Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • RVS Werktafels

  RVS Werktafels Zonder Bodemschap

  RVS Werktafels Zonder Bodemschap

  6 producten
  RVS Werktafels + Bodemschap

  RVS Werktafels + Bodemschap

  42 producten
  RVS Werktafels + Bodemschap + Tussenschap

  RVS Werktafels + Bodemschap + Tussenscha...

  8 producten
  RVS Werktafels + Laden

  RVS Werktafels + Laden

  38 producten
  RVS Werkbank met Schuifdeuren

  RVS Werkbank met Schuifdeuren

  20 producten
  RVS Werkbank met Klapdeuren

  RVS Werkbank met Klapdeuren

  24 producten
  Hoekkasten RVS

  Hoekkasten RVS

  10 producten
  RVS Werktafels met Verwerkingsgat

  RVS Werktafels met Verwerkingsgat

  5 producten
  RVS Cheftafels

  RVS Cheftafels

  4 producten
  RVS doorgeefkasten met schuifdeuren

  RVS doorgeefkasten met schuifdeuren

  4 producten
  RVS Lades

  RVS Lades

  44 producten
  Polyethyleen Werktafels

  Polyethyleen Werktafels

  62 producten
  RVS Koffiewerkbank

  RVS Koffiewerkbank

  7 producten

  Werkruimte om uw voedsel en gerechten te bereiden is in veel horecakeuken krap bemeten. Een keukenwerkblad biedt vaak te weinig ruimte om alle werkzaamheden op uit te voeren. Een extra werkblad zou dan handig zijn. Daarom wordt er in veel horecazaken veel gebruikgemaakt van een RVS werktafel. Een dergelijke werktafel biedt ineens veel meer ruimte om al uw producten op uit te stallen of om uw gerechten klaar te maken. Een RVS tafel is in verschillende afmetingen te verkrijgen, zodat er altijd wel een model is die ook in uw keuken een passende plek kan krijgen.

  Kies uw werktafel van RVS

  Net zoals veel keukens van RVS zijn, kunt u ook kiezen voor een werktafel van RVS. RVS heeft als voordeel, dat het een zeer sterk materiaal is en dat geuren en smaken van het voedsel niet aangetast worden door het werkblad. Tevens is een RVS werktafel bestand tegen allerlei soorten zuren. Een werktafel van RVS is daarom een zeer geschikte tafel voor een horecakeuken en met een lange levensduur. U kunt kiezen voor een RVS werktafel met een open onderzijde met eventueel RVS schappen, maar ook met kastruimte onder het werkblad. Zo zijn er RVS werktafels met openslaande deuren, schuifdeuren of met lades. Naast voldoende werkruimte op het werkblad, creëert u ook nog eens voldoende opbergruimte.

  Een RVS werktafel kopen bij Horecagemak

  Komt u ook ruimte tekort in uw horecakeuken om gerechten klaar te maken? U kunt een mooie RVS werktafel kopen bij Horecagemak. Wij bieden een keur aan verschillende soorten RVS werktafels in allerlei afmetingen en met of zonder kastruimte hieronder. Voor een werkruimte in een hoek kunt u bij ons terecht voor een RVS hoekwerktafel. Laat uw RVS werktafel bij u bezorgen, door online uw werktafel in onze webshop te bestellen. Wij zorgen dan voor een gratis levering.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »