horeca wordt in de regel veel vaker gebruikt dan een huishoudkoelkast. Daarom moet de kwaliteit zeer goed zijn, zodat een lange levensduur is gegarandeerd. Daarnaast zult u in een horecakeuken behoefte hebben aan veel meer koelruimte dan in een thuissituatie. Dus ook de grootte van een koelkast horeca is van belang.

  Kies een geschikte horeca koelkast

  Wanneer u kiest voor een horeca koelkast, dan weet u in ieder geval zeker dat de koelkast van uitstekende kwaliteit is en dat deze lang meegaat. De vraag die zich dan opdringt, is hoeveel ruimte heeft u in de keuken en hoeveel koekruimte heeft u nodig? Dit zal namelijk bepalen hoe groot de koelkast is die u wilt plaatsen. U kunt kiezen uit een koelkast met een enkele deur, een dubbele deur, maar ook met drie deuren of zelfs vier deuren. In het laatste geval gaat het om zeer grote koelkasten waar u ook ruimte voor moet hebben. Tevens kunt u kiezen voor een dichte deur of glazen deuren, zodat u direct kunt zien wat u nog in voorraad heeft.

  Een koelkast horeca kopen bij Horecagemak

  Hoe groot moet uw horeca koelkast zijn? Of u nu kiest voor een kleine of grote koelkast, een koelkast horeca kopen doet u het beste bij Horecagemak. Naast grote koelkasten kunt u ook bij ons terecht voor een minikoelkast of een tafelmodel koelkast. Hierdoor hoeft u namelijk niet de deur uit en kunt u gewoon in onze webshop een geschikte koelkast uitzoeken en bestellen. Dit scheelt u ook veel werk, want wij leveren geheel gratis de koelkast aan uw horecazaak.

  + Lees meer - Lees minder

  Meest gestelde vragen

  Wat zijn de beste koelkasten?

  De keuze voor de beste koelkast hangt af van je specifieke behoeften, zoals de beschikbare ruimte, het gewenste ontwerp, functies en budget. Populaire merken bieden diverse modellen die voldoen aan verschillende eisen. Lees reviews en vergelijk specificaties om de beste koelkast voor jouw situatie te vinden.

  Hoe ontdooi ik mijn koelkast?

  Om je koelkast te ontdooien, schakel je deze uit en laat je de deur openstaan. Plaats handdoeken op de bodem om het smeltwater op te vangen. Wacht tot het ijs gesmolten is en veeg vervolgens het water weg. Reinig de koelkast grondig voordat je hem opnieuw gebruikt.

  Wat is de optimale temperatuur voor een koelkast?

  De ideale temperatuur voor een koelkast ligt rond 4 graden Celsius. Deze temperatuur houdt voedsel veilig gekoeld en behoudt de versheid van verschillende producten. Controleer de instellingen van je koelkast om deze aanbevolen temperatuur te handhaven.

  Hoe voorkom ik geurtjes in mijn koelkast?

  Om geurtjes in je koelkast te voorkomen, bewaar voedsel in luchtdichte containers, gooi bederfelijke items tijdig weg en maak regelmatig de koelkast schoon. Plaats ook een open bakje met zuiveringszout om geuren te absorberen.

  Welke voedingsmiddelen mogen niet in de koelkast worden bewaard?

  Sommige voedingsmiddelen verliezen textuur of smaak wanneer ze worden gekoeld. Vermijd het koelen van bijvoorbeeld tomaten, aardappelen en uien. Deze moeten op een koele, donkere plaats worden bewaard.

  Hoe kan ik mijn koelkast efficiënt indelen?

  Organiseer je koelkast door producten op soort te groeperen, de koelkast in zones te verdelen (zoals groenten, zuivel, vlees), en houd regelmatig de houdbaarheidsdatums in de gaten. Zet producten die snel bederven op ooghoogte voor betere zichtbaarheid.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »