Meld hier je storing

Is er een defect of probleem met een besteld apparaat? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je kunt het onderstaande formulier invullen en dan zorgen wij dat de storingsmelding zo snel mogelijk wordt opgepakt. Afhankelijk van het product en/of merk zal dit door of via ons, één van onze servicepartners of een storingsdienst/servicepartner van de fabrikant worden opgevolgd. De opvolging wordt natuurlijk zo snel mogelijk voor je opgepakt, wat vanzelfsprekend wel afhankelijk kan zijn van beschikbare ruimte in de planning.
Klantgegevens Apparaatgegevens
Let op: is de garantietermijn verlopen, valt de gemelde storing niet binnen de garantie - bijvoorbeeld i.v.m. onjuist gebruik, onjuiste aansluiting/installatie, externe factoren of normale slijtage - of blijkt de gemelde storing onder normaal functioneren van het apparaat te vallen? Dan zullen de gemaakte kosten voor opvolging van de storingsmelding worden gefactureerd. Bij bezoek van een monteur komt dit, ter indicatie, neer op voorrijkosten (€ 90 excl. BTW per bezoek) en werkuren (€ 80 excl. BTW per uur per persoon met een minimum van 1 uur)*. Wanneer aanvullende kosten zijn gemaakt voor opvolging van de storingsmelding, zullen deze ook aanvullend worden gefactureerd. * Genoemde tarieven zijn ter indicatie, deze kunnen afwijken.

Categorieën

    • Recent bekeken

  • Wandkoelingen

    Wandkoelingen Laag (Open/Glasdeuren)

    Wandkoelingen Laag (Open/Glasdeuren)

    81 producten
    Wandkoelingen Hoog (Open)

    Wandkoelingen Hoog (Open)

    149 producten
    Wandkoelingen Hoog (Glasdeuren)

    Wandkoelingen Hoog (Glasdeuren)

    138 producten
    Wandkoelingen Toebehoren

    Wandkoelingen Toebehoren

    38 producten

    Wandkoeling kopen? Hier moet u op letten

    Bent u op zoek naar een nieuwe wandkoeling voor uw winkel? Dan heeft u allereerst een aantal belangrijke keuzes te maken:

     

    1. Kiest u voor een ingebouwde of uitgebouwde koelinstallatie?
    2. Kiest u voor een open of gesloten wandkoeling?
    3. Is gewoon glas goed genoeg, of gaat u voor thermopane?
    4. Welke temperatuurklasse heeft u nodig voor uw producten?
    5. Wilt u gelijkmatige koeling, of mag het ook ongelijkmatig?

     

    Hieronder helpen we u deze vragen te beantwoorden. Zodat u straks de juiste wandkoeling bestelt. Ook geven we u tips over het kiezen van het juiste formaat.

    Tip! Kijk ook in onze horeca-outlet. Misschien hebben we daar nét de wandkoeler die u zoekt, tegen een flink gereduceerde prijs.

    Ingebouwde of uitgebouwde koelinstallatie?

    Er zijn wandkoelers met een ingebouwde koelinstallatie. Én met een uitgebouwde koelinstallatie.

    De modellen met een ingebouwde koelinstallatie zijn stekkerklaar. Die hoeft u alleen maar neer te zetten, in te pluggen en aan te zetten. Lekker makkelijk. Maar er zijn ook een paar nadelen:

     

    Het geluid van de koelinstallatie is in uw winkel te horen. En de warmte die de installatie afgeeft, komt in uw winkelruimte terecht. Fijn in de winter, maar misschien niet in de zomer.

     

    Daarnaast neemt de installatie ruimte van de wandkoeler in beslag. Dus heeft u minder ruimte om uw producten te presenteren.

    De modellen met een uitgebouwde koelinstallatie moet geïnstalleerd worden door monteurs. Bovendien moet u een ruimte beschikbaar hebben om de installatie neer te zetten. Maar er zijn ook belangrijke voordelen:

     

    U heeft geen last van lawaai of extra warmte in uw winkel. En u kunt de volledige wandkoeling gebruiken om uw producten in uit te stallen.

    Open of gesloten wandkoeling?

    Een open wandkoeler heeft geen deuren. Een gesloten wandkoeler wél: deuren van glas (dit noem je ook wel ‘dagafdekking’). Welke is voor u de beste keuze?

     

    Er is voor beide soorten een goed argument:

    • Een open wandkoeler is toegankelijker voor uw klanten. Ze hoeven immers geen deur te openen, vóórdat ze bij uw producten kunnen. Men beweert weleens dat klanten dan sneller kopen. Dit is echter nooit overtuigend bewezen.
    • Een gesloten wandkoeler is véél energiezuiniger. De glazen deuren zorgen ervoor dat de koude lucht niet makkelijk ontsnapt. De temperatuur blijft op peil. Hiermee bespaart u minstens 30% op uw energierekening. Goed voor uw portemonnee, en duurzaam bovendien.

     

    Wandkoelers met glazen deuren zijn in vergelijkbare formaten wel duurder dan open modellen. Maar die investering verdient u op termijn sowieso terug via de energiebesparing.

    Ons advies: ga voor de (op langere termijn) goedkoopste en duurzaamste optie. Een wandkoeling met deuren, dus. Maar ook dan heeft u nog een keuze te maken:

    Wandkoeler met gewoon glas of thermopane glas?

    Veruit de meeste wandkoelers hebben tegenwoordig thermopane glas. Logisch: thermopane isoleert beter. En zorgt er dus voor dat de koeler:

     

    - energiezuiniger is (goed voor uw portemonnee én winstmarge)

    - beter op temperatuur blijft (goed voor uw producten; die blijven verser)

     

    In onze webshop vindt u grotendeels wandkoeling met glasdeuren van thermopane. Maar hier en daar zijn er ook nog modellen met gewoon glas.

    Ons advies: ga ook nu weer voor de duurste optie qua investering, die u snel weer terugverdient omdat uw energierekening lager is. Oók met het oog op duurzaamheid.

    Welke temperatuurklasse heeft u nodig?

    Verschillende wandkoelers hebben een verschillende ‘temperatuurklasse’. Dat is het bereik waarbinnen de temperatuur kan schommelen in het meubel.

     

    Welke klasse heeft u nodig voor uw producten? Over het algemeen kunt u de volgende maatstaf gebruiken:

    • Gebruikt u de wandkoeler voor vleeswaren en/of zuivelproducten? Kies dan een temperatuurklasse tussen -1 en 5 graden Celsius.
    • Gebruikt u de wandkoeler voor andere producten? Kies dan een temperatuurklasse tussen -1 en 7 graden Celsius.

    Gelijkmatig of ongelijkmatig gekoeld?

    Wandkoelers kunnen op 2 manieren gekoeld worden:

     

    - Ongelijkmatig (ook wel: statische koeling)

    - Gelijkmatig (ook wel: geforceerde of geventileerde koeling)

     

    Bij ongelijkmatige koeling is het onderin vaak kouder dan bovenin.

     

    Bij gelijkmatige koeling is het overal in de koeler even koud.

    Ons advies: maakt u intensief gebruik van de wandkoeler? Ga dan voor een geforceerd systeem, dat gelijkmatig koelt.

     

    Formaat van de wandkoeler

    Voordat u een wandkoeling aanschaft, moet u eerst goed weten welk formaat u nodig heeft. Meet dus goed uw beschikbare ruimte op.

    Daarnaast geven we u enkele tips, afhankelijk van het soort winkel dat u heeft:

    • Heeft u een supermarkt? Kies dan voor een wandkoeler met diepe schappen. Zo kunt u veel producten kwijt, en hoeft u minder vaak aan te vullen.
    • Heeft u een ander soort winkel, bijvoorbeeld een slagerij? Dan wilt u waarschijnlijk zo veel mogelijk producten op een klein oppervlak presenteren. Kies in dat geval voor een model met minder diepe schappen.

     

    In onze webshop kiest u uit verschillende formaten. Er is er altijd wel één die in uw winkel en bij uw wensen past.

     

    Wat is een wandkoeling eigenlijk?

    Een wandkoeling is een koelkast waarin u uw producten netjes en klantvriendelijk kunt presenteren aan uw klanten. Dat kan óf omdat de koeler open is, óf afgesloten is met glasdeuren. Ideaal voor winkelruimtes.

     

    Het gaat daarbij uiteraard om producten die gekoeld moeten blijven, tot u ze verkoopt. Dankzij de wandkoeler hoeft u niet bang te zijn dat de producten bederven. En kunnen uw klanten bijvoorbeeld direct genieten van een koel drankje.

     

    Vrijblijvend advies van experts?

    Twijfelt u over welk model wandkoeling u nodig heeft voor uw winkel? Schroom dan niet om ons hierover te bellen (085 0606 072). U krijgt direct een expert aan de lijn.

     

    Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Ook op locatie: dan bekijken we uw situatie, meten alvast de ruimte, en maken een offerte.

     

    Terug naar boven

    + Lees meer - Lees minder
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »