Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Deeg Opbolmachine

  Deeg Opbolmachine

  Deeg Opbolmachine

  9 producten
  Toebehoren Opbol-/ Portioneermachines

  Toebehoren Opbol-/ Portioneermachines

  16 producten

  Deeg Opbolmachine Kopen: De Beste Pizza Bodems Dankzij Horecagemak

  Wordt in jouw keuken veel gewerkt met deeg en moet er dagelijks veel brood gebakken worden? Of werk je juist veel met pasta of juist pizzabodems? Dan weet je dat deeg veel tijd en aandacht vergt, van het mengen tot kneden en van het kneden tot het verwerken van het deeg tot het uiteindelijke product. Wil je een hogere productie of juist meer gemak in de keuken? Dan is een deeg opbolmachine kopen een uitstekende keuze.

   

  Zoals je van ons gewend bent, vind je bij ons deeg opbolmachines met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast staan we altijd klaar om je persoonlijk te helpen bij het vinden van de keukenapparatuur die jij nodig hebt om jouw horecagelegenheid naar het volgende niveau te tillen.

  Waarom is een Deeg Opbolmachine Onmisbaar in jouw Keuken?

  Deeg neemt veel tijd in beslag. Zeker wanneer er grotere hoeveelheden deeg nodig zijn om de beste pizza’s te maken, eindeloze hoeveelheden pasta te kunnen serveren of broden te bakken in een bakkerij. Ongeacht het recept dat je gebruikt, draai je niet moeiteloos deeg in elkaar. Tenzij je de juiste apparaten in de keuken hebt staan. Een deegopboller maakt namelijk perfecte bollen van jouw deeg, die direct verwerkt kunnen worden op je werkblad.

   

  Met een deegopboller wordt het werken in de keuken aanzienlijk makkelijker en herhaal je niet constant dezelfde handelingen die zoveel tijd in beslag nemen. Wil je zeker weten dat je de schappen altijd vol kunt hebben, zelfs onder hoge tijdsdruk waarbij pak na pak meel verwerkt moet worden tot de beste bollen in korte tijd? Dan doe je er verstandig aan om over te gaan tot de aanschaf van een deegopboller.

   

  Grote hoeveelheden brood, bodems of andere gerechten met deeg worden aanzienlijk makkelijker met een speciale opbolmachine. Wil je het jezelf makkelijker maken, dan is dit dé optie voor jou.

  De Beste Pizzabodems Dankzij een Professionele Opbolmachine

  Perfect brooddeeg, opbollen met gemak en pizzabodems die je met gemak kunt bereiden. Dat is wat een deeg opbolmachine voor je kan betekenen. Wanneer het deeg opgebold is, kan het immers direct gebruikt worden om heerlijke producten te maken voor je gasten en klanten. Leg het deeg op het werkblad en je kunt direct aan de slag om van de bol het eindproduct te maken, zoals een heerlijk brood of een bodem voor je pizza.

   

  Het grote voordeel is dat er tal van apparaten zijn voor het opbollen van deeg. Dat betekent dat er altijd een deeg opbolmachine te vinden is voor jouw keuken. Dat geldt overigens voor alle apparatuur die je bij ons op de website vindt. Ons brede aanbod aan uiteenlopende apparatuur voor in de keuken zorgt ervoor dat je bij ons altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

  Waar moet je op Letten bij een Deeg Opbolmachine Kiezen?

  Het brede aanbod aan deeg opbolmachines zorgt ervoor dat je altijd de juiste machines kunt vinden voor het opbollen van het deeg in jouw keuken. Dan moet je echter wel weten waar je naar kunt kijken bij het vergelijken. Een aantal belangrijke punten zijn de capaciteit van de deeg opbolmachine en uiteraard de spanning waar de machine op aangesloten moet worden. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we de belangrijkste punten voor het vergelijken onder elkaar gezet.

  De Capaciteit van het Apparaat

  Professionele machines kunnen duizenden deegbollen per uur voor je opbollen, wat betekent dat er ontzettend veel deeg verwerkt kan worden binnen korte tijd. Heb je behoefte aan een extreem hoge capaciteit om veel brood tegelijkertijd te kunnen maken, dan is het verstandig om direct ook even te kijken naar onze overige apparatuur waarmee je deeg kunt verwerken, aangezien dit je waarschijnlijk ook erg goed kan helpen in jouw keuken.

   

  Heb je een deeg opbolmachine nodig om een aantal broden per uur te maken, wat deeg te verwerken voor pasta, brood of om juist pizza op bestelling te maken? Dan is de capaciteit van de machines niet relevant, aangezien alle apparaten tientallen verschillende degen per uur kunnen opbollen.

  De Grootte van de Bollen die Voorbereid kunnen worden

  Je weet ongetwijfeld hoe groot de bollen (in gram) zijn die verwerkt moeten worden in je keuken. Doe jezelf een groot plezier en kijk vooral naar de apparaten die deze bollen daadwerkelijk op kunnen bollen. De grootte van de bollen die verwerkt kunnen worden, staat vermeld bij alle machines in het overzicht. Zo kun je direct zien welke wél en welke niet geschikt zijn voor jouw keuken.

   

  Houd in de gaten dat het aantal gram per bol ook echt aangehouden moet worden. Wanneer je te weinig of te veel gram in de opbolmachine plaatst, zal het eindresultaat niet naar wens zijn. Wanneer je grote hoeveelheden deeg in de machine plaatst, kan de machine zelfs beschadigd raken. Houd daarom altijd rekening met de informatie die aangegeven staat bij de verschillende modellen die je op onze website kunt vinden.

  De Aansluiting: 1 of 3 fasen?

  Ook bij het opbollen van deeg om een pizza of vloerbrood te maken, is het goed om te kijken naar de aansluiting, net als alle andere apparatuur (zoals een oven of fornuis). Bij alle opbolmachines staat vermeld op welke spanning zij aangesloten moeten worden. Een aantal machines moet aangesloten worden op een 400V aansluiting, wat een 3-fasige aansluiting is. Heb je veel bollen per uur nodig én heb je een aansluiting vrij op 3 fasen? Dan is dit waarschijnlijk de beste keuze, omdat dit de krachtigere machines zijn.

   

  Heb je geen 3-fasige aansluiting of heb je geen behoefte aan een zeer krachtige opbolmachine? Dan kun je gewoon kiezen voor een van de modellen op 1 fase. Bij deze producten staat vermeld dat zij een 230V aansluiting hebben.

   

  Weet je niet hoe je het beste kunt werken met de stroomaansluitingen in de keuken en de groepen die je vrij hebt? Neem dan contact met ons op of een elektricien met restaurantervaring. De keuzes die je maakt, hebben namelijk gevolgen voor je stroomverbruik en de prestaties van de apparaten in je keuken. In veel gevallen is het aanleggen van een (extra) 3-fasige groep bijvoorbeeld een verstandigere keuze dan het kiezen van meer verschillende apparaten op 1 fase die vervolgens een groep moeten delen met elkaar.

  Een Deeg Opbolmachine op Wielen?

  Veel van onze klanten kiezen voor een deegmachine op wielen, zeker omdat flexibiliteit in de keuken steeds belangrijker wordt. Het grote voordeel aan een machine op wielen is niet alleen dat je deze overal in de keuken kunt gebruiken, maar ook dat de machine weggezet kan worden wanneer al het deeg opgebold is. Zijn alle bollen klaar, dan heb je de machine immers niet meer nodig. In een kleinere keuken is het praktisch wanneer deze dan aan de kant gezet kan worden om zo ruimte te maken voor een andere machine (of extra werkruimte uiteraard). Overigens is dit ook in grotere keukens handig, omdat het verspillen van efficiënte werkruimte vooral in de horeca onverstandig en vervelend is.

  Afmetingen van de Machine zelf

  Zeker in de kleinere keukens is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de machines en apparatuur die je kiest. Voor een opbolmachine geldt hetzelfde, vooral omdat deze nagenoeg allemaal een frame aan de onderzijde hebben. Houd vooral rekening met de beschikbare ruimte in je keuken en kijk of de machine voor het opbollen van het deeg daadwerkelijk past.

   

  Heb je een kleinere keuken en weinig werkruimte en wil je dat iemand eens met je meekijkt om optimaal gebruik te maken van de ruimte die je wél hebt? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts hebben namelijk jarenlange ervaring in de horeca en kunnen altijd met je meekijken om innovatieve en creatieve oplossingen te vinden zodat je optimaal kunt presteren in jouw horecakeuken.

  Neem de tijd om de Mogelijkheden te Vergelijken

  Kneed je regelmatig deeg en moet er veel verwerkt worden in je keuken, dan is de deeg opbolmachine een welkome hulp in jouw keuken. Het is echter wel van groot belang dat je een model kiest dat bij je past, want alleen kun je optimaal profijt halen uit je aankoop. Kijk daarom vooral naar de punten die belangrijk zijn in jouw keuken. Dat kan de capaciteit zijn, de afmetingen van het apparaat zelf of bijvoorbeeld hoe makkelijk de bovenkant te bereiken is zodat je geen ruimte om de opbolmachine zelf vrij hoeft te houden.

  Een Aantal Grote Merken op een Rijtje voor je

  Bij Horecagemak vind je de grootste merken op het gebied van keukenapparatuur. Vind je de keuze voor een bepaald merk belangrijk? Dan hebben we hieronder een korte introductie voor de gerenommeerde merken in deze categorie, zodat het vergelijken van de mogelijkheden wat makkelijker wordt.

  Diamond

  Diamond is een van de merken die je in alle categorieën terugziet op onze website, ongeacht of het gaat om opbollen, rijzen, bakken of braden. Diamond is een merk dat van alle markten thuis is en tegelijkertijd aandacht voor detail heeft weten te behouden. Bij dit merk weet je zeker dat je kiest voor gebruiksvriendelijke oplossingen en machines met een lange levensduur die vaak gemakkelijk schoon te maken zijn.

  Cuppone

  Cuppone is een Italiaans bedrijf dat al in 1963 opgericht werd en is vooral bekend vanwege de pizzaovens en andere ovens. Uiteraard weten de Italianen ook als geen ander hoe je de bollen maakt na het rijzen van het deeg, en dat is waar de deeg opbolmachine om de hoek komt kijken. Cuppone staat voor het gebruik van hoogwaardige materialen en jarenlange kennis uit de Italiaanse keuken dat samengebracht is in de keukenapparatuur dat dit merk maakt.

  OEM

  OEM staat vooral bekend als producent van onderdelen en niet zozeer van complete apparatuur en machines. Tegelijkertijd is dit een bedrijf dat veel ervaring en kennis naar de markt brengt en innovatieve, praktische oplossingen maakt voor de professionele keukens. Zonder enige twijfel een van de merken die zeker een kijkje waard is wanneer je optimale kwaliteit wilt in je horecagelegenheid.

  Kies een Professionele Deeg Opbolmachine van Horecagemak.nl

  Het aanbod aan professionele keukenapparatuur bij Horecagemak is met zorg samengesteld. Wij bieden alleen de machines en apparaten aan die wij zelf ook zouden gebruiken in onze keuken. Dat betekent veel extra aandacht voor de prijs-kwaliteitverhouding, de levensduur van de apparaten en een hoge mate van innovatie en gebruiksgemak. Op die manier weten we namelijk zeker dat we horeca-apparatuur aan kunnen bieden waar je ook daadwerkelijk iets mee kunt. Zo kun je jouw keuken naar het volgende niveau tillen.

   

  Dat doe je niet alleen. Uiteraard kun je het aanbod online vergelijken samen met je team, maar je kunt ons ook gewoon direct inschakelen. Je kiest zelf of je bij ons langskomt in de showroom zodat we je persoonlijk antwoord kunnen geven op al je vragen en met je mee kunnen denken. We komen ook gratis bij je langs, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de apparaten die jij nodig hebt in keuken om het verschil te maken. Na ons bezoek bieden we je graag een vrijblijvende offerte op maat aan, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn. Onze horeca-experts weten wat jij nodig hebt en hoe we samen aan de slag kunnen gaan met jouw keuken.

  Bestel Vandaag nog het Model dat het beste bij jou past!

  Je wilt zeker weten dat je de beste gerechten en producten klaar kunt maken voor jouw gasten en klanten. Van vers, gaar brood voor de mensen die er ’s morgens als de pinken bij zijn tot de pizza’s die ’s avonds laat nog geserveerd worden aan hongerige restaurantbezoekers. Wil je zeker weten dat je altijd optimaal kunt presteren in jouw keuken? Dan kies je voor professionele horeca-apparatuur van Horecagemak.

   

  Bestel vandaag nog de deeg opbolmachine die bij jouw keuken past. In het overzicht zie je direct wat de levertijd is. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je vragen over een van de producten op deze pagina? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen en ook jij slaagt bij Horecagemak.nl.

   

   

   

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »