Zoekresultaten voor ""
Sorteer op
Filters
Geen producten gevonden...

Categorieën

  • Recent bekeken

 • Wandkoelingen

  Wandkoelingen Laag (Open/Glasdeuren)

  Wandkoelingen Laag (Open/Glasdeuren)

  71 producten
  Wandkoelingen Hoog (Open)

  Wandkoelingen Hoog (Open)

  136 producten
  Wandkoelingen Hoog (Glasdeuren)

  Wandkoelingen Hoog (Glasdeuren)

  115 producten
  Wandkoelingen Toebehoren

  Wandkoelingen Toebehoren

  47 producten

  Verkoopt u gekoelde producten? Of het nu gaat om gekoelde dranken of voedsel, het is uiterst belangrijk dat de producten tot het moment van verkoop gekoeld blijven. Toch wilt u uw producten netjes en klantvriendelijk uitgestald hebben. Dit kan met een wandkoeling. Een wandkoeling is een koelingskast met glazen deuren. In de meeste gevallen bevat een wandkoeling meerdere rekken boven elkaar, waardoor u de producten netjes kunt uitstallen en zonder dat u bang hoeft te zijn dat de producten zullen bederven. Immers de temperatuur kunt u instellen van ongeveer -2° Celsius tot +8° Celsius. Een wandkoeling geeft een representatieve indruk en is daarom uitstekend te plaatsen in een winkelruimte.

  Waar moet u op letten bij aanschaf van wandkoelingen?

  Een wandkoeling ziet er representatief uit en is daarom ideaal om gekoelde producten aan te bieden in bijvoorbeeld een winkel of supermarkt. U heeft dan ook de keuze uit wandkoelingen in diverse kleuren, zoals zwart, wit of roestvrij staal. Verder is natuurlijk de grootte van de wandkoeling van belang. Verkoopt u veel gekoelde producten, dan heeft u behoefte aan een grote wandkoeling. Dit kan natuurlijk in de breedte, maar ook gedeeltelijk in de hoogte. Hoe meer rekken aanwezig zijn, des te meer producten kunt u hierop kwijt. Verder zijn er wandkoelingen met twee, drie of zelfs vier glazen deuren. In de meeste gevallen bestaan de deuren uit thermopane glas, maar er zijn ook modellen met gewoon glas. Het spreekt voor zich dat u een betere koeling bereikt met een goed geïsoleerde wandkoeling. Thermopane glas is hier zeer geschikt voor.

  Een wandkoeling kopen bij Horecagemak

  Wenst u gekoelde producten te verkopen en wilt u deze producten koel, maar toch op een mooie wijze presenteren? U kunt dan een wandkoeling kopen bij Horecagemak. Wij hebben in ons assortiment diverse modellen wandkoelingen en in diverse designs en afmetingen. Met één van onze wandkoelingen heeft u altijd een mooie kast voor het uitstallen van uw gekoelde producten. De producten zijn goed zichtbaar en uw wandkoeling zal een aanwinst voor uw winkel zijn.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »