Categorieën

  • Recent bekeken

 • Deeg Opbolmachine

  Deeg Opbolmachine

  Deeg Opbolmachine

  9 producten
  Toebehoren Opbol-/ Portioneermachines

  Toebehoren Opbol-/ Portioneermachines

  16 producten

  In een moderne bakkerij met veel klandizie is het aanpoten om dagelijks een voorraad vers brood te kunnen leveren. Er heerst een enorme tijdsdruk. Vaak wordt er vroeg in de ochtend begonnen met bakken, zodat u zodra de winkel opent, de schappen met vers brood kunt vullen. Voordat het brood gebakken uit de oven komt, moet u deegbollen maken. Deze deegbollen moeten rijzen en dit kost tijd. Tijd die u misschien niet heeft omdat u onder tijdsdruk werkt. Daarom gaan steeds meer bakkerijen over op de aanschaf van een deeg opbolmachine. De deeg opbolmachine helpt u om uw brood sneller klaar te krijgen.

  Wat doet een deeg opbolmachine horeca?

  Afhankelijk van hoeveel gram uw deegbollen zijn, kan een deeg opbolmachine horeca ongeveer 800 tot wel 3.600 deegbollen per uur aan. Hoe lichter de deegbollen zijn, des te meer deeg er verwerkt kan worden. Dit proces is absoluut noodzakelijk bij het bakken van brood, maar kost veel tijd. Naast deeg, kunt u de deeg opbolmachine horeca ook gebruiken als pastadeegmachine. De deeg opbolmachine horeca is voorzien van wielen, zodat u de machine naar iedere gewenste plek kunt rijden en nog effectiever kunt werken.

  Deeg opbolmachine kopen bij Horecagemak

  Bent u een bakkerij of verkoopt u veel producten van deegwaren? Dan kunt u niet zonder een deeg opbolmachine. Hiermee kunt u veel tijd besparen en een nog hogere productie bereiken. U kunt uw deeg opbolmachine kopen bij Horecagemak. Wij hebben een tweetal soorten deeg opbolmachines met verschillende capaciteiten. Wij hebben een model waar u deegbollen tot 300 gram kunt verwerken en een model voor het verwerken van deegbollen tot 1.000 gram. Bestellen gaat heel gemakkelijk online en wij verzorgen dan een snelle en gratis levering.

  + Lees meer - Lees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »